Počet zobrazení stránky

pondělí 18. března 2013

Tuto, tento, tamto a onohle

Ahoj!

Pár dní jsem sice nenapsala ani řádek, ale to v žádném případě neznamená, že se flákám! To já přeci nikdy :) Když zrovna nepíšu, alespoň o článcích přemýšlím a "píšu je" v duchu. Nebo čtu jiné blogy. Nebo koukám na videa. Poslední čtyři dny jsem ale strávila mimo město, bez notebooku a 3G jsem chytala na mobilu jen v jednom pokoji z celého domu. Krom toho jsem měla práce až nad hlavu, takže blog musel jít maličko stranou.

Ale k dnešnímu článku! Bude to naprosto náhodná a neorganizovaná směs všeho možného. Článek o všem a o ničem. Přínos informací : nula na stupnici od jedné do deseti. Ale i takových je někdy třeba (hlavně pro mě teda. Pěkně se vykecám a  je zas na chvíli klid.)

Ze všeho nejdřív se pochlubím, že jsem dneska dostala nápad. Jakože fakt NÁPAD. A týká se to blogu a týká se to dalších lidí a jsem z toho sama celá natěšená, ale bojím se, abych to nezakřikla :) Takže povinně držet palce, ať to vyjde a ať s tím můžu co nejdřív ven.

Pak bych se s vámi chtěla podělit o videa, na kterých vyloženě ujíždím. Začlo to konturováním a pokračuje to přes kouřovky a další... no prostě bych to nejradši zkoukla všechno a hned! Znáte blog Get The Louk? Já jsem ostuda a před pár dny jsem o něm slyšela poprvé, ale je to fakt pecka! Obdivuju dámy, dívky a slečny, co točí videa a Lou to prostě umí. Některým lidem údajně Lou svým projevem moc nesedí, ale mně se líbí, je přirozená, je chytrá a její videa jsou nabitá informacemi a postupy, které pochopí i ti nejnatvrdlejší. Poslouchám jí i jen jako kulisu k domácím pracem :) Moc mě baví.

Pro ukázku video o konturování obličeje, tvářenkách a rozjasňovačích, ale věřte, že všechny stojí zato:


Znáte to, když jdete koupit něco a místo toho přinesete něco úplně jiného?
Tak to já měla minulý týden. Šla jsem pro ponožky a koupila si tričko. Vůůůbec to není můj styl, ale děsně se mi líbí!



Taky teď trávím většinu svého času v obchodech s nábytkem a vybavením do bytu, óchám nad každým pěkným hrnečkem, áchám nad záclonkami, ale ze všeho nejvíc mě to baví v kuchyňských odděleních. Nejradši bych si to koupila všechno - pekáčky (malý, velký, kulatý, hranatý, ve tvaru srdíček...), zdobičky, všechny ty udělátka, který ani nevím, na co jsou... Už jsem se zmínila, že ráda peču? Nepekla jsem už teda ani nepamatuju, ale včera jsem si to konečně vynahradila a udělala jsem alespoň rychlou buchtu. Je to mix receptu na anglický Pineapple upside down a českou bublaninu.

Po vyndání z trouby:


Po vyklopení z plechu:

Ňamka to byla!

V drogerce jsem si KONEČNĚ pořídila Pro-brow Kit od MUA, který sháním už kdoví jak dlouho a jeho místo na stojanu je vždycky beznadějně prázdné nebo v lepším případě je tam nějaká rozbitá chudinka s napůl vysypanými stíny a rozrytým voskem.

 

Ještě koukám po tom rozjasňovači "Undress Your Skin", ale nemůžu se rozhodnout, jestli jo, nebo jestli mám radši mrknout po něčem dražším a kvalitnějším. Nemáte ho někdo, že byste mi poradily? ;)
(Ještě jsem si odnesla plátýnkovou masku na obličej od Montagne Jeunesse a uklidila jí tak dobře, že jí nemůžu najít.)

Rozhodla jsem se doplnit svoje kosmetické zásoby o několik štětců.
Sice mi přijde, že jich mam celkem dost, ale některé jsou stoleté a zaslouží už nahradit, některé jsou zas "celkem ok, ale mají moc dlouhé/krátké štětinky, nejsou dostatečně zkosené..." zkrátka mají mouchy. Mlsně koukám po Hakurácích, ale chci zapátrat po možnostech i tady v UK a uvidí se.

Taková sbírka, tu bych si nechala líbit :)



Tak... to měl bejt původně článek na pět minut a už u něj zas sedím jak dlouho. Ale mě to prostě baví :)
Mějte se krásně a přeju brzké jaro. Tady už se to tváří jakože jo, i ta cesta do práce je taková veselá, koukněte:





Pááá!

x


Zdroje: 
www.montagnejeunesse.com
www.youtube.com
www.bettycrocker.com
www.ladymakeup.pl
 

6 komentářů:

  1. Tady zase sněží. :/ :D
    Jinak hezký článek, nejvíc se mi líbí ananasová "buchta"... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Cože? Sněží? Ááá to mě mrzí... člověk by řekl, že už to stačilo, ne?
    Jinak děkuju :) Přítel nemá rád takový ty "houbovitý buchtovitý buchty", ale tahle mu šmakovala, prej byla od toho ananasu a tak vůbec dostatečně mokrá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, videa od Lou pochopí i Ti nejnatvrdlejší, protože každou věc opakuje padesátkrát a to je přesně důvod, proč nejsem schopná se na to koukat. :D
    Co je prosím "plátýnková" maska???
    Co je prosím jaro?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je prosím toto: http://www.montagnejeunesse.com/face-masks/fabric-1 ale uznávám, že ten název je dost ehm... spornej. Takže pokud má někdo lepší nápad, jak to pojmenovat, sem s tím! (Podotýkám, že ani plátýnková maska není z mojí hlavy)
      Jaro je prosím pěkně na posledním obrázku. Hezky to vypadá, že? :)

      Vymazat
    2. Stejně jsem nepochopila, k čemu je ta plátýnková (co třeba "textilní"??) maska dobrá. Akorát mi to přijde děsně neekologický, ne?
      Aha, tak to my tady to jaro asi nemáme, to bude nějaká anglická specialitka. Až přijedu, tak to vomrknu a kdyžtak to zkusim nějak importovat.

      Vymazat
  4. Ty štětce jsou prostě úžasné. I já po nich pokukuji.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat