Počet zobrazení stránky

pátek 31. října 2014

New In - October 2014

Zdravíčko!

Doufám, že se máte všichni príma a těšíte se na říjnové novinky aneb co mi minulý měsíc přibylo do arzenálu :) Musím říct, že jsem se s nakupováním držela, to jako jo! Ale stejně se mi to nějak nahromadilo. Dostala jsem totiž veledary, ze kterých jsem ještě teď celá paf! Tak se na to vrhnem, ať z toho zas není článek na sto let:

Lush... moje posedlost, to všichni víte. Začátkem října uvedl Lush svou vánoční kolekci a já to prostě musela všechno vidět, ošmatat, očuchat...a následně koupit! Ale udržela jsem se, koupila jen jedno mýdlo (zatím) a velmi hlasitě a sugestivně vysvětlila příteli, jak ÚŽASNÝ věci tam letos maji a Ježíšek (teda Father Christmas) by mi udělal VELKOU radost, kdyby mi přinesl třeba nějaký ten sprcháč (ideálně všechny, haha!), mýdlo, pěnu do koupele, balistik a tak vůbec. Básnila jsem tak dlouho, až mě musel přerušit a říct, že ANO, už to pochopil! :D

Yog Nog tuhé mýdlo - to je prostě nebeská vůně v kostce, všichni si to běžte koupit, protože bez toho nemůžete žít!
...a dva vzorečky jako dárek: So White sprchový gel a Hot Toddy sprchový gel. Hot Toddy vede, je super!


Yog Nog - neměli byste chuť to sníst?


Miš maš všeho možného...

Yes To Cucumber - wet wipes from Hell!!! Zkoušel jste někdy někdo tyhle ubrousky? Štípe to, pálí to a je to hrůza... píšou na nich, že jsou vhodné na odstranění make-upu, ale zároveň mají ve složení mořskou sůl. Nějak mi to nejde dohormady :(

Barry M lak na nehty, kolekce Silk, odstín Poppy - nááádherný odstín, v lahvičce vypadá jako teplá červená se zlatavým shimmerem, ale ve skutečnosti je to spíš sytá fuchsiová s nádechem do fialova. Schne do polomatu a je fakt krásný.

Urban Decay oční stíny v odstínu Toasted - moje první stíy od UD. Už je mám asi měsíc a ještě jsem se nedokopala k tomu, abych je pořádně vyzkoušela. What`s wrong with me?! Asi nějaká posvátná úcta...

W7 štětec na oční stíny - prostě štětec. Trochu menší a tužší, než jsem si představovala, ale půjde to s ním.


The Body Shop - to je vždycky blbej nápad a já tam koupím věci, pro který jsem původně vůbec nepřišla.

Flanelový...flanel...? Ne, já fakt nevím, jak se to jmenuje česky. Žínka to není, ale je to takový heboučký jemňoučký...cosi...na smytí masky z obličeje, odstranění make-upu atd. Víte, co myslím?

Chocomania toaletní voda - šla jsem pro malinovou, odešla s čokoládovou. Dává to smysl? Nedává.

Křída na vlasy. Růžová. Tak to nedává smysl už vůbec. Ale je hezká... a byla ve slevě...


Objednávka z HQhair. Člověk si od nich jednou objedná REN a oni ho od tý doby neustále bombardujou slevama. Zásoby došly, tak jsem těch 25% využila a ještě jsem dostala dárek k nákupu dvou výrobků značky REN. A to se vyplatí.

Evercalm 3 Clarifying Clay Cleanser - recenze tady

Hot Cloth Cleanser - recenze bude

...a jako dárek dvě cestovní balení (obě o obsahu 50ml) Cleansing Gel Rosa Centifolia - růžový čistící gel a 3-in-1 Cleansing Water aneb micelárka od RENu. Nikdy jsem žádnou nezkoušela, tak jsem na ní zvědavá!



A tohle ke mně připutovalo... ještě jednou děkuji! :-*

Miss Sporty laky na nehty 345 (nááádherná podzimní švestková barva) a 038 (sytě červená s růžovým podtónem)

Upper Canada - přírodní balzámek na rty, o té značce jsem nikdy neslyšela, tak jsem moc zvědavá, jaký balzámek bude.

Himalaya Herbals, Neem and Tumeric Soap. Od HH mám moc ráda pleťovou masku, tak se těším i na mýdlo.

Manufaktura krém na ruce Černý rybíz - moc moc moc jsem chtěla zkusit něco z černorybízové řady a tenhle krémík voní božsky!

Adonis Rose Oil šampon, vůbec neznám a ráda vyzkouším. Krásně voní! :)

Maybelline Expression Kajal tužka na oči v odstínu 33 Black - černých tužek na oči není nikdy dost a tahle je prý prima!


Z kosmetiky jsou na téhle fotce dvě věci, obě od značky Pupa. Slyšela jsem chválu, ale zatím jsem sama nic nezkoušela, tak jsem nadšená! Řasenka Diva`s Lashes vypadá fantasticky, má obří kartáček a takový já miluju! To malý stříbrný, lesklý a elegantníje pak rtěnka Miss Pupa v odstínu 202 - pigmentací mi připomíná spíš Revlon Lip Butters a odstín vypadá velmi nositelně. A pak je tam muj nejoblíbenější typ gumiček, kočičí náušky, minimýdlo a čajíčky :)


A ještě byla přibalená spousta sáčků a vzorečků, takže teď budu zkoušet nový věci jako divá. Už se nemůžu dočkat! :) Ještě jednou děkuju, Zuzi, jsem úplně překvapená a dojatá, jak mě máš přečtenou! :)


A na závěr se mi zbláznila Hanka. Domluvily jsme se, že mi pošle ten Revloní lesk...a co mi poslala? Revloní lesk a další tři hračky na rty!

Silk Naturals Amplifying Lip Glaze v odstínu Fast - nádherná růžovka
Silk Naturals Organic Lipstic v odstínu Romance (jak trefné...) - červeno hnědá, na kterou jsem moc zvědavá
Lavera Glossy Lips v odstínu Magic Red - která je tak hrozně magic, až vůbec není red
Revlon Colorburst 044 Sunbaked - zastřeně nepopsatelná barva, která bude super na podzim


Swatche, zleva: Fast, Romance, Magic Red (magic, že?) a Sunbaked


A pak mi taky poslala vzorky, který si nechala sestra a mlsky (lékořicový - čekali byste to? :D), který sežral muž a prohlásil "I like that girl!". Takže taky ještě jeden obří dík, výměnný obchody s bláznivýma lidma jsou mi potěšením.

Jo a víte co? Taky jsem na tohle téma - October New In - natočila video s vidinou toho, že ze mě bude velká YouTuberka, budu celý dny jen jíst a nakupovat a budu jezdit do New Yorku na výlety. A když jsem to video viděla, musela jsem se hrozně smát! První asi minutu mi dole na obrazovce koukaj psí uši (mrně mi celou dobu sedělo na klíně) a vypadám, že mě to vlastně jako moc nebaví... :D Vůbec jsem netušila, jak hrozně těžký je zapnout kameru, vypadat dobře a zaujatě si povídat sama se sebou! Pokud budu tak odvážná a pokud mi to technika dovolí, uploadnu ho na YouTube a hodím vám odkaz - ať se taky pobavíte. Jo a je to v angličtině :)

Čím jste si v poslední době udělali radost vy? Nebo čím byste si rádi tu radost udělali? A taky máte bláznivý kamarádky?

Mějte se príma!

x

10 komentářů:

  1. V angličtině? No běda, jak tomu nebudu rozumět!
    A tolik věcí, muhehee! Hlavně REN se mi líbí, UD, Revloní lesk.... achjo! :) Krása.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Houby nebudu rozumět - lipstick rozumíš, nail varnish taky... a o moc složitější to není! :D

      Vymazat
  2. Hm, mas to pekne :) Jednou jsem taky zkusila video a mela jsem z toho stejne dojmy jako ty :D

    OdpovědětVymazat
  3. V Prahe v Lush sa mydlo Yog Nog uz 2 krat cele vypredalo, ale aspon som ovonala vzorku a vonia nadherne. Ja som tento tyzden vytiahla zo zasob Honey I washed the kids, pretoze pre mna tato vona znamena Vianoce :) Skoda, ze nemaju aj sprchovy gel s touto vonou.
    Dufam, ze video bude rychlo na YouTube. Velmi rada by som si ho pozrela.
    REN Evercalm 3 Clarifying Clay Cleanser si pisem na wishlist :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten čistič je fakt výborný a na HQ Hair mají často slevy, tak se dá sehnat za celkem rozumnou cenu :)
      No, zatím mi teda nepřeje technika s tím videem, tak nevím, co bude. A taky jsem se začla stydět..............

      Vymazat
  4. Ten REN!!!!!
    Vzorky si nenechala sestra, kromě jednoho, ale nechala Ti je u sebe, až přijdeš!
    Čokoládu sežral muž? Myslela jsem, že ji sežrala Peanut a pak se vyblila na koberec, takže jste ji museli zavřít, a ona tam kvílela tak, že mě to vzbudilo a musela jsem ji pustit, a ona se zase vyblila na koberec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, děkuji za barvitě vylíčenou story. Teď musím přiznat, že půlku toho nejmenšího bonbonu sežrala Peanut a bolelo jí bříško.
      Jsem zvědavá, co na mě z těch vzorků zbyde, až v prosinci přijedu.

      Vymazat
  5. I like your man!

    už si ani nepamatuji, co jsem tam vlastně přibalila za vzorky... ale jsem každopádně ráda, že tě SN potěšilo, jsem měla takové tušení, že by se ti rtěnky mohly líbit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líbí se mi moc a učím se díky nim nosit výraznější barvy. Jen jeden problém s nima mám. U nás už je docela kosa a ony obsahujou něco mátovýho, chladivýho a jak jsem tak včera šla po městě, říkala jsem si, že je mi nějaká zima na pusu...

      Vymazat