Počet zobrazení stránky

úterý 12. srpna 2014

Rande s Pixiwoo, nakupovací minihaul a giveaway!

Ahoj, ahoj,

jak jsem předeslala na facebooku, dnešní článek bude o jednom "dni ve městě", kdy jsem si trochu zanakupovala a tak trochu potkala sestry Chapmanovy...

...a jak se blogerka s ani ne stovkou čtenářů dostane k ikonám jako jsou právě Pixiwoo? (Jo, i v UK jsou to ikony, nejen v ČR.) Nebudu s tím dělat obštrukce - Pixiwoo jsou právě na turné po UK a Irsku a jednou z plánovaných zastávek byl i Bristol. A co bych to byla za kosmetickou nadšenkyni, kdybych se za nimi nezašla podívat :)

Absolutně jsem netušila co čekat nebo co se bude dít. Jediné, co jsem se dočetla na jejich facebooku byla informace, že Sam a Nic se setkají se svými fanoušky mezi 17:00 a 19:00 v Boots.

Já na místo dorazila něco málo po páté, uviděla frontu pomalu až ven z obchodu, chvíli okouněla a rozhodla se, že se stavím později. Abyste rozuměli - nejsem fanouškem velkých shromáždění, hromady lidí a věkový průměr dívek ve frontě cca 15 let mě taky mírně odrazoval. Nicméně během hodiny a půl se fronta zkrátila asi na pět lidí a tak jsme se teda s přítelem zařadili. Byl zlatý, souhlasil, že se mnou počká a s holkama mě vyfotí :)



A tam začla ta nervozita, nutno říct že zcela bezdůvodná. Co když jim nebudu rozumnět (kravina, vim, že moje angličtina je dobrá a nevidím důvod, proč bych jim neměla rozumět, ale víte jak, člověku v hlavě šrotuje ledacos). Co jim mám říct? Co když tam budem jen tak rozpačitě stát? Co když to bude trapný? Ale holky to měly nacvičený stejně jako pózy na focení :D

Hi, thanks for waiting!
It`s so lovely to meet you!
What`s your name?

A pak se podepisovaly buď přímo na štětce Real Techniques (já nechala svůj samozřejmě doma) nebo alespoň rozdávaly své podepsané fotky, vyfotily se s fanynkou a šla na řadu další.


U mě to proběhlo velmi podobně, konverzace nevázla jak jsem se obávala... poprosila jsem o jejich podepsanou fotku i pro čtenářky mého blogu, prohodily jsme pár slov o blogování a já si říkala, že pokud mám tu jedinečnou příležitost zeptat se jich na cokoli, asi bych ji měla využít. A zeptala jsem se, jaký je to pocit být tak slavné...
A zatímco Sam podepisovala, Nic odpověděla, že jim to vůbec nepřijde (jak jinak :)) a že se bály, že na setkání s nimi nikdo nepřijde. Což se naštěstí nepotvrdilo a vážně si setkání s fanoušky užívají :)

Jaké jsou moje dojmy ze setkání a z holek osobně? Smíšené... Bylo to fajn, ale necítím se po tom jinak výjimečně. Jen jako jedna z té řady, ve které jsem stála. Doteď jsem neměla žádné preference jestli Sam nebo Nic, ale po setkání se to změnilo. Ze Sam jsem měla pocit strojenosti a nepřirozenosti, taková trochu ledová královna. Otázkou je, jestli to je opravdu ona nebo jestli jen byla nervózní. Je krásný, že se objímaly se svými fanoušky, ale než Sam "fake hug", to bych skoro radši aby neobjímala vůbec. Oproti tomu Nic byla veselá, spontánní a usměvavá a získala si moje sympatie mnohem víc :)

Toť report k mému setkání s Pixiwoo.

Následovaly ještě malé nákupy, ze kterých jsem si odnesla oční stíny MAC v slavném odstínu Naked Lunch a kompaktní pudr Studio Careblend v odstínu Light.


Dva esenciální oleje na to mé domácí tvoření: Lemongrass a Peppermint.


A tílko z výprodeje v Animal, láska na první pohled!


A teď zpět k té podepsané fotce. Přidáme k ní ještě lesk na rty Tanya Burr by Eye Candy (ať to je v rodině :)) v odstínu Picnic in the Park a miniaturu nové řasenky Urban Decay Perversion (KLIK) a máme malý balíček, o který si můžete zasoutěžit.



Jak?

Zanecháním komentáře, jak jinak! :) A v něm mi napište, pokud byste se mohly zeptat dua Pixiwoo na jednu věc, co by to bylo?

Sledování blogu taky neuškodí, ať už přes GFC, Bloglovin nebo Facebook.

Budete-li soutěž sdílet, máte plus.

Soutěž potrvá do úterý 19. srpna 22:00 a výherce balíčku pak vyberu já sama osobně na základě vašich komentářů, tak se snažte :) Kontakt na sebe zanechat můžete, ale nemusíte. Výherce vyhlásím tady i na Facebooku a případně vyzvu, aby se mi ozval.

Přeji příjemné soutěžení a máte-li jakékoli dotazy, pište do komentářů, já si s tím poradím.

Mějte se príma!

x

22 komentářů:

  1. Gratulujem k stretnutiu s Pixiwoo a ku krasnemu tielku :)
    Ja by som sa ich opytala, ze aky je ich najoblubenejsi drugstore lip balm :)
    Ale ak mam byt uprimna, tak ma najviac zaujal rozdiel v ich vyske. Ale to by som urcite pred nimi nespomenula :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně!! :o)) Já bych se jich toho se svou angličtinou asi na moc nezeptala :D ale tak dejme tomu by mě zajímal jejich oblíbený parfém na večer.. třeba.. :o))

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, tak to ti vážně závidím! :) Samozřejmě v dobrém slova smyslu :) Já bych se asi zeptala, jestli si tak před 10 lety uměly představit, kde dnes budou stát :) Je to zajímavé, jak lidi dokážou udělat neuvěřitelný pokrok :)

    OdpovědětVymazat
  4. já sleduju fotky z turné na instagramu, vypadá to hezky, ale myslím, že bych měla asi podobné pocity jako ty... jinak bych se jich zeptala, jak je napadají designy a tvary štětců a jak je vlastně vymýšlí a testují, aby byly tak dobré :)
    sleduji přes GFC pod tímhle jménem a na FB jako Little Gem

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy, já byla hrozně napjatá už od té fotky z FB, jak jsi se k tomu dostala :-)
    Zeptala bych se jich, jestli si jako ségry a zároveň parťačky lezou někdy na nervy a musejí si od sebe dát oddych, třeba dovču zvlášť nebo tak něco :-D

    cosmetic.jam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to doufám, že jsem Tě moc nezklamala... to jak jsem se k tomu dostala není zas tak vzrušující :)

      Vymazat
    2. Né, neboj, já ani netušila, že takovéhle turné existuje:-)

      Vymazat
    3. Né, neboj, já ani netušila, že takovéhle turné existuje:-)

      Vymazat
  6. To je skvělé, takže se vůbec nebylo čeho bát. :)
    A na co bych se jich zeptala? Jestli se už jako malé chtěli živit krásou nebo zda si přály být třeba kosmonauty... :))

    OdpovědětVymazat
  7. Člověče bezva článek a realistický! A koukám, že Snowglobe je teď přesně ta éterická zimní víla, jako jsem kdysi psala:-)
    Parfémy už tu jsou. Takže bych se asi zeptala, jestli jim někdy během "kariéry" blogování a youtubování lezlo na nervy a musely se do článků nebo videí nutit. Ikdyž nevím, jestli bych dostala pravdivou odpověď:-)
    PS: Tílko je boží!

    OdpovědětVymazat
  8. máš krásný botičky! a moc Ti to sluší ;) a ty nákupy?! jsi šikovná ;) doufám, že nám trošku blíž přiblížíš MAC poklady...
    a Pixiwoo bych se asi zeptala, jestli nemají někdy kosmetiky a věcí kolem plný zuby, jestli si dělají i "day-off-cosmetics"? P.

    OdpovědětVymazat
  9. Na Tvoje dojmy z pixiwoo jsem se moc těšila, přece jenom jejich tour asi do ČR nepovede :-) a navíc vím, že Ty to ohodnotíš prostě reálně a né jen samé ach a och, jsem z vás úplně vedle :-D. Já vždycky měla radši tutorialy od Sam, ale Nic je ve videích hrozně milá a srdečná, jinak to člověk nepozná že, a zkoukla jsem svatbu Nic, ale třeba Sam měla video ve kterém píše, že trpí docela slušnou obsesí, že ji chytaj stavy paniky a strachu úplně nesmyslně, a že třeba Nic tyhle její návaly zvládá a umí je i předpovědět, proto ji obdivuju, že ač malinko povahou Sheldon se vydá na cesty objímat s cizíma lidma :-D. Ale na fotkách opravdu vypadaj že to maj nacvičené to pozování :-)
    Těžko soudit, že jo. Stejně se mi nejvíc líbíš na fotkách Ty, pixiwoo jsou všude, ale tvou fotku zas tak často nevidím :-D a super nákupy, tílko boží a koukám, že si kupuješ vyloženě profi stíny a podléháš Macu hihi. Měj se krásně krásko a ať se Ti daří vaření kosmetiky, pusinkuju Tvůj balzám každý večer na noc a fetuju mango..:-) a pusu Peanut :-*

    OdpovědětVymazat
  10. Takže. Já bych se jich zeptala "A vy jste kdo?" nebo tak něco.
    Vyhrála jsem? Tak pak bych si prosila nejradši to tílko... :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...a sam a by ses představila jako "Lucie, kosmetický ignorant" :-P
      Tílko nedostaneš, stejně by Ti neslušelo, ale pokud nebudeš držkatá, nechám Tě ho v říjnu ozkoušet, až přijedeš. (A pokud budeš mít štěstí, až mě za pár let omrzí, podědíš ho.)

      Vymazat
  11. tak je spousta věcí na co bych se jich chtěla zeptat :) ať už se to týká jejich oblíbených kosmetických produktů nebo víc osobních otázek ,ale nejvíc mě zajímá jak vůbec přišly s nápadem začít jejich "beauty" kariéru, co bylo nejhorší a naopak nejlepší za celou dobu jejich působení v roli make-up artistek :)

    OdpovědětVymazat
  12. opýtala by som sa čo robia najradšej.ale ktovie na akej urovni je ich slovenčina :-D
    perfektné ulovky

    OdpovědětVymazat
  13. Zeptala bych se na milion otázek :-) Hlavně tedy co používá na vlasy,jestli má dny,kdy nenosí makeup , co má neoblíbenější z kosmetiky :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Super Giveaway :) jinak ja bych se jich nejspis zeptala na znacku jejich stetcu - jak probiha "vymysleni" novych modelu, jak probiha testovani, apod. :)

    OdpovědětVymazat
  15. I would have to ask Sam and Nic if they would care to partake in a threesome! Do I win???

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem rozhodně velmi neoriginální a zeptala bych se na štětce. Proč, jak, co je k tomu vedlo. A kdybych chtěla být trochu drzá (záleží, o kolik by byly vyšší, velkých lidí se trochu bojim :D:D), tak by mě zajímalo, jestli si upřímně myslí, že si RT zaslouží takový světový ohlas, jaký se jim dostává (já totiž moc ne! Aspoň na základě toho, co jsem měla v ruce.).

    OdpovědětVymazat
  17. Mě tak mrzí, že jsem se soutěže nestihla zúčastnit! Já bych se zeptala, jestli mezi nimi byl někdy takový konflikt, že kvůli tomu chtěly přestat natáčet videa. Jinak setkání závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad příště! Zkusím zas brzy něco připravit - ale jestli to bude zas pspojený se setkáním s nějakou ikonou, o tom silně pochybuju :D

      Vymazat