Počet zobrazení stránky

sobota 2. srpna 2014

Právě teď! A taky tak trochu předtím...

Zdravíčko,

mám tu ještě jeden "úvodní článek" a tím je tag Právě teď! Dělala jsem kdysi dávno jeden nebo dva a je to fajn způsob, jak si trochu utřídit myšlenky a zase se do toho psaní trochu dostat.

Kniha

Začla jsem číst e-book 7 návyků efektivní Cyklické ženy od Dany-Sofie Šlancarové a ta knížka je, dámy, geniální! Krásně a srozumitelně napsaná, vtipná, ze života... a se spoustou "aha!" momentů. Nikoli však přehnaně "alternativní" (to je teď takový moderní slovo, ale víte, co tím myslím). Neumím recenzovat knihy, nikdy mi to nešlo, tak mi zkrátka věřte, že je príma a přečtěte si ji. Stojí za to :)

Odkaz: 7 návyků efektivní Cyklické ženy

Zdroj


Hudba

Maximálně tak co si sama zpívám v práci. Naposledy mě muž naučil "10 little speckled frogs", abych to mohla zpívat malýmu. Děsně chytlavá melodie. Nemůžu se jí zbavit.

Vůně

Letní, svěží, prázdninové... mám teď tři oblíbené tělové spreje a nejspíš jim dám prostor v samostatném článku. Teď tedy jeden za všechny: ananasový hydratační tělový sprej Pure Fiji.


Líčení

Jednoduché s důrazem na sjednocenou a rozzářenou pleť.
Nenáviděný Color Edition 24h od Bourjois (pomluvala jsem tady) v odstínu 03 Pétale de glace si našel cestu do mé každodenní líčící rutiny a když nevím co, jsem líná nebo jdu jen do práce (což je obvykle pět dní ze sedmi), sahám po něm.
Další variantou líčení očí jsou neutrální světlé stíny na sjednocení víčka a třpytivá tužka Jewel Light Waterproof Eyeliner do Holika Holika v odstínu 8 Pink Topaz. Je nááádherná, drží jako blázen a mám cukání objednat si ještě její zlatou ségru.


Oblečení

Nejsem ten typ, co na začátku každého ročního období vyrazí do obchodů a zásobí se tím, co je zrovna trendy. A vlastně mě nakupování oblečení ani moc nebaví. Sem tam pokoupím něco ve slevách a vystačím si s tím na dost dlouho. Mám například jedny letní šaty, které jsem koupila cca před sedmi lety, jsou pořád prima, pořád se mi líbí, nevidím tudíž důvod se jich zbavovat :)

Ale beztak můj jsou mým nejčastějším outfitem černé 3/4 legíny, černé tílko a černé balerínky Crocs. A abych se v té černé úplně neztratila, volím alespoň barevné šmrncovní náušnice. Mám od ségry už 4 páry náušnic z Fleru od prodejce Kreativní doplňky, které zbožňuju a tahám pořád dokola. Hledala jsem odkaz a zas se na těch stránkách zasekla na půl hodiny. A zas vybrala minimálně dalších pět párů, které by se mi velmi líbily :)

Mé nejoblíbenější:

Zdroj
Jídlo

Sendvič s brusinkami, brie a slaninou. K snídani, obědu i večeři.

Guilty pleasures

Momentálně jsem závislá na Clotted cream (Co je Clotted cream? Odkaz) a jedla bych ho na kila...

Ničí mě...

- teď konkrétně horečka
- že si některé "slavné" blogerky neuvědomují, jaký má jejich blog vliv a že jsou pro své čtenáře vzorem a píší články, ze kterých je mi smutno
- výroba etiket na mýdla. Nějak se k tomu nemůžu dokopat :-/

Raduji se z...

- mého psíka :) Je to ta nejroztomilejší a nejbáječnější malá slečna na světě.
- vyrábění nových a nových mýdel a vymýšlení nových receptů
- každého nového like na Jazzberry Cosmetics



Těším se na...

- výrobu šamponu, ke kterému mě poňoukla Mitsuuko
- setkání s Pixiwoo v úterý!!
- Vánoce

Wishlist

- nějaký prímový holínky (Mantaray, Fat Face, Weird Fish, Seasalt nebo takový nějaký)
- kompaktní pudr M.A.C.
- víc tvářenek Silk Naturals, víc! Všechny!

Zdroj


Honí se mi hlavou

- sem tam nějakej bubák, ale pokud to má člověk s kým probrat, bubáci brzy zmizí :)

Doufám, že vám se daří báječně a dejte mi vědět, z čeho se radujete nebo na co se těšíte vy.

Mějte krásný víkend!

x

P.S. Koukám, že budu muset změnit font nadpisu, začal mi dělat psí kusy :-/

4 komentáře:

  1. Romi, mám obrovskou radost, že jsi zpátky! :-) Moc Ti přeju spoustu úspěchů a málo starostí s Jazzberry Cosmetics! ;-) A ten font nadpisů, taky by mě zajímalo, co s tím je, i já jsem ho bohužel musela změnit. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Ilko! Starostí sice ještě bude moře, ale zatím jsem odhodlaná to všechno překonat :))
      Já právě vybírala font, který nemá problém s diakritikou, takže nechápu, co se to najednou stalo... :-/

      Vymazat
    2. Přesně tak, můj původní font taky neměl s diakritikou problém, asi to bude nějaká chyba v Bloggeru, protože najednou vidím rozházené nadpisy skoro na polovině blogů...

      Vymazat
  2. Ja sa tesim, ze si spat :) A este ma tesi pohlad na tvoje mydla. Ja som na rucne robene mydla zatazena :) Drzim palce s tvojim podnikanim.

    OdpovědětVymazat