Počet zobrazení stránky

pondělí 17. března 2014

TAG: V peřinách

Uááá... dobré jitro... :)

přestože tenhle článek půjde do světa až zítra, ideální čas na jeho napsání je právě teď, v neděli v půl desáté ráno. Muž kouká na formule, my s Peanut se rochníme v posteli, snídáme, čteme blogy a pozvolna doháníme restíky.

Na laškovný tag od tutto mě nominovaly eM s Enkou, za což jim tímto děkuji, pokusím se je nezklamat a taky na sebe prásknout něco z toho, co jsem až doteď věděla jako jediná :) Tak jdeme na to!

Bez čeho Romanka dobrého půl roku neodchází do peřin?

Půl roku... půl roku... spíš už rok a půl neodcházím do peřin bez muže. Teda většinou spíš on beze mě. A přijde mi to trochu divný, ale zatím si nestěžuju. Však se přiznejte - kolik z vás chodí spát s mužem nastejně? Každý den. (Svým samozřejmě - pokud je cizí, tak tam se jaksi nepředpokládá, že vy to zalomíte v osm zatímco on si bude do tří do rána hrát hry na Playstationu, že?)

Tohle se mi v posteli nachází většinu dne

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?

Pročítala jsem tehle tag u pár dalších blogerek a celkem mě uklidnilo, že nejsem jediná opožděná, nevzdělaná, co neví, co to je sansoussi :) A víte co? Já ušetřím práci i vám ostatním a "will google it for you". A budete překvapený, co Google říká! Voilá! http://lmgtfy.com/?q=sansoussi

No, takže teď, když v tom už máme jasno, můžu s klidem říct, že v ničem takovým nespím! (Bohužel... :)) A nespím ani v pyžamu, protože přeci nebudu porušovat The Code Of The Bed. A The Code jasně říká, že oblečení do postele nepatří! (Jen když chci bejt velká rebelka, navlíknu na sebe tlustý fusekle.)

Kniha?

Bejvávalo... Pamatuju si, kdy jsem potají četla Harryho Pottera do čtyř do rána a v šest vstávala do školy. Jediná písmenka, která teď před spaním vidím, říkají: set an alarm.

 Ranní postelové hrátky s mrňousem:




Nějaký kosmetický rituálek?

Balzám na rty pro mě a pro muže, tomu ještě mažu ksichtík krémem a těsně před spaním si ještě já krémuju své rozkošné pozadí, což je - kromě obličeje a krku - jediná část těla, která pravidelně vidí nějakou péči.

Rituálek

Sklenička něčeho dobrého před spaním?

Přímo před spaním ne... i když to horký mlíko s Amarettem - sakryš to bych si teda dala - nebejt lenochod obecný.

Chrápe Romanka?

Nechrápe! Dřív skřípala zuby, ale to už asi taky nedělá. Každopádně mívá často divoký spaní a to pak kňourá a hází sebou, až je občas třeba ji probudit a zklidnit.

Nebudu vstávat!

Snídaně do postele?

Není to vyloženě rutina, ale občas mi muž uvaří kafčo nebo čaj a když je v jó dobrým rozmaru přidá i tu snídani. Né moc často, abych si zas příliš nezvykla, ale o to víc si to pak užívám. Dneska jsem dostala sendvič s opečenou slaninou naservírovaný přímo pod nos a čaj s mlíkem :)
Na druhou stranu pokud jsem to jednou za rok já, kdo vstane dřív, smažím k snídani palačinky.
První snídani, kterou jsem kdy dostala do postele, byly právě americké palačinky s křupavou slaninou a javorovým syrupem. A to je vám panečku bašta!

Tak to bychom měli, nechala jsem vás nakouknout ke mně do peřin, doufám, že jste si to užili jako já, a teď bych měla popřemýšlet, koumu se chci podívat pod peřinu já...
Řekla bych Míšu z Kiss a Bee, ale ta už tag psala a moc povedeně :) (tady)
Tak co taková Ilka z Deníku fotografky?
A trb z ...den je krásný! je taková huba nevymáchaná, a její články mě prostě baví, tak ta by taky mohla, ne?
A kdokoli ostatní, kdo už psal nebo by rád psal... hoďte mi do komentů odkaz, prosím! Ráda si počtu :)

Mějte krásný den!

x

9 komentářů:

  1. ti nevím tedy... jaká nevymáchaná?

    ale jo asi bych mohla.!?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěa jsem říct - hodná holka, takový stydlína, ale když jí moc pěkně poprosim, tak třeba bude souhlasit :)

      Vymazat
  2. Hm, hezky jsi nám to vygůglila... To já si taky do postele žádný lázeňský komplexy neberu. Ještě to tak! (Nebo jsem jediná, komu nefunguje ani odkaz, ani normální Gůgl?)
    No nevím, co si mám myslet o tom, že jediné, co mi po zadání toho magického sousloví z Gůglu vyskočí, jsou české kosmetické blogy...

    A to je mi teda náhodička! V posteli se mi většinu dne peleší taková hodně podobná tryskomyš, akorát černá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně zámeček poblíž Berlína... Google mi totiž nenašel absolutně níc jinýho. Takže už v tom máme jasno :-P

      Tryskomyš pomuchlej za zás za všechny tady doma. Moc na ní myslíme.

      Vymazat
  3. Taaaak bych chtěla Peanut pomazlit :)

    A co teda s tím sansoussi? Měly bychom se zeptat tutto :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak vygooglit si to mě nenapadlo, máš bod! :o)
    Tutto to vysvětlila u eM v komentáři, Jiřina Jirásková ve filmu Světáci nazývala své negližé sansoussi :o)) asi proto, že to znělo francouzky.. možná to nosila Marie Curie Sklodovská :o))) a Tutto se teď musí trhat smíchy, jak jsme jí na to všechny skočily :D
    Tryskomyš je úžasná, prostě k zulíbání :o)
    Mlíko a amarettem zkus, nebudeš litovat :o) v mikrovlnce za dvě minutky hotovo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Enko! :D konečně máme jasno! Já všechny ty komenty u eM nečetla... No každopádně ani v tom spát nechodím. A mělo by se to zavést jako ofiko název - od teď.
      Mrňous pomazlen za všechny... A po práci jdu pro Amaretto :)

      Vymazat
  5. A je to - další pijan Amára (zkráceně Amaretto) huráá - Amaretto chytne všecky....:-)
    A počkej to mi hlava nebere, jak palačinky - slanina a javorový sirup??? - ten je sladký ne, a slanina slaná, kurnik to jsou chutě po ránu!-DD..........No a teda teď máš nově v peřinách pěknou krasavičku....a jak kouká z pod peřiny, šmarjá tady ňuňám na celý kvartýr...a vidím holky, že čistotná Peanut si svou paničku i krásně omyje už v peřinách :-)...No úžasně jsem si to s Váma holky užila :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A je to - další pijan Amára (zkráceně Amaretto) huráá - Amaretto chytne všecky....:-)
    A počkej to mi hlava nebere, jak palačinky - slanina a javorový sirup??? - ten je sladký ne, a slanina slaná, kurnik to jsou chutě po ránu!-DD..........No a teda teď máš nově v peřinách pěknou krasavičku....a jak kouká z pod peřiny, šmarjá tady ňuňám na celý kvartýr...a vidím holky, že čistotná Peanut si svou paničku i krásně omyje už v peřinách :-)...No úžasně jsem si to s Váma holky užila :-)

    OdpovědětVymazat