Počet zobrazení stránky

pondělí 26. srpna 2013

Skořicová tvářenka - Vivo Cinnamon Glow

Dobrý věčír!

Úplně ze všeho nejdřív, ještě než se pustím do recenzování tvářenky - obrovský dík nejen Káje, ale i vám, kteří jste četli minulý článek o kosmetice v Boots a komentovali ho. Koukala jsem, jak ta návštěvnost přibývá a u každého komentáře nadskakovala nadšením :) Je fakt, že blog nijak extra nepropaguju, komentování ostatních blogů taky flákám... ale já prostě píšu, když mám čas, náladu a střevo. Protože mě to baví. Ale bez feedbacku od vás by mě to asi brzy bavit přestalo. Tak jen pro srovnání - doteď byla moje maximální denní návštěvnost 134 zobrazení za den... V den publikování minulého článku to bylo 2857 zobrazení za den :)) A strašlivě bych kecala, kdybych řekla, že jsem z toho neměla radost a nedělalo mi to dobře. K tomu ta spousta príma komentářů - no málem jsem z toho slzela dojetím :) Ještě jednou děkuju! xxx

A jdem na tu tvářenku!

Zapečená tvářenka, Vivo Cosmetics, odstín 3, Cinnamon Glow
...aneb první ze série recenzí pro Evelinku :)

Koupena na: www.vivocosmetics.co.uk (ale kosmetiku Vivo prodávají i vybraná velká britská Tesca)

Cena: £4,00



Jak jsem k ní přišla... normálně to na ní prásknu a myslím, že to nikoho nepřekvapí. Může za to samozřejmě trb z ...den je krásný - konkrétně tenhle článek KLIK.
Ne, její posedlost tvářenkami (a nejen jimi, zkrátka vším kosmetickým a mít toho hodně, hodně HODNĚ!!!) nechápu, ale na druhou stranu je docela fajnovým zdrojem inspirace :) A tak jsem jukla na stránky Vivo Cosmetics, zjistila, že tvářenka mě nezrujnuje a k tomu zrovna probíhala akce 3 za cenu 2, takže mi v košíku krom téhle tvářenky přistálo ještě duo tvářenka/rozjasňovač v naprosto nááádherným odstínu (teda aspoň podle ofiko stránek, realita pak byla dost jiná) a paletka stínů.


Docela jsem se tvářenky bála, protože je hnědá a vzhledem k tomu, že je mi od malička zdůrazňováno, že já + cokoli hnědýho = totální katastrofa, hrůza a děs, tak trochu jsem předpokládala, že jí zkusím, potvrdím si maminčina slova a tvářenka poputuje k jiné šťastné majitelce, které narozdíl ode mě bude slušet. Opak je však pravdou a já jsem za to neskutečně ráda! Ne, na mojí zimní sněhurkovskou pleť vážně nejde, ale jakmile se trošku opálím a neblázní mi nijak dramaticky pleť - páni, ona na mě vypadá fakt hezky!

Balení je obyč, plastové, zacvakávací. Vršek průhledný, spodek kovově lesklý (na fotkách už trochu oprýskaný, sorry...), vypadá bytelně, nikde se nic nekvedlá, neviklá, všechno drží tak, jak má.

Barvu bych popsala jako hnědo růžovou. V krabičce je hnědá, na tváři pak spíš růžová. Žádné třpytky, ale zato spousta lesku, takže se to s ní nesmí přehnat. Tvářím dodá trošku barvy a zdravou zář a rozjasnění. Docela dost práší, to je na houby, ale tak za £4 jí to asi i prominu. Stejně jé nemám šanci za celý život spotřebovat, takže ta trocha plýtvání zas tak neva...



Pigmentovaná je úplně akorát, ani málo ani moc. Já jsem spíš minimalistka, tak mi stačí trochu přejet, nanést na tváře a jsem spokojená.

Během dne se barva vytrácí a zůstává jen lesk. Někomu by to mohlo vadit, ale mně je to celkem příjemné. Pořád díky ní vypadám přirozeně hezky a upraveně, ale ne namalovaně.

Za mě teda spokojenost velká, používám ji teď denně a Bourjois Little Pot pláče na dně šuplíku. Na někoho, kdo je zvyklý na tvářenky MAC a jim podobné by ale asi velký dojem neudělala.

Co vy a Vivo? Máte něco? Třeba tuhle tvářenku? A co na ní říkate?
Někdy příště bychom si mohli dát recenzi třeba na tu paletku stínů. Dluho jsem nevěděla, co si o ní mám myslet, ale už si myslím a jsem připravena vám o tom povědět!

Mějte se báječně!

x

14 komentářů:

  1. Je zajímavý, jak na pleti to vypadá úplně jinak než v obalu, líp. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viďžejo! Normálně by mě to asi naštvalo, ale zrovna v tomhle případě to vítám :)

      Vymazat
  2. Děkuji, Romanko! Jen se teď ptám sama sebe, jestli jsem to jako vlastně chtěla slyšet. No, jejich stránky neprozkoumám a počkám si, až leda kdybys moc chválila paletku. Ale kruciš, je to zajímavé, je...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo, Evelínko :) oni mají neustále nějaké akce, teď snad 50% slevy či co (ale to jsi možná taky nechtěla slyšet, že? :)) myslím, že to není žádný zázrak, ale pro méně náročné uživatele je ta kosmetika fajn...

      Vymazat
  3. pfff... to je zas nějaká pomluva, že toho mám doma hodně nebo co vlastně!

    každopádně, tahle tvářenka se mi dost líbí, hlavně na ruce vypadá dobře. asi ji budu muset vyzkoušet. před pár dny jsem vybírala, která půjde jako další a ruka mi tedy ujela k sesterské famous, která mě zatím dost zklamala. jsem si říkala, že příště dám nějaký highend, abych si vylepšila náladu, ale říkáš, že vivo je to ono? ne špatné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakápak pomluva? Pomluvy jsou to, co není pravda :)) a navíc Tebe narozdíl od jiných "pomlouvám" s láskou.
      Říkám, že vivo ne špatné, vivo dobré, ale ne pro náročné ;) takže pokud s ní nebudeš spokojená, já za zo nemůžu (aneb ať žije alibismus!)

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí ta barva, úplně bych ji brala! :) :)
    Wendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omrkni webovky, Wendy! Pořád mají nějaký akce... ;)

      Vymazat
  5. Ahój Romanko, trošku mám skluz se čtením i psaním, ale běžím sem hned jak mám chviličku. Teda tvářenky to já můžu, barvou asi by to nebylo u mě ono, jsem holt spíš holka do modra :-), ale věřím, že Tobě na opálené pleti bude moc slušet. Ten odstín na Tvoji tlapce vypadá zas jinak než v balení a líbí se mi...Každopádně značku neznám, ale ráda poznám a budu se těšit na Tvoje další Vivo! Ať máš krásný den!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe já vím, že ses dovolenkovala. Doufám, že sis to krásně užila :)
      Myslela jsem si, že tahle tvářenka nebude Tvůj cup of tea... Sháním ale nějakou vínovou, neporadíš? X

      Vymazat
    2. Vínovou říkáš, tak taková jedna byla v letní limitce Essence - no já vím Essence - byla krémová a vypadala fakt dobře, psala o ní Mitsuuko http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/06/tvarenkujeme-s-letni-limitkou-od.html, ale s limitkama je potíž, takže jinak fakt nevím, asi je to rada na nic - protože já používám spíše ty růžovky...že by trb expertka na tvářenky nějakou neměla v arzenálu :-)?
      XO , pusu posílá i Shelly zrovna mi tu skáče za krk, když píšu :-D

      Vymazat
    3. Já vim, že má nějakou vínovou... nějaká značka minerálního make-upu. Ale už nevim jaká. EDM? A možná že jsem na ní fakt natrefila u trb :D ale myslím, že pak psala, že vlastně vůbec vínová není, tak nevim. Podle mě by mi šla na podzim. A na zimu pak mam Dainty Doll ledově světlounce růžovou, skoro mi z tý barvy běhá mráz po zádech :))
      Pusu všem doma, i Eše, pokud se nechá :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Ano, ten je častým námětem kosmetických blogů.

      Vymazat