Počet zobrazení stránky

pátek 30. srpna 2013

Na čumendu v drogerce - novinky v dekorativní kosmetice

Ahoj, ahoj,

zatoulala jsem se dneska úplně čirou náhodou do drogerky (tentokrát Superdrug), koukala jsem, že mají pár novinek a co bych to byla za bloggerku, kdybych vám je hnedka nenafotila, žejo? :) Tak dneska krátce a obrázkově. Kvalita je jako u fotek z drogerky, no. Vždyť víte. Snažila jsem se to brát i s cenami, ale ne všude to šlo a ne všude ceny byly (viz. Bourjois).

Rimmel 

jeden primer, dva odstíny tvářenek v tubičce, tři odstíny matujícího make-upu. Přiznám se, že jsem nestudovala, jestli jsou tvářenky krémové, gelové nebo jaké... Make-up je každopádně pěnový, vypadá docela pěkně a hezky voní.


Bourjois

Transparentní sypký rýžový pudr. Ten design je luxusní, strašně se mi líbí! Uvnitř je plastový kryt se zaklapávacím sítkem... Ne, neumím to popsat. Prostě to vypadá jako krabička od Lucy Minerals make-upů. Tak! Cenu netuším.


Blush Exclusif - v krabičce světlounce růžová krémová tvářenka, která se přizpůsobí vašemu odstínu pleti

Erasable Liner - na jednom konci černé oční linky s tenoučkým štětečkem, na druhém "zmizík" tlustý jako kůl.

To, co chybí mezi tím je hned na dalším obrázku.


Lip Gloss Exclusif - adaptabilní lesk na rty


L`Oréal

Collection Privée - nová řada dekorativní kosmetiky v "nude" barvách inspirovaná Mezinárodním filmovým festivalem v Torontu. Čtyři modelky: Eva, Doutzen, Freida a Julianne zastupující čtyři typy žen. Své "nude" laky na nehty a rtěnku si tu najde každá. Mně, sněhurkoidní blondýnce se paradoxně nejvíc líbí odstín rtěnky "Freida`s Nude". Jasný, pro mě by to tělová nebyla, ale je krásná. Myslím, že tahle řada se jim fakt povedla.

Teď jsem hledala o kolekci trochu víc informací a jsem mírně zmatená. Zatímco v Superdrug v Anglii jsou inspirativními dámami Doutzen Kroes, Freida Pinto, Eva Longoria a Julianne Moore, na britských webovkách je ještě Cheryl Cole a Liya Kebede. V USA jsou to potom Doutzen Kroes, Freida Pinto, Eva Longoria a J.Lo namísto Julianne Moore. (Jakože Julianne a J.Lo jsou podobné - zaměnitelné typy?! :))


Maybelline 

Baby Lips! Velký potlesk pro tuto "novinku", která k nám právě taky dorazila a které mě vůbec, ale ani trochu neláká!


Max Factor

Whipped Cream Foundation - make-up v pěti odstínech


Sleek 

Nová řada laků na nehty a matných krémových rtěnek.


Maybelline ColorShow čili česká Colorama

Nová řada laků Vintage Leather s efektem kůže na nehtech. Může mi to prosimvás někdo vysvětlit? Já tomu totiž teda vůbec nerozumim.
Barvy mi přijdou dost nepoužitelný a mají v sobě kousínky slídy, pokusila jsem se to vyblejsknout na té další fotce, je to trochu vidět.



A to je pro dnešek všecko dámy a pánové!
Co vy na to? Je už něco z toho v Čechách? Pokud ne, těšíte se, až to dorazí?

Mějte se moc krásně, prima víkend přeju!

x

18 komentářů:

  1. ten rýžový pudr bourjois bych taky chtěla... navíc je to jakoby remake snad prvního pudru, co kdy bourjois udělal, byl brutálně populární už před snad sto lety a teď ho bourjois znovu prodává v původním! ale jasně že asi mírně upgradovaným obalu. no prostě boží, chci, hned, teď.

    (sice se nepudruji, ale to nějak jako diskrétně přejdeme, ehm)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahááa! A že mě to vůbec nepřekvapuje! :D dík za doplňující info o pudru.

      Vymazat
  2. Ach, chtěla bych ten rýžový pudr!!

    OdpovědětVymazat
  3. Ten rýžový pudr bych vážně chtěla, jsem zvědavá jestli přicestuje i k nám. A když né k nám tak aspoň do rakouska, kam pocestuju. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že přicestuje :) kdyby ne a moc bys ho chtěla, napiš ;)

      Vymazat
  4. Dneska jsem ten ryzovy pudr mela v ruce, stoji myslim 12,99 ale on je trpytivej celej.... spis bych skoro rekla, ze je to jako takovy jemny rozjasnovac.... Takze za me nee.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt?? Ááá!! To je zklamání! U nás neměli tester, tak jsem ho v akci neviděla :( děkuju za info!

      Vymazat
    2. Ja prave kdyz jsem ho vcera videla v Boots, tak me strasne nadchl a hned jsem ho chtela koupit, ale prave tam nemeli tester.... Tak jsem pak sla do Superdrug, a tam tester meli a trpytky.... Ja nesnasim pudry se tryptkama, mozna to pro nekoho bude v pohode, ale ja zasadne pouzivam matne pudry.

      Vymazat
    3. no já jsem o těch třpytkách taky četla, ale pak v té recenzi bylo, že je to normálně použitelné na celý obličej jako rozjasňující pudr, bych to fakt chtěla vidět na živo. což třeba meteoritky taky třpytky mají, jsem se toho poprvé až lekla, ale na obličeji vypadají pak super. takže já furt nevím, ještěže jsem na ten pudr zatím nenarazila online, protože bych ho určitě koupila a pak by mi domů přišlo něco nepoužitelného třpytkatého.

      (no a nebo je to jako meteoritky... a já už teď lituji, že to doma nemám!)

      Vymazat
    4. Kuš babo!! Já už se sžila s myšlenkou, že ten pudr nechci a teď přijdeš Ty a celý mi to nabouráš!

      Vymazat
    5. Ale tak.... ja uz jsem taky byla rozhodnuta, ze to rozhodne nechci.... Ja teda musim rict, ze jsem to moc neroztirala, tam ten vzorek byl s takovym sypatkem a vypadla mi toho na ruku hora, takova mala trpytkata Snezka, tak jsem to sfoukla a uz moc neresila.... No, ja snad do te drogerky pujdu zitra potreti to zkusit poradne rozmatlat po ruce.....

      trb, nevis, u koho byla ta recenze, prosim?

      Vymazat
    6. no nevím právě... už to bylo dost dávno. ale logicky, jestli je to remake jejich prvního pudru, tak pochybuji, že před těmi 150 lety znali kouzlo rozjasňovače a třpytkovače... takže se to tehdy určitě používalo na celý obličej. ale zas jako, holky, já vám do toho fakt nechci kecat, tak to nekupujte! ale veřejně prohlašuji, že já ho chci i přes všechny ty třpytky!

      Vymazat
    7. Tak ženy, všichni se shodují na tom, že je rozjasňující, ale že je určený na celou pleť... asi bych to s ním nepřeháněla u mastnější pleti, ale jinak proč ne. Já si myslím, že ho na svojí bláznivou smíšenou stejně chci, protože je prostě úplně rozkošnej. Jo a ofiko cena je £9,99.

      Vymazat
    8. chachaaa... tak to jsem zvědavá, kdo si ho jako první koupí.

      Vymazat
    9. Já ho taky chci, i kdybych ho měla mít vystavenej doma jen kvůli tomu dokonalému obalu :)

      Vymazat
  5. Teda.. ten ryžový púder vyzerá úžasne (môj úplne naj je ryžový T. LeClerc, ale asi to bude trošku iná cenová kategória)! Snáď sa dostane aj k nám a budem mať možnosť ho skúsiť. Maybelline Baby Lips vyzerajú úplne identicky ako Dermacol Love Lips.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho budu muset ještě prozkoumat, prej je třpytivej! To by se mi teda vůbec nelíbilo. Jaký je ten Tvůj pudr? Nějaký zázrak? :)

      Vymazat