Počet zobrazení stránky

pondělí 3. června 2013

Červnová koupelna

Milé dámy,

přeju príma začátek června a hnedka se vrhnu na to, co se mi usídlilo v koupelně. Dost toho zůstalo od minula, takže dneska to bude jen krátké.

Zůstává:

Šampon I love Juicy, Lush
Kondicionér American Cream, Lush
Šampón na blond vlasy, Pro:Voke Touch of Silver
Mýdlo Snowcake (ale myslím, že mě opustí už brzo), Lush
Pleťový peeling, St. Ives
Andělikový mycí gel, L'Occitane
Máslo na vlasy, Alverde
Intimiss, Karel Hadek
Oční krém All About Eyes, Clinique

Po čase jsem si tam znovu nastěhovala:

Malinový tělový peeling, The Body Shop, 200 ml

Ach! Ach! Asi budu muset sepsat samostatnou recenzi! Máte ho někdo??

Sprchový gel Slammer, Lush, 100 ml

Moje záchrana při kocovině - ale jako vážně! (Už chápete, proč jsem si ho nastěhovala zpátky do koupelny? :)) Dá se koupit jen na britském e-shopu v sekci "Retro", mám malou lahvičku, tak ho šetřím, ale bože, já ho fakt miluju... Ta nakopávací brutálně citrusová vůně by probudila i mrtvýho. Cítím z něj citrónovou zmrzlinu. Je hrozně tuhý, takže přesto, že je to gel, z lahvičky po chvíli třepání a zuřivýho mačkání vyleze hadička, která si drží svůj tvar. Mydlí prima, myje prima, nemám, co bych mu vytkla. Jo, počkat - asi není úplně nejlevnější... Když jsem na konverzační otázku "Kolik to stálo?" něco nesrozumitelně zamumlala, následnou reakcí bylo velmi hlasité a zřetelné "COŽE??? ČTYŘI LIBRY?! TY SES ÚPLNĚ ZBLÁZNILA!" No, dobře, abych nekecala, nejsou to £4... je to £4,50... za 100ml... ehm... No, tak jsem začla vysvětlovat, jak kvalitní ingredience mají svojí cenu atd. no znáte to, ne? Prostě jsem si to obhájila! 
Jo a taky pomáhá proti bolehlavu :)

Multifunkční suchý olej, vůně čokoláda a bambucké máslo, The Body Shop, á 100 ml

Oba by měli být dobré úplně na všechno - vlasy, pleť, ruce, nohy, tělo... a samozřejmě by po jejich použití měli být všichni krásní, rozzáření a šťastní. Upřímně - na pleť bych si to vážně nedala,a le jináč je používám takhle:

Čokoládový voní božsky, nemůžu se ho vynačuchat a mažu se s ním po koupeli, případně ho používáme na masáže. 

Bambucké máslo mi zas tak nevoní, tak ho plácám do vlasů a přidávám do vody, když si koupu nohy. 

The Body Shop, Lush

Dvě tak trochu černé ovce, kterými se nerada chlubím, ale používám je ve fázi velkého zoufalství:

Aktivní koncentrát, Eucerin Dermo Purifyer, 30 ml

Sérum pomáhající regulovat tvorbu mazu, používám večer lokálně na tváře a sem tam bradu, když je fakt zle (a to poslední dobou je!). Bleskově se vstřebá a chvilku nato nanáším noční krém (respektive Intimiss)

Hydratační krém, Eucerin Dermo Purifyer, 50 ml

Matující hydratační krém používám na den, moc nehydratuje, ale ani nepne. Tajně doufám, že aspoň proti těm potvorám pupínkům bojuje. Hnedka se vsakuje a tudíž můžu vesele nanášet make-up.

Eucerin

Nové:

Čistící mléko 3v1, Apivita, 250 ml

Bude recenze, zatím jsem v procesu testování... Mám ho doma už minimálně dva měsíce, takže párkrát jsem neodolala a vyzkoušela, i když odličovací olej od Hadka ještě nebyl úplně fuč. Teď už si v mojí koupelně úřaduje úplně samostatně, takže si konečně budu moct svůj názor na něj ujasnit.

Rozjasňující pleťové tonikum, Pure, 200 ml

Dneska večer první zkouška, tak jsem na něj zvědavá! Dost se mi zamlouvá (pumpička, složení, cena, dostupnost...), tak doufám, že nezklame. Je z Marks and Spencer... a to jsem si tam šla jen pro muffin... celá já.

Protipupínková tyčinka, Witch

Z té teda zatím zas až tak nejásám, je děsně nepraktická a fakt divná, ale třeba se ještě skámošíme.

Pure, Witch, Apivita


A to je tak nějak všechno :)

Pořád sháním nějakou ideální pleťovou masku a peeling, pokud byste měly tipy, sem s nimi!
(Co třeba ten enzymatický peeling Elemis? Někdo nějaké zkušenosti - myslím ještě někdo jiný, než An? :))


Přeju co nejlepší den, co nejméně deště a hlavně ať nejste žádná zaplavená.


x

2 komentáře:

  1. Malinový tělový peeling? Já mám Indian Chai od Baley a už mi dochází, tenhle tip si píšu a budu se těšit na recenzi! :) Ideální pleťovou masku i peeling taky hledám, zatím se mi osvědčila hloubkově čistící maska od Yves Rocher. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda v Tvojí koupelně je radost pobýt :), je to fajn pokoukáníčko...Já potřebuju citrónové osvěžení každý večer po celém dni a miluju citronovou trávu a verbenu :-D. Vidím, že to má i jiné použití, jsem ráda za tip !)...Jinak já mám dokonalý peeling a to je ruský Natura Siberica, lepší jsem nenašla a pleťovou masku Lavera s divokou růží...

    OdpovědětVymazat