Počet zobrazení stránky

pondělí 29. září 2014

M.A.C. Monday: Studio Finish Concealer - NC20

Krásné pondělní ráno!

Vítám vás u dalšího dílu našeho seriálu nazvaného M.A.C. Mondays a dneska si popovídáme o tom úplně prvním produktu, který jsem si z M.A.C. kdy odnesla, další z ikon - korektoru z řady Studio Finish.

Váhala jsem původně, jestli si pořídit tento korektor od M.A.C nebo Erase Paste od Benefitu. Vyhrály osobní sympatie, cena a větší výběr odstínů a já si vítězoslavně odnášela černou minikrabičku.

Korektor Studio Finish Concealer SPF35, M.A.C.


Odstín

NC20

Cena

£15.50
(Erase Paste £20.50)

Obsah

7g
(Erase Paste 4,4g)

Balení

Stejné jako u stínů, o kterých jsem psala minulý týden (koho článek minul, klikne TADY) - Kulatá černá krabička, elegantní, jednoduchá, roztomilá. Miluju to balení! (A čím víc je takových krabiček pohromadě, tím líp to vypadá! :))

Tady se nechal korektor vyportrétovat s vzorkem BB creamu M.A.C., který je mimochodem úplně na houby.


Konzistence

Korektor je ve formě tužšího krému, který dotekem prstu taje.

Odstín

Mé pleti nejlépe sedí druhý nejsvětlejší NC20, ale myslím, že v zimě bych klidně mohla mít i NC15.
A jen tak pro srovnání - Erase Paste se vyrábí ve třech odstínech, kdežto M.A.C. dělá svůj korektor v patnácti!


Použití

Nerada patlám líčidla prsty, ale v tomhle případě se mi aplikace prsty osvědčila mnohem líp, než štětcem. Naberu trošku produktu na špičku prstu a "zamaluji" barevné nesrovnalosti na obličeji. Ideálně používám na pupínky a začervenání - na kruhy pod očima jen výjimečně. Díky sušší konzistenci má tendenci trochu zalézat do vrásek kolem očí.

Krytí

Střední až vyšší řekla bych. Tetování vám podle mě úplně nezakryje, přestože to v popisu práce má, ale jinak si poradí defakto se vším. Na fotce přes oční linky ve fixu Eyeko v odstínu Navy.


Výdrž

Zafixujete-li jej pudrem, dá s vámi klasickou pracovní dobu celkem v pohodě.

Považuji ho za velmi  dobrý korektor, pravděpodobně nejlepší, jaký jsem zatím zkoušela. Má navíc SPF35, což mně osobně nedává moc smysl vzhledem k tomu, že je to produkt, který se používá pouze lokálně, ale někdo by to mohl brát jako výrazné plus.
Rozhodně bych ho však nepoužívala na velmi suchou či zralou pleť, obávala bych se, že zbytečně zvýrazní suché šupinky na pleti a vrásky.
Je super na cestování - maličký, skladný a nemusíte k němu tahat zvlášť štětec, 7g vám navíc vydrží věčnost! Já mám svůj 10 měsíců a pokud jsem vypotřebovala 1/4, tak je to hodně. Za tu dobu nijak nezměnil vůni ani konzistenci. Oficiální použitelnost je ale 24 měsíců, tak uvidíme, jak si povede dál.

Jaký je váš oblíbený korektor? Máte srovnání korektorů M.A.C. a Benefit?

Mějte príma den!

x

2 komentáře:

  1. Já mám raději korektory v tyčce

    OdpovědětVymazat
  2. Ja na nedokonalosti na tvari pouzivam ako korektor uz vyse 10 rokov Pan Stick od Max Factor a nedam nan dopustit. Jeden z mojich svatych gralov. Teda asi jediny :)
    Ale korektor na kruhy pod ocami je moja nocna mora. Skusam a skusam a skusam a jedno sklamanie za druhym :(

    OdpovědětVymazat