Počet zobrazení stránky

středa 9. dubna 2014

Nejen kosmetické novinky a odměny

Ahoj,

koukám, že složka s "novinkami" se mi zas trochu zaplnila, tak proč o své malé radosti nepodělit i s vámi?

O lacích z nejnovější kolekce Barry M Aquarium jsem už zvládla napsat i samostatný post - to kdybyste si na ně některá brousila zuby. Psát o nicht za dva měsíce, to bych už taky mohla přijít s křížkem po funuse. V tomhle článku jsou tedy jen pro úplnost.


Moje první objednávka z iHerb (společně s eM a Enkou) dopadla na jedničku! Tedy alespoň co se správnosti a rychlosti vyřízení objednávky týče. Se samotnými výrobky jsem spokojená už trochu méně, ale na nějaké závěry je ještě brzy.


  • Štětec Custom Coverage Buffing Brush, EcoTools ($6.99)
  • Balzám na rty s granátovým jablkem, Sierra Bees (free)
  • Toner s vitamínem C, Avalon Organics ($9.06)



Tohle byl tak trochu random nákup... Zašla jsem do Marks&Spencer omrknout novou kolekci (kterou ale bohužel ještě neměli) a odešla s leskem v nádherné malinové barvě bez třpytek a naopak naprosto zběsile třpytkatým lakem. Obojí ze slevy. Mimochodem matematika není zrovna silnou stránkou M&S. Dle cenovek na produktech: lesk £3 + lak £4 = £5 :) Nestěžuju si...
Rozjasňující voděodolná tužka na oči je pak z neodolatelné nabídky ze Superdrug.

  • Lak na nehty, odstín Crystal, Autograph (£6 -> £3)
  • Lesk na rty, odstín Raspberry, Limited Collection (£5 -> £2)
  • Jumbo tužka na oči, odstín 3 Vintage Blush, Collection (£1.50)



Odličovací balzám balanceMe došel, tak zas po čase došla řada na 
  • Ultrabland, Lush (£6.95)


A protože jsem byla taková šikovná a statečná holka a u pana doktora jsem nebrečela, přemýšlela jsem, čím se odměnit. Sleva na By Terry v Space NK byla naprosto irresistible!


  • Lak na nehty Nail Laque Terribly Nail Glow Brightener, odstín 102 Bubble Glow - Rose, By Terry (£21 ->  £10.50)
  • Mono oční stíny Ombre Veloutée, odstín 9 Lavender Muffin, By Terry (£23.50 -> £5.50)



I sestřička usoudila, že jsem byla hodná holka a poslala mi balíček napěchovaný vším možným od boží sukně (bez obrázku) přes nějakou tu kosmetiku - vzorky všeho možného (Lily Lolo, JPM, Korres, Lavera), pilníček na nehty (po kterém jsem toužila v mém Wishlistu) a krááásný lak z nové Essence kolekce Cookies and Cream, odstín 02 Yummy, Yummy a ani Peanut nepřišla zkrátka, pro ni máme zubní olej a repelent od Aroma Fauny, Karel Hadek...


...až po nádherný šperky - dvoje náušky a přívěsek z fleru od prodejce Kreativní Doplňky Mám od nich už 4 páry náušnic a jeden přívěsek a jsem nadšená :)

Taky jsem dostala pár balíčků nedostatkového zboží - kypřícího prášku do perníku. Mám vám ho taky vyfotit?


A poslední dvě fotky ze zcela jiného, ale neméně krásného světa... Pomalu, ale jistě jsem se zamilovala do orchidejí a tuhle růžovou krásku jsem dostala od přítele, aby mi pomohla se brzy uzdravit. 


Pastelově žlutá (ještě nevybalená :)) je pak darem od kmotřičky.
Nejsou úžasné?


A teď už musím bežet, zvoní pošťák a nese mi mou poslední "odměnu". Cože to je? Mrkněte tady ;)

Čímpak si takhle na jaře děláte radost vy? :)

Mějte se prima!

x

12 komentářů:

  1. Ty laky od Barry M vypadají opravdu božsky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juu meteoritky! Ty miluju! Těším se, co o nich napíšeš :) Já si je koupila při mé první cestě do Bristolu, nemohla jsem na letišti odolat balíčku, kde byly všechny 3 varianty, béžovou jsem dala, růžovou už nemám, tak teď jedu v tý nejsvětlejší a je podle mě nejlepší. Jakou jsi vybrala? Jinak přeju brzké uzdravení! A ještě mě zajímají ty psí věcičky. Aroma fauna, jo? Co to? P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé další spokojená uživatelka, to ráda slyším :) Já hodně váhala, ale pak jsem si řekla, že do toho půjdu. A doufám, že nebudu zklamaná. Jsem bledule, takže ty nejsvětlejší. Nemůžu se dočkat, až je budu moct začít používat!
      Děkuji, děkuji, hojím se pěkně, jen kdyby to šlo trochu urychlit..
      Aroma Faunu používá ségra a je s ní spokojená. Naopak Mitsuuko nedavno psala (tady: http://mitsuuko.blogspot.co.uk/2014/04/diy-pecujici-kombo-odlicovaci-balzam.html#more), že vůbec, tak jsem na to zvědavá. Nicméně co se například Fauna Spotu týče, nikdy jsem si nevšimla, že by ségry Lentilka šířila nějakou silnou potenciálně nelibou vůni. Podle mě vždycky voní jemně bylinkově, ale pořád hezky psíčkovitě :) Otestuju na Peanut a pokud si na to za půl roku vzpomenu, můžu sepsat poznatky :)
      Odkaz na Aroma Faunu tu: http://www.aromafauna.cz

      Vymazat
    2. Děkuju moc! Musím na to hned kouknout. My teď řešíme Chánovi tlapky, zas se mu zhoršily, jak začalo jaro. To, že má atopickou dermatitidu víme už dlouho, ale vždy se mu to přes zimu zhojilo a letos, jak nebyla pořádně zima, tak nic, tak zkoušíme přírodnější věci, nechci ho zbytečně cpát kortikoidama a jinýma hnusama, tak jsme rapidně změnili jídelníček alespoň, co se vynechání obilovin týče, dáváme oleje pro posílení imunity a zlepšení stavu srsti (losos, pupalka) a lokálně mu tlapky stříkám směsí přírodních olejů, zatím to vypadá, že jsme zvolili dobře, tlapky se lepší, určitě se mu ulevilo. Ale mám radost, že jsem narazila na něco novýho, zas o krok dál :) Doporučuju zkouknout baron.cz, jestli neznáš, zatím to Chánovi vyhovuje (musim zaklepat :))

      Vymazat
    3. Viděla jsem na nějaký fotce, že má Cháník problém s tlapkama... držím palce, ať se to jen lepší a lepší a pokd se mu to vrací jen na jaře - co ho začít tak od února preventivně připravovat a stříkat tou směsí olejíčků? Stránku určitě omrknu, díky moc! A Chánovi přeju brzký uzdravení :)

      Vymazat
    4. Na tuhle přírodku jsem narazila až letos, resp. jsem se na to zaměřila v té podobě pro zvířata. Minulé roky jsme vždycky od února nasadili lososový olej a sprej, co jsme měli od veta, tak letos to teda řeším trošku pozdě, ale doufám, že líp. Rozhodně to má lepší průběh než loni, i když jsme začali pozdě, proto měl ty tlapky takový zbědovaný, ale teď po necelých 3 týdnech se mu už ostrsťují a nekouše si to tak, takže ho to určitě tolik netrápí.

      Nu to jsem Ti tu z toho udělala veterinární poradnu :D

      Ty šperky jsem předtím zapomněla pochválit, moooc pěkný!

      Vymazat
    5. Veterinární poradna je náhodou fajn :) O těch stránkách, jak jsi psala, jsem neměla ani tucha.

      Díky! :)

      Vymazat
  3. Tolik krásných věcí, wow :-). Nejvíce mě zaujaly ty laky!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty laky jsou fakt super, vůbec jich nelituju :) Teď jsem na zkoušku lákla i ten od By Terry, tak uvidíme, jak se osvědčí.

      Vymazat
  4. same uzasne veci!

    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tééééda meteoritky jó :-)....no já bych je chtěla kvůli té krabce, ale jinak to s něma nějak neumím nebo co :-).....což je jinak řečeno, že na ně nemám haha....Krásná odměna pro statečnou holku! Chválím!!!! XOXO
    Jo a akvárium už jsem obrečela a šla jsem si zaplavat do vany.... !-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já se zatím učím! Zkusila jsem je dvakrát, mám z nich respekt! :D Ale jak vonííííí!

      Vymazat