Počet zobrazení stránky

sobota 12. dubna 2014

Fantastické linky od Barry M, část 1.

Ahoj, ahoj,

chvilku se tu neobjevila žádná dekorativka a barvičky, tak se to pokusím napravit dvoudílným článkem na téma "Fantastické oční linky" - a začneme těmi barevnějšími.

(Omlouvám se za fotky, nějak nevyšly úplně podle mých představ...)

Liquid Eyeliner by Barry M
Odstín č. 7 Turquoise
Kupováno v Superdrug, £4.79

Hned na začátek povím, že nejsem nijak extra linková a když už to musí bejt, maluju je tužkou. Nedavno u mě ale nastal nějaký zkrat a rozhodla jsem se, že se naučím používat tekuté a gelové linky. Ty od Barry M mi svojí dostupností i cenou přišly jako fajn tréninková pomůcka pro začátečníka a tak jsem po hodině sáhla hned po dvou. Gelových voděodolných v odstínu Champagne, o kterých bude řeč příště, a tekutých v zářivém tyrkysovém odstínu. Trocha divočiny neuškodí, říkala jsem si, beztak je nebudu nosit každý den.




Mají tenký tuhý hrot, se kterým jsem neměla nejmenší problém namalovat koukatelnou linku, přestože nejsem na tenhle typ aplikátoru vůbec zvyklá. Jen si vždycky trochu počmárám i řasy, ale to při normálním nošení není naštěstí vidět.



Barva je zářivě tyrkysová, nejlépe asi odpovídají fotky oka. Ideální na rozzáření jinak neutrálního líčení. Ráda je nosím v kombinaci se stíny z paletky Vivo Unprotected.


Velmi decentní líčení v akci. Není to zas taková divočina, ne? Já si s nimi tedy nijak extravagantně nepřipadám.


A hlavní věc: Výdrž! Tak ta je naprosto perfektní a zcela bezkonkurenční! Produkt sám o sobě nehlásá žádnou fantastickou výdrž, nemá na sobě nápisy 72 hodin ani nic podobného, takže jsem byla hodně (mile) překvapena. Posuďte sami - přidávám foto po deseti hodinách na oku. (Jiný den, jiné líčení, než to nahoře.)


 Odličuje se ale naprosto v pořádku - až na světlouninký modrý nádech nad okem, který mi sem tam zůstane, ale do rána je i ten pryč.

Poměrně příjemným faktem je i to, že kosmetika Barry M není testována na zvířatech.

Jsem překvapená, že jsem nikde nenašla žádné recenze, protože za mě jsou fakt super, nejsou drahé a nenapadá mě, co bych jim vytkla. Máte někdo zkušenost s těmito linkami?

Mějte se príma!

x

16 komentářů:

  1. Uf, ještě že na tom oku nejsou vidět ty žíly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo tady něco říkal?! :-P

      Vymazat
    2. Jo, že si nemusíš kreslit linky, když máš od přírody modrý žíly!

      Vymazat
    3. Tobě už je dobře, viď? To ráda slyšim.

      Vymazat
  2. Prepac, ze totalne pisem out of topic, ale vies, ze balzamy Crazy rumors by sa mali dat kupit v UK v sieti "zdravych" obchodoch Holland & Barret? Na ich stranke sa daju objednat. A mozno budu mat v obchodoch aj testery. Bolo by skvele moct si privonat k balzamu pred kupou. Mozno pojdem do UK a bolo by super vediet, ci sa tam daju kupit, alebo ci si ich mam objednat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, OT vůbec neva :) Jj, v H&B je teď mají nově, nemají zdaleka všechny a přiznám se, že ani nevím, jestli u nich mají testery. Až půjdu příště kolem, zkusím si vzpomenout a zajít se tam mrknout. Když mi napíšeš na sebe mail, dám vědět :)
      A mám pocit, že finální koupě se nakonec víc vyplatí v ČR. U nás jsou za £3.50 - jak v obchodech tak na internetu, kdežto v ČR stojí myslím 89,-. Ale zase se vlastně platí poštovné, tak to nakonec asi vyjde podobně...

      Vymazat
    2. Dakujem velmi pekne za rychlu odpoved. Tato informacia ma potesila :) Ja do UK pojdem az za par mesiacov, takze snad do vtedy budu mat v H&B viac prichuti CR a aj tie testery.
      Ja som svoj prvy CR objednavala z iHerb a vdaka "syndromu jednej polozky v nakupinom kosiku" som objdnala cca 6 dalsich veci, takze sa mi CR trosku predrazil a to este netusim kedy sa ku mne dostane :)
      Takze tu cca jednu libru, co je rozdiel ceny v UK a Cesku (to nepocitam postovne na Slovensko) radsej obetujem a kupim si jeden CR v H&B a este usetrim :)
      Inak mozno by citatelov tvojho blogu zaujimal fotoreport z H&B. Ved biokozmetika, oleje a biopotraviny su teraz in a ja mam H&B velmi rada. A predavaju tam aj Burts Bees :)

      Vymazat
    3. Jééj promiň, nevím kde mě napadlo vykládat Ti, ať si objednáš CR z ČR :) Jestli se dají sehnat i na Slovensku bohužel nevím...
      Jakou příchuť jsi objednala z iHerb?
      Fotoreport z H&B mě upřímně nikdy nenapadl, ale zní to jako fajn nápad, děkuju za tip!
      (Jinak Burt`s Bees seženeš v UK skoro všude včetně Boots, tam mají i větší výběr, než v H&B - teda aspoň u nás.)

      Vymazat
    4. To je v pohode :) To, ze pisem po slovensky nemusi automaticky znamenat, ze zijem na Slovensku. Aj ked momentalne to tak je. Pokial viem, tak na Slovensku sa CR kupit nedaju. A ak ano, tak s neskutocnym postovym. Postovne z Ameriky je lacnejsie ako zo susedneho mesta :(
      Z iHerb som si objednala prichut Spiced chai. Chai milujem, tak uvidime. Len mi nedoslo, ze to nie je prave letna prichut :) Preto uvazujem, ze by som si v UK kupila napr. tebou odporucanu pistaciou prichut. Alebo nejaku, ktora ma na privonanie zaujme.
      V Londyne som zila a snazim sa tam vratit vzdy, ked sa da, takze drogerie mam zmaknute :)
      Som rada, ak som ta tou fotoreportazou z H&B inspirovala :)

      Vymazat
    5. To nemusí, ale kde se ve mně bere ta automatická reakce, že všichni moji čtenáři jsou z ČR taky netuším :) Slovenština je nádherná. Měla jsem tu v Bristolu báječnou kamarádku ze Slovenska, každou středu jsme chodily na kafe a probíraly život - až se mi ta mrcha loni před Vánoci vrátila zpátky na Slovensko! :D
      Spiced Chai byl asi můj úplně první balzámek a jak píšeš, není moc letní, ale byl fajn. Tak doufám, že Ti bude vyhovovat a neodradí Tě od další koupě :)
      Měj se moc krásně!

      Vymazat
  3. Pěkná divočina, sluší ti! A máš krásnou barvu oka, teda očí, předpokládám, že máš obě stejné :o))) a koukám, že máš piercing v obočí, já taky :o))
    A jak je? Už se uzdravuješ? Doufám, že ti Peanut moc nerajtuje po bříšku :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :) Nojo piercing v obočí mám už od osmnácti, ale asi je na mně dost nenápadnej. Kolikrát už se mi stalo, že mi lidi, které normálně znám a vídám, řekli - Jé Ty sis nechala píchnout obočí! A já - no, už před x lety... :) Jako například kolegyně, kterou vídám v práci každý den si toho všimla po dvou letech :D
      Je docela fajn, děkuju za optání. Bříšenko se hojí dobře, i když by mi po něm ta malá treperenda nejradši skákala od rána do večera (tak se aspoň chráním polštářem :)). Jen se mi pořád točí hlava a to je dost vopruz teda.
      Kdy zas napíšeš článek? Třeba nějaké další advanced DIY pro experty? :)

      Vymazat
    2. No, předpokládám, že mě nějaká DIY blbost zase brzy napadne.. :o)) na střelené nápady já jsem expert :o))
      Tak odpočívej a uzdravuj se! S točením hlavy opatrně, ať sebou někde nepraštíš a nemáš sešitou ještě hlavu.. dávej ne sebe pozor a nech se rozmazlovat :o))

      Vymazat
  4. Nádherná barvička, ale se smutkem musím konstatovat, že pro mě už to nebude....ale Zlato Tobě jako mladé kočce to sluší supéééér :-)...s tímhle hrotem bych to možná zvládla taky !-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jasně, že zvládla! A hlavně mají i jiné odstíny... však jsme na ně spolu koukaly, ne? :))

      Vymazat