Počet zobrazení stránky

pondělí 24. června 2013

Jen tak giveaway :)

Krásné pondělní odpoledne dámy,

omlouvám se, trochu jsem na psaní minulý týden kašlala - né že bych chtěla, ale tak se to nějak seběhlo... Spousta narozenin, spousta práce, do toho neustálé hledání nové práce a ještě mírná choroba. Nicméně už to mám za sebou, času je víc a můžu se věnovat bohulibějším činnostem jako je třeba blog nebo spánek.

Nevím co se děje a proč se to děje, možná na mě ještě působí ten perfektní víkend, ale dneska se od rána cítím príma, báječně, uvolněně, šťastně a spokojeně, zamilovaně a úspěšně - zkrátka jako by se všechno to, co mi lidé přáli k narozkám (protože jedny z těch výše zmiňovaných byly i moje) hnedka stalo skutečností.

A protože je mi dneska tak fajn, chtěla bych, aby i vám bylo fajn a tak tu mám balíček dekorativky The Body Shop, který jedna z vás dostane :)

Co?

1x mono oční stíny v odstínu 31 Peacock Green (v krabičce vypadá antracitově s jemným nádechem do zelena)
1x mono oční stíny v odstínu 26 Shell Pink (fialkovo růžová)
1x jemně tónovaná rtěnka Delipscious v odstínu 07 Sheer Raspberry (to byl velký boj, málem jsem si ji nechala pro sebe!)


(všecko fungl nové, zabalené plus esteticky zabalené ještě ode mě :))

Jak?

Pokud se vám chce a můj blog vás baví, můžete ho sledovat přes GFC (lišta vpravo) nebo na Facebooku klik nebo skrz Bloglovin  klik... Taky můžete soutěž sdílet...

Ale co byste hlavně měly, je napsat mi do komentářů jak si představujete ideálně strávený narozeninový den :) pokud možno přidejte svoji e-mailovou adresu a pokud se vám nebude chtít psát ji veřejně, stačí mi poslat mailík na snowglobe.blog@gmail.com

Kdy?

Ode dneška 24. června do... třeba do pátku 28. června včetně. Výherkyni (či výherce?) vyberu sama osobně, jak jinak, během následujícího víkendu.

Těším se na vaše komentáře!

Krásný den!

x

6 komentářů:

  1. Jé, to jsou opravdu krásně vybrané ceny. :)
    Ideální narozeninový den si představuju tak, že se ráno probudím s vůní čerstvé snídaně. A celý den o mě bude pečováno jako o královnu, nebudu muset vůbec nic, jen rozbalovat dárky, shromáždím si nejmilejší lidi, půjdeme třeba na piknik (haha, letos mi o narozeninách sněžilo), budeme se skvěle bavit a hlavně se hodně smát. :) Nejraději bych prostě měla krásný den, kdy se čas potáhne a skoro zastaví, protože všechno hezké vždycky uteče moc rychle. :)
    mailík: karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Muj idealni den by byl takovy, ze bych vstala, v kolik bych chtela, do krasneho slunecneho dne, cele dopoledne bych se flakala v bilem zupanku v doprovodu nejakeho jazziku, popijela caj a pomerancovy dzus, zobala cerstve jahody, maliny a hroznove vino. Potom by nasledoval spolecny obed s moji rodinou - nejspise nekde v restauraci, abych nemusela varit ani ja, ani maminka a vubec nikdo z nas s tim nemel praci a vsichni jsme si to uzili. Pak bychom sli po dobrem obede na nejakou peknou prochazku po nasich krasnych Beskydech a vecer bych zakoncila se svym milym ve welness&spa, masaz, virivka, sampicko, romantika ach. :)
    ca.roll.ka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ideálně strávený narozeninový den by byl takový, který bych celý strávila s přítelem, neb se moc často nevidíme. vstávali bychom v čase akorát na oběd, na který bychom zašli někam do restaurace. Odpolední program bych viděla jako nicnedělání spojené s menší procházkou zakončenou ideálně někde u vody, kde se nevyskytují komáři a jiná havět. Samozřejmě by také musela být příjemná teplota, ne moc horko, abychom se na slunku nesmažili ale zároven ne moc zima, aby stačili plavky a člověk nemusel hledat svetry. Den bych zakončila pořádnou dávkou sladkostí pro mě, a kusem dobře vyuzeného masa pro milého :) a protože mám narozeniny za 3 týdny, snad tahle má představa vyjde :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já vím, že už je to pasé, ale musím:
    Já bych si nejvíc ze všeho přála, aby na moje narozeniny svítilo sluníčko a bylo aspoň 25 stupňů, abych mohla slavit venku. Celkem ambiciózní přání, na to, že mám narozky v únoru, ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych Ti to taky strašně přála... tak good luck! :D

      Vymazat
    2. Počkej, jednou pojedu slavit někam do tepla... Jenže tam zas nebudou všichni ty lidi, se kterýma bych to chtěla slavit, takže je to prostě úloha, která nemá řešení. Tak možná v příštím životě si to naplánuju líp.

      Vymazat