Počet zobrazení stránky

úterý 4. června 2013

Jeden velký dík!

Ahoj ženy,

kdo sledujete můj FB asi víte, že jsem měla nepříjemnosti s cenou do giveaway... kdo ne, malé shrnutí: Napsala jsem recenzi, trochu si zameditovala na téma "giveaway na ostatních blozích" a vyhlásila svoji vlastní, historicky první giveaway, na kterou jsem byla náležitě pyšná. A těsně před zveřejněním jsem zjistila, že cena, kterou pro vás mám, je fake. Málem mě šlehlo, co vám budu povídat. Přes víkend jsem se odmlčela, snažila se to nějak vstřebat, nerozbít vzteky notebook ani nic jiného... a bylo mi to fakt strašně strašně líto! No a taky jsem řešila, cože teda teď budu dělat. Něco, co je fake vám do soutěže samozřejmě dávat nebudu, to není jedna z možností ani omylem. Takže kde sehnat adekvátní náhradu? Byl to boj, ale nakonec jsem se rozhodla vzdát se ve prospěch jedné z vás něčeho vzácného z mých soukromých zásob.

Jak jsem avizovala - při překročení 4000 zobrazení blogu bude giveaway. Jsme za limitem (už pár dní), takže jdem na to! Předtím si ale neodpustím kecy o tom, jak to dělají ostatní a jak se mi to nelíbí! No ne, upřímně - je strašně fajn, když blogerky pořádají giveaway, ale jaký je jejich smysl, když pravidla zní: "dát like mojí stránce na fb, dát like té a té stránce (která danou giveaway sponzoruje) a do komentu napsat svůj e-mail. Vítěze vybere random."???



1. Né každý chce troubit do světa svoji soukromou e-mailovou adresu
2. Né každý má účet na Gmailu a nemůže tudíž sledovat blog pomocí GFC, né každý má profil na Facebooku a nemůže tudíž dát like vámi propagované stránce. To je trochu diskriminace, ne?
3. Při tak primitivních pravidlech, kdy pro výhru nemusíte udělat téměř nic, se budou účastnit i lidé, kteří o danou věc vlastně ani nestojí a můžou ji vyfouknout někomu, kdo po ní naopak třeba už dlouho touží.
4. I v případě, že se blogerka rozšoupne a dá soutěžícím za úkol napsat do komentářů i něco obsáhlejšího, než jen e-mail - a pak vítěze stejně vybere random - vy se můžete snažit jak chcete, být vtipní a kreativní... A stejně je vám to naprd, protože to nikdo neocení a na výsledek soutěže to nebude mít žádný vliv.
5. Pokud blogerku pořádání soutěží nebaví či dokonce otravuje, tak ať je proboha nepořádá!!

Sorry, já jsem si musela trochu vylejt srdíčko... A teď se vrhneme na mojí giveaway.

Co pro vás mám?

Jeden parfém o objemu 30 ml z limitované edice Lush s vůní vánočního mýdla Snowcake - v Čechách známého pod názvem Mandlovník. (článek o něm tady)



Co pro to musíte udělat, aby byl váš?

Sledovat mě přes GFC
NEBO
Sledovat mě přes Bloglovin
NEBO
Stát se fanouškem mé facebookové stránky (klik)
NEBO
Pokud se vám nechce, nemusíte sledovat ani lajkovat vůbec nic ;) (protože nemám potřebu si takhle uměle zvyšovat čísla) a stejně se můžete zúčastnit.

A protože mojí chudince stránce na fb pořád chybí úvodní fotka, ráda bych, abyste mi nějakou vybraly, nakreslily, vyfotily, zkrátka jakkoli vytvořily či navrhly. Fantazii se meze nekladou. Ale tohle už podmínkou účasti v soutěži je! :)
Obrázky posílejte na e-mail: snowglobe.blog@gmail.com a VŽDY prosím uveďte zdroj (vy, webová stránka...)!!!

Do komentářů mi napište... co chcete. Klidně pokud budete mít dotaz - mohl by být užitečný i pro ostatní - nebo třeba že vám Snowcake nevoní a tudíž se zúčastníte až další soutěže.

Soutěž potrvá do pátku 14.června 2013 včetně.

Výherce samozřejmě vyberu já (to je ale překvapení) a pokud se vám to nebude líbit - bude mi to líto, ale nenaděláte nic. Na druhou stranu si říkám, že na mém blogu panuje tak fajn atmosféra a všechny jste v komentářích tak zlaté, že vás snad ani nepodezírám, že byste mě ve finále nařkly z nějakých osobních sympatií k výherci a podobně :) Já vás totiž beztak miluju všechny :)

No a kromě parfému vyhrajte samozřejmě i tu poctu, že váš obrázek bude to první, co člověk uvidí, když jukne ke mně na fb , i s popisem, že to je vaše zásluha (leda byste si uveřejnění vašeho jména/přezdívky/odkazu na blog pod obrázkem vyloženě nepřály).

Tak hurá do toho, těším se na vaše mailíky!



Xxx







9 komentářů:

  1. Tak nejdříve musím napsat, že sdílím Tvůj názor na giveawaye - ještě chápu ty sponzorované, které mají spoustu pravidel - které vlastně nejsou v režii blogerky, ale já se jich neúčastním - nemám FB atd. Já sama si raději GA režíruju sama a určuju si sama (ne)pravidla atd....Ty víš, že Tě sleduju a mám Tě ráda, a kdybych mohla dám ti tisíc "lajků" :-D..Teda ten úkol je ale dost těžký s tím obrázkem :)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju Marcelko! A ze zrovna pro Tebe je tahle soutez tezka, to bych teda necekala ;)

      Vymazat
  2. No tak to je docela těžkej úkol! :P Snad se mi podaří něco vymyslet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja vim, ze to neni uplne brknkacka, levou zadni, ale snazim se primet ctenare pochopit, jak prevelice exkluzivni ta vyhra je! :))

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ufff.... To se mi ulevilo. Bylo mi jasné, že bys mě jako výherkyni nikdy nevybrala, i kdybych poslala obrázek soví maminky, kterak předčítá Tvůj blogísek na dobrou noc svým sovím dětičkám. Takže jsem ráda, že předmětem soutěže je něco, co jsem si zrovna nedávno pořídila pěkně poctivě za svoje penízky, a už to nepotřebuju! Takže se nemusím trápit žádnými kretivními pokusy a jen to tady budu hezky z povzdálí sledovat...
    A jinak - ohledně pravidel GA na jiných blozích - naprosto souhlasím. Přijde mi to takový... skoro ubohý. Vůbec nemám motivaci se toho účastnit, je to nudné, neoriginální a - nemůžu si to odpustit - trochu vyděračské.
    Tož přeji mnoho zdaru, a jsem na ten výsledek móóóc zvědavá!
    (Sorry za ten smazanej komentář, nepřežila jsem ty chyby, co jsem tam naflákala. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Je fakt, ze Tvoji reakce jsem se obavala a nastesti jsi me velmi uklidnila! :) Ale jak jsem psala - budu se snazit byt co nejobjektivnejsi. Takze pokud bys poslala sovi maminku se sovima detickama, tak to by asi tezko nekdo trumfnul :D a totalne bys mi tak znicila iluze o tom, ze vlastne moc neumis kreslit :-P kazdopadne muzes poslat nesoutezni obrazek a ja pro nej uplatneni jiste najdu! A neco Ti za nej taky poslu. Pusu treba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce Tě trochu podezřívám, jestlis schválně nevybrala Snowcake, protože víš, že ho mám. :D

      Vymazat
    2. Kupodivu ne, čoveče. Já totiž nevěděla, jestli sis ho nakonec koupila nebo ne, takže jsem to riskla. A je to jediný parfém, který mám nenačatý, neozkoušený, prostě fungl nový.

      Vymazat