Počet zobrazení stránky

pondělí 22. prosince 2014

Review: Milani - Bella Eyes Eyeshadow

Dobře dobře, jednu předvánoční recenzi si dáme. Aby se neřeklo, že kolem Vánoc jen peču, gruntuju, sháním dárky a na blog kašlu. Tak to totiž vůbec neni. Abyste věděli, tak jsem napekla jen tři druhy cukroví (perníčky jsem se ani neobtěžovala zdobit), uklízím jen velmi decentně a dárky mám všechny dávno nakoupený a teď už dokonce i zabalený... tak cože to vlastně dělám? Přeci užívám předvánoční atmosféru! Piju svařák, chodím do kina, hodně spím, protože teď mám zvýšenou potřebu spánku a sem tam trochu pracuju a dělám byznys ;) A taky testuju novou kosmetiku, maluju se a hraju si.

Nejvíc jsem si v poslední době hrála se stíny Milani a myslím, že jsem si vyhrála natolik, abych si udělala ucelený názor. 

Taky se vám stává, že něco vidíte a v hlavě vám okamžitě bleskne "to musím mít!"? Mně se to teda zas tak často nestává (výjimkou je, kdy čtu články na ...den je krásný!, protože tam jsou "to musím mít!" momenty záležitostí skoro každýho výrobku) - respektive "to by se mi líbilo" se mi stává často. "To musím mít" jen v extrémních situacích. Jako když jsem se poprvé dočetla o stínech Bella Eyes. Trvalo mi pár měsíců, než jsem si objednala čtyři odstíny z českého e-shopu www.milanicosmetics.eu (how pathetic!), který ale musím moc pochválit. Stíny dorazily naprosto v pořádku, fofrem, jen jeden výrobek mi v balíčku chyběl - dárek pro kamarádku. Napsala jsem tedy e-mail, došla odpověď s omluvou a do týdne jsem měla doma další balíček s chybějícím výrobkem. Palec nahoru a obrovský dík. Tohle je customer service jak má být!

Oční stíny Bella Eyes, Milani

Odstíny Ivory, Taupe, Purple a Emerald jsou... překrásný! Nemohla jsem se na ně vynadívat! Ale abyste věděli, jaký jsem pako, jo? Myslela jsem si, že jsou všechny stíny se shimmerem a pak jsem byla trochu... překvapená. To je ale samozřejmě jen moje blbost, protože na stránkách je to všechno zcela jasně napsaný. Prostě tele! Ale neva :) Takže k tomu lesku, matu a tak dále - odstíny Ivory, Taupe a Purple jsou "Satin Matte", Emerald je pak "Shimmer".

Už je vám to jasný? Tak já to teď popřu. V reálu jsou totiž leský tři odstíny a matný - jakože totálně matný je jen jeden. Taupe. Koukněte na swatche!


Zleva: Bella Ivory, Bella Taupe, Bella Purple, Bella Emerald

Odstíny na fotce kupodivu odpovídají skutečnosti :)

Taky v tom máte hokej? Já docela jo a přiznám se, že objednat si další odstíny, netušila bych, co mám čekat, protože podle oficiálně uvedeného finiše stínů se řídit nelze. Jo, Emerald je o kapku třpytivější, než Purple a Ivory, to se musí nechat, ale stejně vidím lesk ve všech třech.


Balení je tak akorát velký, ani pidižvík ani obřík a otevírá se celkem dobře - pokud víčko velmi jemně nadzdvihnete nehtem. Rozhodně si ho při otevírání nezlomíte, to se nebojte.


Taky bych měla zmínit, že stíny jsou gelovo-pudrové a údajně vznikly přeměnou gelu na pudr díky speciální technologii. Za sebe ale můžu říct, že nevidím rozdíl mezi těmito a jinými pudrovými stíny...


Jamka uprostřed stínu. Blbost, ale mně se to strašně líbí!


Nooo a jaký stíny jsou? To vás asi zajímá nevíc, co? Každý je jiný. Respektive dva jsou super a z dvou jsem dost rozpačitá. Vezmem to popořadě:

Ivory - krásná barva na každodenní použití, není moc žlutá ani růžová, zkrátka perfektní podklad pro jakékoli líčení, ztrácení stínů nebo rozjasnění víčka pod obočím. Skvěle se nanáší a skvěle drží. Má jemný lesk a je přirozenější a všestrannější, než třeba můj milovaný Naked Lunch.

Taupe - Matná sytá překrásná taupe barva, na které teď totálně ujíždím. Nanáší se fantasticky, drží a na oku vypadá dokonale! Nedovedu si představit, že by takovýhle stín někomu neslušel.

Purple - Tmavší fialová s jemným leskem a průměrnou pigmentací, špatně se nanáší a nepřilne na víčko. Jakmile se snažím ztratit okraje a dotknu se jí štětcem, je okamžitě pryč. Celá.

Emerald - barva, kterou jsem hledala dlouho a nemohla nikde najít. Barva, která mi sluší. Barva, která... se nedá nanést jinak, než prstem (nevysvětlím vám proč, štětec ji na víčko prostě nepřenese, maximálně tak jemný nazelenalý nic moc nádech). Barva, která na víčku nedrží a při ztrácení se stejně jako odstín Purple okamžitě spakuje a zmizí neznámo kam.

Suma sumárum dva skvělý stíny vs. dva nic moc. Původně jsem měla pocit, že potřebuju všechny odstíny. Minimálně dvakrát. Teď už si tím nejsem tak jistá. Celkově jsem se z nich na zadek neposadila a jejich kvalita a vlastnosti se liší odstín od odstínu, z čehož moc velkou radost nemám. Jak pak rozliším ty super od těch bídných?

Ivory používám moc ráda a Taupe volím na dny, kdy chci vypadat upraveně, ale ne vyloženě "namalovaně". Bez Emerald a Purple bych se ale obešla.

Co vy? Zkoušeli jste stíny Bella Eyes? Lákají vás nebo jsou vám šumák?

Mějte se príma a uživejte předvánoční čas minimálně tak jako já :)

x

6 komentářů:

  1. Jasně, že se mi nejvíc líbí ten nejmíň použitelnej... pche!

    OdpovědětVymazat
  2. aaale notak. u každého snad ne!

    OdpovědětVymazat
  3. Já si od trb pořád zakládám články do záložek a taky už mě to štve. Momentálně toužím po Balance Me Super Moisturising Hand Cream a pak ještě po Tarice a Cicalfate.

    Jinak co se týká stínů, mám doma tři (Bella Taupe, Bella Mandarin a Bella Rouge) a se všemi jsem spokojená. Musím je teda nanášet prsty, ale pak vypadají fakt dobře. Nechce se mi tady o nich víc rozepisovat, protože už jsem na ně psala recenzi, ale jedna slečna u mě v komentářích psala, že s nimi není spokojená a to je zkoušela nanášet i prsty. Má odstíny Bella Navy, Bella Teal, Bella Fuchsia a Bella Purple.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, díky moc, určitě na recenzi od Tebe mrknu. Já právě na to nanášení prsty moc nejsem. přijde mi, že mám prsty nemotorný, tlustý (pro tenhle účel) a to nanášení je tak hrozně nepřesný... :-/
      R.

      Vymazat