Počet zobrazení stránky

pondělí 1. prosince 2014

New In - November 2014

Krásný první prosinec všem!

Měsíc uběhl jako voda a já měla v listopadu extra nakupovací náladu. Snažila jsem se to zastavit, ale nešlo to ovládat! A musím říct, že tentokrát jsem trochu výčitky měla, to jako jo. Aůle měla jsem pocit, že mi doma chybí strašná spousta důležitých věcí, tak jsem si aspoň část z nich opatřila.

Barry M - laky na nehty z klasické kolekce v nejnovějších odstínech Ballerina (u té jediné fotka moc nesedí. V reálu je to taková zastřená starorůžová) a Vintage Violet
Barry M - lak na nehty z kolekce Glitterati v odstínu Rockstar
Mavala - Lak na nehty v odstínu 191 Peacock Green
Claire`s - Lak na nehty v odstínu Silver Satin - nákupy na Halloween, tak jsem k řasám a lince přihodila i lak (aneb nevyužít akci 3for2 by byl hřích, no ne?)
Nails inc. - lak na nehty v odstínu Wigmore Street - zdarma k časopisu, no neberte to :) tentokrát jsem výjimečně sáhla po tmavě fialové místo červené, přecijen mám červených tunu, kdežto fialové aby u mě člověk pohledal.
O.P.I. - lak na nehty v odstínu NL M75 Muppets World Tour. K tomu mě napadá jen jediný: TK Maxx.
Kdo nezná, TK Maxx je defakto outlet, kde se prodává všecko na co si vzpomenete za velmi výhodné ceny. Nikdy nevíte, na co tam zrvna narazíte, ale často se tam najde kosmetika, která se v UK normálně ani neprodává a dají se tam najít poklady. Naposledy jsem tam viděla dekorativní kosmetiku Burberry, Tigi - Bad Head, Rituals (vítě, že Rituals dělá dekorativku?) a dokonoce i laky na nehty Spa Rituals za £2.99! Nezaujaly mě ale odstíny, tak jsem je tam nechala... Tenhle lak od O.P.I. byl ve slevě z původních £9.99 na £3.99 a často mají i sety laků O.P.I. (Brazil Colection, Gwen Stefani, Nordic Collection...), Mavala, Leighton Denny nebo Ciaté.


Milani - Oční stíny Bella Eyes v odstínech 15 Purple,  01 Ivory, 18 Emerald  a 05 Taupe


Lush - Rose Jam sprchový gel
Laidbare - For Richer for Porer Facial Masque
The Body Shop - Banana Conditioner
Rimmel - Clear Complexion matující pudr Translucent - po tom failu s pudrem M.A.C. jsem se rozhodla, že dám zase na chvíli šanci levnějším kouskům.
Alverde - Maska na ruce
Alverde - Trio tělových másel s vůní vanilky a skořice, brusinky a pomeranče (děkuju, Elinko!!)
Avon - Shimmering Warm Spice and Vanilla Swirl Body Lotion jsem dostala od švagrový k svátku, voní krááásně a je třpytivé jen velmi decentně, žádná divočina
EcoTools - Full Eyeshadow Brush s mi přihodil v TK Maxx za poloviční cenu
Yes To Carrots - hydratační oční krém



Makeup Revolution - Awesome Metals Foil Finish v odstínech Black Diamond a Rose Gold a Pure Pigments v odstínu Virtuous
...aneb takhle jsem vyřešila svoje morální dilema.


The Body Shop - Colour Crush Lipstick v odstínu 115 Enraptured Red - chtěla jsem na Halloweenský kostým červenou rtěnku a tak jsem si řekla, že než si pořídit nějakou hrůzu od MUA nebo tak něco, zkusím najít rtěnku v odstínu, který bych fakt nosila. A tady je :) Je krásná, je červená, drží, nevysušuje a hlavně - sluší mi
L`Oréal - Rtěnka Julliane`s Nude
Rimmel - Exaggerate Full Colour Lip Liner v odstínu 063 Eastend Snob - barevně je to údajně dupe k opěvované tužce od Charlotte Tilbury v odstínu Pillow Talk


Chcete vidět rtěnku TBS v akci na Halloween Party? Tady je :)


Poked by by zájem o recenzi některé z novinek, dejte mi vědět :) A taky mi napište, čím jste si poslední dobou udělali radost vy. Nebo nakupujete jen pro ostatní na Vánoce?

Mějte se překrásně a užívejte si ten príma předvánoční čas.

x

10 komentářů:

  1. já chci recenzi na ten banánový kondiš, ten musí vonět božsky! naposledy jsem dneska nakoupila v Rossmannovi, něco z Essence limitky a Maybelline... ty Essence už mě tak moc neberou, ale občas mě něco zaujme, tak jsem zvědavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Essence taky nebere, i když už je i u nás, ale ty limitky... ty mají svoje kouzlo... :)
      Kondyš voní prima, mohla bych sepsat třeba My Haircare Routine a popovídat tam o něm trochu obsáhleji.

      Vymazat
  2. Hm, tak koukám, že ten balíček už vlastně ani nepotřebuješ... :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebuju, potřebuju! Hlavně potřebuju, aby se už netoulal!

      Vymazat
  3. Joj, u tebe si vždycky zvednu náladu :) Jaké jsou ty Milani stíny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já u Tebe taky, Sabi! Milani stíny jsou... ok... asi. Zatím z nich mám trochu rozporuplný pocity, tak asi budu ještě chvíli testovat a pak o nich napíšu.

      Vymazat
  4. taky by se mi líbila recenze na Milani stíny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mna zaujalo to Shimmering body lotion od Avonu. Warm spice and vanilla znie fakt dobre. Skoda, ze sa neda pred kupou ovonat. Ja som od vcera hrdou majitelkou noveho cerveneho ruzu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Voní moc moc příjemně, až jsem byla překvapená.
    Eva`s Red, že? Jsem ráda, že sis ho koupila... Tak ať se Ti dobře nosí! :)

    OdpovědětVymazat