Počet zobrazení stránky

středa 10. září 2014

New In Boots and Superdrug - September 2014

Dobré ránko, odpoledne, večer, noc... jakoukoli denní či noční dobu, ve které článek čtete!

Dlouho jsem neměla čas zajít do drogerie a podívat se, co je u nás nového, ale včera se konečně poštěstilo a pár věcí jsem vyfotila.

Jako každou sezónu přichází Barry M s novou kolekcí laků na nehty z Gelly Hi Shine řady - tentokrát je to šest "kořeněných" podzimních odstínů Mustard, Paprika, Chilli, Chai, Cardamom, Cocoa

Na nádherné swatche se můžete podívat na Brit Nails.


Revlon přišel se svými novinkami už v červenci, ale vzhledem k tomu, že v ČR není tak jednoduše dostupný, nevím, kolik z vás je zaregistrovalo.

Colorstay Moisture Stain - další z dlouhé řady rtěnkových hybridů. U nás se prodává pět odstínů, ale v celku se mi je vyfotit nepodařilo, tak alespoň jedna fotka na ukázku. Zbožňuje je například Fleur de Force (odkaz včetně swatchů na ruce i na rtch), mě ale neuchvátily ani odstíny, ani konzistence. Možná časem, až nebudu vědět roupama co bych...


Mono oční stíny ve dvaceti(!) odstínech, ze ketrých si můžete vytvořit vlastní paletku. Obaly stínů mají po stranách drážky, díky kterým můžete jednotlivé odstíny připevnit k sobě. Hezké, jednoduché, praktické, levné :)


Maybelline má novinky hned tři - jako klasicky jsou to 4 laky, tentokrát s "vinylovým efektem", téměř ikonické lesky na rty Color Elixir, které se k nám KONEČNĚ dostaly z USA (i když podle tuttobene to zas taková výhra není a navíc jsou o dost dražší, než jsem čekala) a řada Color Drama se nově rozrostla o pastelky na rty. A když říkám pastelky, pak vážně myslím pastelky. Barva je zasazena ve dřevě a vypadají božsky! (Přidávám jednu ofiko fotku, samotné hroty jsem totiž jaksi zapomněla vyfotit...)





web

Rimmel samozřejmě nezůstává pozadu a hrne to na nás, co to jde!

4 nové odstíny laků na nehty z řady Salon Pro Venus, Saturn, Mars, Mercury


4 odstíny laků z nové kolekce Velvet Matte Velvet Touch, Sumptuous Red, Midnight Kiss, Purple Opulence


Wonder`full Mascara - řasenka s huňatým silikonovým kartáčkem a arganovým olejem


Matné "laky" na rty Apocalips Lip Velvet. Jsem zvědavá, jestli se kolem nich taky strhne taková hysterie, až dorazí do ČR, jaká byla kolem jejich lesklých předchůdců. Hádám že ano, náš stojan byl vybrakovaný, tak jsem vyfotila jen jeden exemplář na ukázku.


A taky máme nově Essence! Jak to ale bude s limitkami se teprve uvidí. Z jejich stálé kolekce mě totiž, abych pravdu řekla, neláká vůbec nic.


A pro ty z vás, kdo máte rádi Vaseline - limitovaná řada retro obalů.


To je pro dnešek vše, napište mi, co z našich novinek už dávno máte, a pokud nemáte, co byste se nezlobili, kdyby bylo i u vás.

Mějte príma den!

x

P.S. Vzhledem k tomu, jaké psí kusy teď blogger vyvádí s fonty jsem se rozhodla psát názvy článků anglicky. Nemyslím si, že by to snižovalo jejich srozumitelnost a některé články k anglickým titulkům přímo vybízí, tak proč se tomu bránit...

12 komentářů:

  1. Takže fonty blbnou i někomu jinému, nejen mě, výborně... :D
    Já nevím, proč tyhle články čtu. Vždycky se rozčílím, že nic takového u nás nemáme... :)) No dobře, všechny ty matné a velvet věci mě docela lákají, taktéž řasenka s arganovým olejem vypadá dobře. Naopak pastelky na rty mě trochu děsí, to nemůže být hygienické... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, prej všem. Docela otrava :-/
      Mně nepřijdou tyhle pastelky o nic méně hygienické než ty plastové vysouvací a rozhodně hygieništější, než třeba lesky na rty s aplikátorem, co se po použití zas zastrčí dovnitř. Ale je fakt, že já nejsem velká cíťa, tak to zas tak neřeším, pokud teda nemám opar jako teď.

      Vymazat
  2. já mám jeden ten gelový lak od Barry M (grapefruit myslím) a docela mě zklamal, má takový úzký kartáček a je šíleně hustý, takže se pekelně nabírá, vždycky vezme strašně moc, pruhuje... docela by mě zajímaly ty Coloramy s vinyl efektem, jejich laky mi teda taky nesedí :D ale jdu si vygooglit, jak to vypadá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natálko, mám z těch laků od Barry M stejný pocit. Nejsem fanynka úzkých štětečků, ale přežiju je. Štve mě ale že pruhuje a blbě schne... Mám odstín Prickly Pear. Krásná fialková, ale měla jsem ji asi dvakrát. Nepoužívá se mi dobře.
      Coloramu mám jednu - průhlednou s jemným shimmerem - na tom není co zkazit :)

      Vymazat
  3. Já bych brala kolekci laků Velvet Matte od Rimmelu. :-) Jestli bude i u nás, jdu do nich!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě naštěstí matné věci nelákají... uff! Ale Rimmel většinou distribuuje do ČR všechno, co je i v UK, tak snad se vám poštěstí i s matnými laky :)

      Vymazat
  4. Mě se teda moc líbí ty mono stíny od Revlonu. :) Myslím, že je to super, že si vlastně můžeme vytvořit paletku podle svého gusta. Taky mě moc lákají Velvet Matte laky od Rimmelu. Doufám, že ty dorazí i k nám do ČR. :)
    W.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty stíny mi taky přijdou bezva! Až mě přejde moje momentální posedlost MAC, podívám se na ty od Revlonu :D

      Vymazat
  5. Ještě že ty nové laky neměli když jsem teď byla v Manchestru :D Odvezla jsem si z těchto novinek jen řasenku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé a jaká je? A jaký je Manchester? Já tudy jen jednou projížděla :)

      Vymazat
    2. Řasenka je dobrá, nežmolkuje, neslepuje a dělá moc hezké řasy. A do Manchesteru bych se hned vrátila, ale to ostatně do jakéhokoliv anglického města :D

      Vymazat
  6. Takový mega stojánek Essence, to jsem ještě neviděla :D. U nás mají jen půlku. Nejvíc mě zaujaly laky Rimmel a Maybelline :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat