Počet zobrazení stránky

středa 3. září 2014

New in - August 2014

Krásné ráno všem,

dneska to vezmu jen velmi krátce - až se sama divám jak moc krátce, vzhledem k tomu, že se jedná o kosmetické novinky, které jsem si pořídila za uplynulý měsíc. Řekla bych, že jsem se pořádně držela, ale mě to vlastně ani tolik úsilí nestálo. Neměla jsem nijak extrémní potřebu nakupovat - možná proto, že jsem ji hned ze začátku ukojila návštěvou MACu (na své cestě za Pixiwoo) a do konce měsíce jsem se mazlila s tím, co jsem tam pořídila :) Ale pěkně popořadě:


Oční stíny s Frost efektem v odstínu Naked Lunch, MAC
Kompaktní pudr Studio Careblend, odstín Light, MAC

Nový pudr jsem potřebovala a MAC jsem měla na mušce už dlouho. Původní plán zněl Mineralize Skinfinish, ale nechala jsem si poradit přímo v prodejně a vzala Studio Careblend, který by měl být přirozenější, pleť mírně zmatnit, ale ne komplet zamaskovat "healthy glow".

A mít jedny kvalitnějsí stíny v neutrálním odstínu se vždycky hodí, tak jsem přihodila ještě Naked Lunch. Problém je, že od té doby, co ho mám, chodím těch odstínů okukovat čím dál tím více...


123 Perfect CC Eye Cream, Bourjois
Exaggerate Waterproof Eye Definer, odstín 240 Aqua Sparkle, Rimmel

Korektor, který by zakryl kruhy pod očima a rozjasnil oční okolí jsem potřebovala - můj stařičký L`Oréal dosloužil a nic jiného jsem neměla. Volba padla na CC Eye Cream od Bourjois a zatím to vypadá, že to byla volba VELMI dobrá. (Věřím, že je v tom nejsvětlejším odstínu - 010 nebo tak nějak, ale odstín je uvedený jen na samolepce, kterou člověk musí sundat, aby se vůbec do korektoru dostal a já si jí samozřejmě nenechala...)

Zato tužka od Rimmelu... nevím, co jsem si myslela. Že na sobě zkusím modrou spodní linku, která se mi beztak na nikom nelíbí, zjistím, že v tom vypadám úchvatně a budu to tak nosit do konce života? No, tak to se vážně nekonalo, linky jsem zkusila dvakrát a teď vymýšlím, co s nimi.


Jewel-Light Waterproof Eyeliner v odstínech 09 18K a 10 Chocolate Citrin, Holika Holika

Po úspěchu stejné tužky v odstínu 08 Pink Topaz, která se právem dostala i do mých Summer Favourites jsem neodolala dalším dvěma odstínům - třpytivé světle zlaté 18K a tmavě hnědé se zlatými třpytkami Chocolate Citrin. Jestli zůstanu jen u těhle odstínů těžko říct...


A ač to zní neuvěřitelně, je to za srpen vše!

Co říkáte na líčení očí s modrou spodní linkou? :)

Mějte se príma!

x

12 komentářů:

  1. Hmm pěkný nákup :) MAC je sázka na jistotu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla doteď z MACu jen korektor... tak začínám objevovat :) Vím, že jejich rtěnky jsou legendární.

      Vymazat
    2. Rtěnky neposoudim, bo nenosim, ale jak jednou propadneš mac stínům, jsi ztracená a bude trvat několik let, než se přesuneš (pomalu a skoro nerada) k jiným značkám :-)))) Přestože mají kolísavou kvalitu, tak málokde najdeš pohromadě tolik naprosto dokonalých odstínů.

      Vymazat
    3. No, to teda dík, to jsem přesně potřebovala slyšet! :D Ale jak píšu - já už to na sobě pozoruju!

      Vymazat
  2. Mně se Tvoje nákupy taky moc líbí! Hlavně MAC a ten CC korektor od Bourjois mě hodně láká. :-)
    Modrou spodní linku jsem párkrát zkoušela, nebyl to vyloženě průser, ale na zadek jsem si z toho nesedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napíšu o nich jakmile je pořádně ozkouším! :) A musím se koněčně podívat na tu Tvojí recenzi MAC tvářenky. Dočista jsem na to zapomněla!

      Vymazat
  3. Mě láká ten CC od Bourjois, tak až budeš mít odzkoušeno, tak určitě napiš recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mlžu mít malý technický dotaz k těm tužkám Holika Holika? Mně se taky líbily a objednala jsem jich hned několik s tím, že vypadají pěkně, všichni je chválí a jsou levné.. ale to se vážně nedají vysunout a musím ty tužky vyhodit hned jak vymaluju hrot (tj. v tom případě nejsou vůbec levné)? Je mi dost líto vyhazovat tužky po pár použitích.. Ale možná jsem jen slepá a neobjevila jsem vysouvací mechanismus.. Můžete mi to holky osvětlit? Děkuji mockrát :-)

    Ivet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivet, zkoušela jsi je ořezat? :)
      R.

      Vymazat
    2. Ty jo, tak teď si připadám jako úplný pakouš, ale celou dobu jsem měla za to, že to je zasazené v umělé hmotě a ne že je to klasická ořezávací tužka.. Ach jo, Ivetka se jde zahrabat :-D Díky Romi :-)

      Vymazat
    3. :D za málo. Ona je to nějaká umělotina, ale řezat to jde docela dobře. Pokud by byla její životnost jen do vymalování tuhy, bylo by to teda pěkně na houby.
      R.

      Vymazat