Počet zobrazení stránky

čtvrtek 25. září 2014

Just to say thank you... giveaway :)

Dobré ránko,

nebudu to dneska moc okecávat, zkrátka jak už jsem kdysi hlásila - jakmile bude blog sledovat přes GFC 100 lidiček, bude giveaway! Stovky jsem dosáhla nedavno a k dnešnímu dni je to číslo dokonce ještě o dva vyšší. Mám z toho velikou radost... a moc děkuju!

Co pro vás mám dneska?

Balíček dekorativní kosmetiky No7, privátní značky Boots, která zde spadá pod kategorii "drazší drogerková značka". Nevím, kolik z vás od No7 něco zkoušelo, hádala bych, že zas tolik vás nebude, a tak budete mít možnost objevit něco nového :)


V balíčku najdete rychleschnoucí lak na nehty v odstínu Crave Me, hypoalergenní duo očních stínů Royal a hypoalergenní tvářenku z limitované edice v odstínu Ballerina Beauty. ...a ještě přihodím něco z tvorby Jazzberry Cosmetics, ale ještě nevím co. To pak asi bude na domluvě s výhercem či výherkyní.

Co pro výhru musíte udělat?


  • Vzhledem k příležitosti, ke které se soutěž koná... sledovat blog přes GFC (přihlásit se k odběru lze tady na blogu v pravém sloupečku, tam co jsou ty malý ikonky lidiček ve čtverečcích :))
  • Zanechat komentář, ve kterém mi napíšete, co z líčení (jaký styl, produkt či barvu) jste kdy chtěli zkusit, ale neměli jste dost odvahy nebo nebyla vhodná příležitost

Soutěž ukončím 1. října v 23:59 britského času :) Výherce sama vyberu a vyhlásím 2. října v samostatném článku tady i na facebooku a poprosím ho, aby se mi ozval. Do komentářů tudíž nemusíte psát svůj e-mail, nechcete-li.

Těším se na vaše komentáře a přeju hodně štestí!

x



8 komentářů:

  1. Moc gratuluji k hezkemu cislu a preji mnoho a mnoho dalsich.
    Na co nemam odvahu, to je tezky. Behem dne se nelicim az tak vyrazne, naopak vecer se vyzivam ve vyraznosti. Kourovky a jeste do nedavna jsem nemela odvahu na rtenky, ted je ale miluju. Odvahu nemam ale na cervenou, mam pocit, ze ta mi neslusi a vypada lacine.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji, jen tak dál! Tak já se tedy zúčastním, i když vyhrát u tebe už podruhé by vypadalo krajně podezřele :-D
    Já mám doma vzorek Cho Bo Yang. Chodím kolem něj tak ve vzdálenosti jeden metr, ale zároveň ho hrozně chci zkusit. Efekt asijských BB se mi přes zimu moc líbí....ale vzhledem k mé pleti se bojí, jak to dopadne :-( Zrovna včera jsem na něj znovu koukala, co s ním tedy udělám...

    OdpovědětVymazat
  3. Super číslo, jen tak dál! :)
    Haha, já se asi vždycky bála zkusit takový ten echt gotický make-up, typu výrazné černé oči, bílá pleť a ideálně černá rtěnka. Ačkoliv mě to do jisté míry fascinuje, ale asi to nikdy nikam nevynesu.
    A jinak mě ještě napadá, že jsem nikdy nezkoušela kleštičky na řasy. (Což není produkt, ale nevadí.) Mám pořád podvědomý pocit, že si tím minimálně ucvaknu řasy. Nebo celé oko... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulace, vzdycky jsem chtela zkusit nakeup od lorealu - tu novinku o ktere mluvi svet :D bohuzel na me moc tekuta a malo kryci :/

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulace převelikéé :-)
    Ohledně líčení mě hrozně lákají kouřové stíny. Jakožto nejvíc levá beauty blogerka se mi nikdy nic takového nepovedlo (a ano, stydím se za to :D), takže tohle je můj cíl a velká neznámá :-D

    OdpovědětVymazat
  6. jůů ta tvářenka! sleduji tady i na FB :)
    vždycky jsem chtěla zkusit pořádné "kočičí" linky, ale nedaří se mi to hezky nalíčit...

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem k dosiahnutiu stovky citatelov :)
    Ja by som rada vyskusala, ci mi pristanu cierne (gelove/tekute) linky s "chvostikom" :) , ale sama si ich bohuzial neviem namalovat :( Zvladam iba linky ceruzkou alebo tienmi.
    Dvakrat som skusala cerveny ruz a dopadlo to fakt zle. Ale nevzdavam sa a snad najdem odtien (a hlavne konzistenciu), ktory mi bude vyhovovat.
    Ta maslicka na licenke je rozkosna.

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych se chtěla umět namalovat tak, aby nebylo poznat, že jsem namalovaná :D takový ten přirozený look s bezchybnou pletí, ale jaksi se mi to nikdy nepodařilo... A gratuluju k první stovce, doufám, že jich bude víc! ;)

    OdpovědětVymazat