Počet zobrazení stránky

středa 8. ledna 2014

Vánoční dárečky!

Ahoj ahoj!

Další článek s vánoční tématikou je tu! Doufám, že vás to ještě nenudí, protože není zdaleka poslední :)  Ráda jsem okukovala a kochala se tím, co dostaly holky na ostatních blozích a rozhodla se vám ukázat i něco málo z toho, co jsem dostala já.

Je až podezřelý, že jsem toho dostala tolik, protože jsem si celkem dost jistá, že tak moc hodná jsem nebyla.

Vybrala jsem jen pár věcí a rozdělila je na dvě kategorie - jídlo a kosmetika :)

Kafí, čajík, sladkůstky, štír v karamelu... to jsem našla v punčoše!


Omáčky, dochucovadla a vůbec všecky ty věci, na který si Britové potrpí. Chutney "Dračí dech", křen s červenou řepou, chilli majonéza, chilli omáčka a marináda s tymiánem a červenou řepou.


Sada kosmetiky od anglické babičky, koukala jsem jako blázen!


Sada čokoládových svíček, vonných tyčinek a masážního másla od brášky a Moničky :)


Moje a Andyho Lushové dárky... beztak budu většinu z nich používat já. Nebo společně - balistiky do koupele :) Sex Bomb balistik, Shoot For The Stars balistik, Snowglobe mýdlo (jak tématické! :), Angels On Bare Skin čistítko na ksichtík a Jumping Juniper šampuk.


Kafový balzámek od Crazy Rumors, lak na nehty Jack Wills a kabelkový deodorant Rexona - teda Sure :) - ten se vždycky hodí!


Bonbónový stromeček pro Romanku! Nomnomnom!


A jeden off topic dar od muže - Mockingjay pin <3


To byl malý náhled pod můj stromeček a někdy příště si dáme pokračování - vánoční balíčky od eM a Pavlínky :-*
Doufám, že i vy jste našli, co jste si přáli a nějaká ta překvapení k tomu. A pokud jste o tom psali na blogu, šup sem s odkazy ať se pokochám! Mě tyhle články ba :)

Mějte se príma!

x

5 komentářů:

  1. Jé to je spousta krásných dárečků, jen tak dále Zlatí, mám absťák po Tvých článcích :-)). Téda ty sady od babi i bráchy vypadají skvěle a tolik mňamek, zrovna jsem včera očumovala v Marks a Spencer všecky ty jejich marmeládičky a chutney a spol :-), ale nevím, co bych si vybrala-tak uvítám Tvoje britské tipy !-)...ovšem ten stromeček je boží!....a dárek od Andyho je krásný moc! Tak si dárečky krásně užívej..a nepleť se, hodná si byla moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju, já už taky měla absťák! :) a do marmeládiček a podobných věcí určitě jdi! Chutney jsou často pálivý, chce to koukat na složení a číst popisky, ale jsou móc dobrý. A taky želé - šípkové, kdoulové, fíkové, ideálně k sýru nebo masu (jako brusinková omáčka) :)

      Vymazat
    2. Pálivé já ráda, takže něco prubnu, chystám se do Marks a Spencer o víkendu :-).....želé šípkové? mňám - děkuju za tipy, určitě se budu pídit a pak dám vědět, co britského jsem si koupila hihi

      Vymazat
  2. Štír v karamelu?Fuj, k čemu je to dobré? :D
    Jinak super dárky, určitě jsi musela být hodná!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že k ničemu! :D ale aspoň mu odstranili ten bodáček, tak možná ani neni jedovatej!

      Vymazat