Počet zobrazení stránky

neděle 12. ledna 2014

První lakovací: Pískáč od Barry M

Ahoj, ahoj, krásnou nedeli všem!

Dneska vám dám pokoj s vánoční tématikou a podsunu vám na zkoušku svůj první lakovací post... a podle toho, jak dopadne, zvážím další postup!

Abyste věděli, já jsem lakovací maniak a kdybych mohla, lakuju si nehty třikrát denně. Nejen že je to neskutečně relaxační, mám navíc i (trochu fake) pocit, že jsem kreativní - něco tvořím - no a v neposlední řadě ty nalakované nehty vypadají asi tak o 200% líp, než ty nenalakované, žeano. Jenže! Do práce, tj. pondělí až pátek, se lakovat nemůžu, tudíž mi zbývají jen víkendy. A když už se tedy v pátek odpoledne nedočkavě vrhnu na svůj lakovací kufříček, přítel začně hučet, že teď ne, že ty laky smrdí, že se mu z toho dělá zle a kdesi cosi. No a navíc pracuju rukama a to si vždy vybere svou daň. Málokdy mám tedy přibližně stejně dlouhé nehty, které by byly natolik reprezentativní, abych je mohla fotit na blog.

Po dvou týdnech vánočního nicnedělání mi ale nehtíky trošku narostly (kromě jednoho, samozřejmě, podle zákona totiž musí být vždycky alespoň jeden zlomený) a tak vám je teď zkusím ukázat oděné do jednoho z laků, které mi přibyly do sbírky v posledních týdnech. A buďte prosím shovívaví :)

Jako většina jsem trapně podlehla trendu pískových laků (sand, textured, sugar coated... těch výrazů je milión) a když už tady nemáme Gábinu Salvete, šla jsem do téhle krásky od Barry M. Ano, tisíckrát jsem si opakovala, že ho nevyužiju, že si nehty stejně  většinu týdne lakovat nemůžu, že už se mi nevejde do lakovacího kufírku... nic naplat, chtíč mě zcela ovládl. (A v následujících týdnech pak ještě nekolikrát.) Ale víte co? Ani na vteřinu jsem toho nelitovala. Laků prostě není nikdy dost a narozdíl třeba od make-upů (v mém případě) není jejich smyslem je spotřebovat do poslední kapky.

Moje fešanda se jmenuje Duchess a neskutečně mi připomíná Brown Sugar od GS, na který jsem nedavno koukala u Tuttobene.

Jakou má barvu? Řekla bych hnědo růžovou. S malýma i většíma stříbrnýma třpytkama. Ideální na nošení... no, vážně kamkoli! (Kromě mojí práce samozřejmě, GRR!!)

Lakuje se mi docela dobře, vzhledem k tomu, že to jsou skoro jen třpytky a nic víc, není co zkazit.

Vydrží? No... třetí den se mi kousek odštípl - a to mě teda jako nepotěšilo!

Odlakování není žádné drama (až na ty velké třpytky, ale to se přežije :))

A jedno malé, ale pro mě přecijen trochu výrazné mínus: narozdíl od Gabriely má úzký kulatý štěteček a to já teda nerada. Ne-e. Mně ty kulatý štětečky všechny přijdou hrozně dlouhý a děsně blbě se mi s nima na tom nehtu onačí. (I když i přesto jsem schopná se nalakovat na první pokus bez toho, abych musela lak jakkoli opravovat a čistit zaprasenou kůžičku kolem.)

Mrkněte na ní:








 Tak co vy na něj? A co vy na lakovací článek celkově? Líbilo by se vám šíst o lacích častěji? (Přibylo mi do sbírky pár zajímavých kousků.) Jakákoli konstruktivní kritika vítána :)

Mějte se príma!

x



8 komentářů:

  1. Já se taky chystám na svůj první lako-post! A myslím, že Tobě se premiéra povedla na jedničku. :-) Jen barva laku mému oku příliš nelahodí, o Brown Sugar od GS jsem si jistá, že ho fakt nikdy chtít nebudu... a to mám pískáčů už devět, jsem hrozná. :-D Každopádně, nalakováno máš precizně a věřím, že si tenhle lak určitě svoje obdivovatelky najde. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, tak šup šup, hurá do toho! Děkuju za pochvalu, i když vím, že moje nehty nejsou výstavní a musím na tom ještě zapracovat.
      Překvapuje mě, že Ti tahle barva nesedí! Přijde mi nekonfliktní, taková, která se líbí každýmu :)

      Vymazat
  2. Opravdu jako Browwn Sugar :) a také chválím první lakovací post, snad bude další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Hani :) snažím se fotit nehty, dokud vypadají k světu a snad se mi z toho podaří zase něco vytvořit.

      Vymazat
  3. Já se jako divím proč to všechny připodobňujete k Brown sugar a ne k Auroře, která tady od Rimmelu byla první :-D

    Jinak určitě se jako první článek velmi povedl a budu se těšit na další :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsem Auroru nikdy lakovanou neviděla a článek od tuto na mě vykoukl zrovna před pár dny :) ale stejně tak občas přemýšlím, proč si lidi myslí, že mléko do sprchy je objevem Nivea a přitom s tím přišel už před časem Lush.
      Děkuju Ellen, budu se to v příštím článku snažit ještě vypilovat :)

      Vymazat
    2. Tak to já si ji tedy nalakuji až mi sleze Lola :-) Aby jsi mohla porovnat :-)

      Hele, vypilování, to prostě přijde s časem a cvikem, stejně jako naučené pozy apod.

      Vymazat
  4. Jsem tenhle lakovací nějak přehlédla, hanba mi. Ale zas vím, že tahle Barry je fakt krásná, moc se mi líbí!!!! :-D

    OdpovědětVymazat