Počet zobrazení stránky

pondělí 27. ledna 2014

New in za poslední dobu

Ahoj, ahoj!

Dneska to bude kratší a tak trochu random článek o tom, co se mi za poslední dobu sešlo doma. Obvykle tyhle články píšu poslední den v měsíci, aby to bylo jó přesný, ale v prosinci nějak nebyla nálada a zrovna dneska je, tak tady to máte...

Ani jsem to nepočítala, protože to rozhodně není všechno. Ještě si z hlavy vzpomínám minimálně na dva laky na nehty a jeden velký vzorek pleťového krému z Benefitu.

Tohle je "to ostatní"...


DEKORATIVKA

MAC korektor
Nautral Collection kompaktní pudr
Super cool gumičky do vlasů. Nedělají na vlasech záhyby a dají se dokonce nosit jako náramek! Kdo by to byl řekl, že se z gumičky do vlasů vyklube něco tak multifunkčního! :) Ne, ale fakt. Jsou moc příjemný, nosím je ráda.
Benefit Badrageous Love - set plného a cestovního balení mojí milované řasenky Bad Gal. Po Vánocích byla ve slevě za nějakých £12... no nekupte to :)
L`Oréal Glam Shine Balmy Gloss hned ve dvou odstínech
Lancome Miracle Teint vzorek make-upu
Lush Santa`s Lip Scrub coca colový peeling na rty
Autograph lak na nehty
Lancome laky na nehty
Just Pure Minerals vzorek rtěnky
Revlon Color Stay make-up pro kombinovanou a mastnou pleť
Bourjois Healthy mix make-up, odstín 51 Light Vanilla (aneb na něco tak tmavýho si budu muset ještě pár měsíců počkat)



VLASOVÁ KOSMETIKA

Osmo maska na vlasy
John Masters Organics kondicionér (uííí!!!)
Pro:Voke Touch of silver, šampon pro blond vlasy
TreSemme, výživný olejíček na vlasy (to zas byla impulzivně koupená kravina)


PÉČE O PLEŤ

balance me odličovací balzám pro suchou a citlivou pleť
Ilcsi mátovo-sírový krém (to je nářez! :))
Karel Hadek citronovo-mrkvový krém
Himalaya Herbals Neem Mask pleťová maska
The Body Shop samozahřívací minerální pleťová maska (dárek za to, že jsem si prodloužila členskou kartičku)
Ilcsi pěnový enzymatický peeling (ten voníííí!)
Purity čistící pleťové mléko 3v1 (Karolína ho strhala, ostatní ho chválí... rozhodla jsem se, že si udělám vlastní názor - kor když ho měli za půlku.)

A jeden produkt z tělovky Karel Hadek Oleosol Celu - tělový peeling



Z ostatních fotek se mi někam vytratil balistik Shoot For The Stars a 5v1 FUN z Lushe...

A na závěr jsem si konečně vybrala vánoční dárek od maminky - paletku ošních stínů Let`s Meet In Paris od značky Cargo. Jo, to je ta, co dělá tvářenky a další blbinky v těch rozkošných plechovčičkách. No neni to kočka? :)



To je asi tak všechno, na co jsem si vzpomněla. Zajímala by vás recenze na něco konkrétního?
A co vy? Udělali jste si v poslední době taky něčím radost?

Mějte se príma! A zítra se těšte na speciální soutěž :)

x

P.S. Ty nejvíc cool věci jsem samozřejmě dostala od ségry :D

28 komentářů:

  1. Ta paletka je překrásná!! A vůbec, líbí se mi všechno! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, jaký si odstín Revlonu Colorstay? :) Jenom pro srovnání, chtěla jsem si totiž objednat Bourjois Healthy Mix v 51 a docela mě děsí, že říkáš, že je tmavý :D (stejně bych si ho musela objednat z UK, protože v ČR je dostupný od 52... logika fakt :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, podívám se Ti doma, ale určitě mám ten nejsvětlejší, co se u nás prodává. Bourjois 52 je pro mě fajn na léto, ale 51 je na zimu tmavá, já jsem fakt běloba a navíc blondýna... Ale myslím, že ta 51 se dá sehnat v Praze na Andělu!

      Vymazat
    2. Praha je z ruky :-D stejně jsou drahé v kamenných prodejnách :) Raději si ho vážně objednám, já právě nosím 180 Sand Beige ale jako zvládla bych o chlup světlejší :) Tak jestli by mi ta 51 sedla :)

      Vymazat
    3. Tak hlásím, že můj Revlon je 110 Ivory!

      Vymazat
    4. Skvěle, tak 51 snad na mě nebude moc tmavá :) Moc děkuju :)

      Vymazat
  3. Krásné věci. Jsem hodně zvědavá na recenze, snad nic jsem nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taková kosmetická znalkyně? Tomu se mi snad ani nechce věřit! :)

      Vymazat
  4. Nádhera, brala bych cokoli:D...A na ten bourjois makeup mám políčeno už nějakou dobu, jen čekám, až někde objevím tenhle odstín.:-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, psala nedavno Lou, že ho koupila někde na Andělu, zkus se mrknout tam! :) Jejich make-upy jsou fakt super...

      Vymazat
  5. No vidět nákupy takhle po hromadě, to je bájo, to si člověk ani neuvědomí kolik toho postupně nakoupil, co :-D. Udělala sis krásné radosti, ách ta paletka!!!!!! Ten make-up Revlon by mě hodně zajímal, dělají něco i pro sušenky? A ten tmavý Lancomácký láček, hmmm to je barva pro dokonalou dámu, mňam....Hihi prej tmavý....já nevím, co se děje ale mě ta 52 sedí i když je zima, je to divný, ale vždycky jsem si myslela, že jsem bledule...tady člověk tu 51 nesežene anebo hodně špatně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, sama jsem na to koukala! Když ono to je něco tuhle, něco támhle, člověk musí jet přes centrum města každý dena tam ta lákadla... Ach jo.
      O Revlonu jsme se bavily zrovna nedavno, viď? Naprosto impulzivní nákup. Byla jsem naštvaná na všechny make-upy světa, protože jsou moc tmavý a na tenhle byla navíc sleva... No, to balení bych vyhodila z okna hned, nejhorší, co jsem kdy viděla!!! Ale ten odstín ve finále vypadá dost dobře... Mají tenhle typ make-upu pro mastnou a kombinovanou pleť a pak pro normální a suchou, obojí je Revlon Color Stay.
      No, tak to něco uvidíš, až potkáš mě... to uvidíš smrtku! :D Já už jsem z toho fakt nešťastná. Jsem už moc bílá i na ten můj Chanel!!!

      Vymazat
  6. Tak mně by zajímalo:
    - Co říkáš na ten Balance Me odličovák? Mně přišel takovej ... hodně zvláštní. Hlavně tou aplikací. Ale fungoval!
    - Jak Ti sedí ten enzymák? (Krom toho, že krásně voní!)
    - Jak Ti sedí ten Oleosol? (Krom toho, že nevoní.)
    - A jaká je ta TBS maska? (Co složení?)
    - Ošní stíny jsou univerzální výrobek použitelný na oči i uši?

    OdpovědětVymazat
  7. Takže!
    - Ano, zvláštní, to je velmi diplomatické! Já ho miluju i nenávidím, zatím se tak jako oťukáváme a uvidíme, co bude. Oči si s ním neumím odlíčit (zatím), ale pleť je po něm hebounká a hlaďounká jako dětská prdelka!
    - Zatím jsem ho měla dvakrát, nechci to s ním přehánet, a podruhé jsem se s ním trochu zapomněla a zčervenala jsem, takže tak.
    - Oleosol jsem ještě nezkoušela
    - TBS masku jsem nezkoušela, složení zde: PEG-8 (Humectant), Zeolite (Warming Agent), Glycerin (Humectant), Kaolin (Absorbent), Methyl Gluceth-20 (Viscosity Modifier), Zinc Oxide (Sunscreen), PEG-220 (Binder/Humectant/Solvent), Algae (Seaweed Extract) (Natural Additive), Methylparaben (Preservative), Propylparaben (Preservative), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Curcuma zedoaria (Zedoary Oil) (Skin Conditioning Agent), Zingiber officinale (Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil) (Natural Additive), Cinnamal (Fragrance Ingredient), Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon Oil) (Fragrance), Linalool (Fragrance Ingredient), Eugenol (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Benzyl Benzoate (Solvent), Citral (Fragrance Ingredient), Coumarin (Fragrance Ingredient), Cinnamyl Alcohol (Fragrance Ingredient).
    - Ano, to je zcela univerzální výrobek, iniciativě se meze nekladou. Mimochodem - včera jsem měla podobný sen jak Ty, líčila jsem si úplně nesmyslně celej ksicht!
    - Nějaké další dotazy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, totiž ne, oči jsem s ním taky nedala. A ani bych to asi nezkoušela, protože jsou v něm takový malý jakoby peelingový drobky.
      Jinak velmi děkuji za podrobný report!

      Vymazat
    2. tak já s tím odličuji normálně i oči. namastím, promnu, stáhnu mokrým ubrouskem a všechno je dole.

      (ty peelingové částečky víceméně dost ignoruji, mi přijde, že to moc ani nepeelinguje a dost často je vůbec necítím a na očích mi ničím nevadí.)

      Vymazat
    3. No mně stačí ten pouhý fakt, že tam jsou, a na oči si to prostě nedám. Myslím, že té křekhé pleti v okolí očí by to zrovna dvakrát neprospělo. :)

      Vymazat
    4. Mně přijde, že jsou to kousíčky nějakýho másla a že se to rozpustí, tudíž si to na oči klidně dám. Jen se s tím k sakru musím naučit zacházet!

      Vymazat
    5. no to máslo se rozpouští, ale pak jsou tam ty ovesné vločky nebo tak něco... ale to ti stejně nic nepodrápe. fakt ne. jsem zkoušela i normálně jenom drcené vločky na obličej a v pohodě... to není skoro žádný peeling.

      navíc ono to stejně stačí na oči jen přiložit a lehce přejet... a řasenka a linka je pryč. tam k žádnému peelingování křehké pleti fakt nedochází. a kdyby ano, tak je to furt menší než s jakýmkoliv odličovacím ubrouskem/tamponkem a micelárkou nebo odličovačem.

      Vymazat
    6. Já jsem možná přehnaně opatrná, ale já bych si oči nemyla ani vločkama. :) Nejde mi o poškrábání, ale o to, že ty oči zbytečně něčím "drbu". Já ale moc nefandím ani klasickým peelingům. Odličuju Hadkovým hydrofilním olejem, bez použití tamponků nebo ubrousků, takže já si svoje očíčka hýčkám. ;)

      Vymazat
    7. Tak dneska jsem se konečně naštvala a už si s tim oči neodličuju! Mudlala jsem je tím půl hodiny a pak jsem to beztak busela doodlíčit Bi-facilem. GRR! Takže balance me zůstává na pleť, tam jsem s ním spokojená, nezuřím, protože dělá, co má.

      Vymazat
    8. to asi úplně nechápu. já si nandám do dlaně, pošmudlám obličej a oběma rukama promasíruji. a pak ty mastné ruce přiložím na oči, fakt malinko promnu... je ze mě panda, ale vezmu mokrý teplý hadřík a tím to z obličeje všechno setřu. pak si ještě dočistím mýdlem a je hotovo.

      Vymazat
    9. To teda zas nechápu já :( já včera mudlala jemně asi tři minuty, setřela tamponkem, tamponek jako prase, nanesla znovu, mudlala, setřela, nasrala, vzala bi-facil, doodlíčila během sekundy, usmívala se.

      Vymazat
    10. to je fakt divný... a máš ten balance me takový žluto oranžový brutálně mastný? tamponek dáváš suchý nebo namočený? a namočený do teplé nebo studené? jakože ta teplá voda dělá docela rozdíl.

      já zase nechápu ten postup, co oni propagují... ten mi nedělá moc dobře.

      Vymazat
    11. Aha! No, takovej světlounce žlutooranžovej, citrusově voní, má zrníčka... někdy z tubičky prve teče jen troška oleje a pak až vyleze hadička. A dotaz s vodou je celkem zásadní! Já totiž stírala suchým tamponkem. Zkusím s teplou vodou a uvidíme, co to udělá! :) Jinak to, co oni píšou, to taky nedělám...

      Vymazat
    12. jo, tak to máme to samý. jen tedy mně z toho teče spíš asi víc oleje a míň zrníček.

      a hlavně jsem zvědavá, jestli to s vodou dopadne líp...

      Vymazat
  8. no téééda, dřív jsem se k tomu článku nedostala... ale za to mne teda naprosto dostal.

    Ta Cargo paletka... já ti ji tak závidím, to nemluvím o lacích a dalších tvých krásných kusech nákupu :-)

    určitě se těším, až tady na ty produkty budou recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellen, paletka je fakt super, ale asi ne až tak "wow", jak jsem čekala... určitě bude recenze! :) Jako první ale přijdou na řadu pastelky od L`Oréalu.
      x

      Vymazat