Počet zobrazení stránky

pondělí 16. prosince 2013

Vražedná pleťová maska

Ahoj, ahoj,

zdravím takhle při pondělku a popovídám vám o jednom magickém přípravku na pleť, který ze mě měl po nemoci zase udělat princeznu, ale ve skutečnosti mě proměnil v noční můru všech malých dětí a/včetně mého milého, který mě po použití viděl. On mě vlastně viděl dřív, než já sama sebe a jeho komenty "ty jsi strašně červená" jsem přešla mávnutím ruky - než jsem se podívala do zrcadla. A vypadala jsem jako kdo? Jako Mitsuuko po použití toho ďábelského ryořího enzymáku!

Čemu za to vděčím? Iontové bahnové masce od Botanics! Po přečtení článku na ...den je krásný jsem usoudila, že potřebuju nějaký bahýnko, když je tak chválila, tahle vypadala dost slibně, navíc byla ve slevě... Takže už víme, kdo může za to, že červená Karkulka byla proti mně vyblitina prvního stupně, jo? ;-P

Koukněte se na fotky toho zázraku a následují děsivé fotky mojí tlamky po jeho použití, kterou obvykle hned tak něco nerozháže. Jen pro silné povahy. 

Poučení? Bláto na ksicht nepatří!!!





Po ani ne deseti minutách na pleti a smytí...




 Krása nesmírná, co? Taky už se vám nekdy něco takového přihodilo?

Mějte se fajn!

x

17 komentářů:

  1. Kristepane, chudino! Takovýho zmetka si dát na celej obličej... já se teda přiznám, že když něco neznám a zkouším to poprvý, vždycky si to dávám nejdřív jen na kousek tváře, škody pak nejsou tak veliký... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilko, já jsem pako, vždycky všechno plácnu na celej ksicht... a obvykle to projde. Pokud bych měla citlivou pleť, budu samozřejmě opatrná, ale takhle jsem měla pocit, že se není čeho bát. Maximálně mě to trochu vysuší... ehm...

      Vymazat
    2. Však já taky nemám citlivou pleť, ale mám se ráda, tak to zkoušení novinek nepřeháním. :-D

      Vymazat
  2. Člověk, aby se bál ty masky používat. Neblahou recezy na další masku jsem dneska četla Kissbooku. Hrozný :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já na ní taky před chvílí koukala, to jsme se s Miou pěkně sešly, reakce úplně stejná. Přitom jsem na toho Freemana jinak četla jen pozitivní ohlasy!

      Vymazat
  3. Vysušená bývám taky, občas to prostě s některými produkty přepálím, ale tohle vypadá jako hooodně brutální alergická reakce. Au.

    OdpovědětVymazat
  4. Au, tak to Ti nepřeju, to i moje reakce na Glamglow byla (o něco málo) slabší. :( Masce se vyhnu obloukem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu - glamglow by měla být div ne zázrak a přitom jsem ještě nepotkala českou blogerku, které by vyhovovala... :(

      Vymazat
  5. To mi je Tě moc líto. Co jsi s tím dělala? Z jak dlouho ses vrátila na normální barvu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růžová voda (paradoxně od té samé značky) a Rakytela... Během večera jsem zas byla "normální" a naštěstí mi nezůstaly následky.

      Vymazat
  6. takže chceš jakože naznačit, že za to můžu já?

    (jinak tedy i já jsem po bahnu trošku do červena, však jsem psala, že je to fičák.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nic nenaznačuju... :) to jo, je to fičák, ale tak však já taky nejsem žádná křehotinka!

      Vymazat
  7. jauvaááájs, to je strašný Zlatí, teda odkud to bahno bylo. No já takhle jednom zrudla po masce od Alterry, nějaká orchidej - pěkně mě doběhla, a už se té značky děsím a nekoupila bych si od ní už radši preventivně nic :-D....Čoveče pro tu rakytelu si asi dojdu, ta se hodí, člověk nikdy neví, po čem zrudne :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tě pic! =D ale je to reakce jiného druhu.. jak to říct.. vypadá to, že Tys na to měla na férovku alergickou rekaci, protože tam jsou patrné i otoky. Já měla jen rudý a pálící obličej, takže jsme tam měla asi nějaké složky víc než je zdrávo a spíš to vypadalo na popáleniny.. Každopádně, jak tak na nás koukám, kosmetický blogerky to vůbec nemaj jednoduchý! =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, byla jsem taková napuchlá :( ale následky to nezanechalo. Nebo aspoň ne viditelný. Teď jsem na sebe hodná a snažím se pleť nijak nedráždit... Nj, jsme to holky obětavý, máš pravdu. Ještě jsem zapomněla zdůraznit, že to zkouším pro čtenářky - samozřejmě ;)

      Vymazat
  9. Uff, tak to ti nezávidím, asi si začnem dávať tiež pozor, čo používam... Doteraz sa mi našťastie nič takéto nestalo a max. sa mi viac upchali póry z nejakého krému... Ale tomuto tvojmu výkona sa hovorí nasadenie života za blog :-)

    Silvestrovský Giveaway od Papi Lapi

    OdpovědětVymazat