Počet zobrazení stránky

pátek 13. prosince 2013

Novinky (nejen) z drogerky

Ahoj, ahoj,

na chvíli jsem se vyhrabala z postele, čapla laptop a jdu se s vámi podělit o pár fotek, které jsem blejskla ještě než jsem ulehla.

Tentokrát je to trošku slabší a není to jen z drogerky, ale jsem ráda, že sesmolím aspoň něco :) V hlavě mám takových nápadů, těšila jsem se, jak probloguji celý prosinec a Vánoce (to je naprosto nevyčerpatelná studnice inspirace) a ono houby...

Ale jdeme na to!

Divím se, že jsem to ještě nikde u nikoho nezahlédla, nicméně - u nás se objevila nová zimní paletka stínů od Sleeku. Jmenuje se Celestial Palette a vypadá správně slavnostně!


...ta dááá!


Zkoušel jste ji už někdo? Máte jí? Vypadá úplně mega třpytkatě! Mě poslední dobou užije spíš na teplejší barvy, případně studené hnedé, hnědofialové, béžové, klidně i do zelena... V ledových a třpytivých vypadám jako blbec :( a fakt mě to štvě. Co já bych dala za to, abych se mohla pořádně vyřádit s... no s něčím jako je tahle paletka!

Dál tu máme klasickou nálož laků na nehty... a nové efekty, jak jinak! Tenhle od GOSH by měl být s třpytivým matným pískovým efektem. Jak tohle prosímvás vypadá, to mi teda vysvětlete... ale barvička vypadá velmi použitelně.


Černý se stříbrnými třpytkami - jako dárek při nákupu Revlonu


Je libo buržoustí lak s plátky zlata?

...nebo tečkatý a čárkatý (to je nová terminologie) od Barry M omotaný alobalem?


A tohle ale... and tím óchám a áchám a mám dilema, jestli pro to jít hned nebo počkat až po Vánocích, jestli mi ji ještě slevní. I když co bych chtěla - Autograph od Marks&Spencer, cena velmi lidová už teď (£12.50 pokud se dobře pamatuju).


Do Debenhams se nám nastěhovaly nové značky, očučávala jsem hlavně Too Faced a Cargo. Paletky stínů u obou vypadají super. Přála bych si od Ježíška pěknou kvalitní paletku a mám dilema... Too Faced? Cargo? Nebo budu nudná a pořídím si Naked? Vždycky jsem měla pocit, že je Naked děsně příšerně neskutečně drahá... no, už si ten názor maličko pozměňuju. Né že bych začla vydělávat víc a ano, pořád je £36 za jednu paletku stínů celkem dost, ale co jsem tak koukala, v téhle cenové relaci se pohybují i ostatní značky...


Ty plechovčičky! Rozkošné...


Obě paletky Cargo, obě £35, obě blbě nasvícené, ale obě úplně k zulíbání. A ta "máslovitá konzistence" a super extra pigmentace jim úplně koukají z.. chlívečků!

Lepší swatche najdete tu:

Vintage Escape






Není nad to omrknout Trilogy, REN a podobné naživo... né, že bych toho na nich nějak moc vykoukala, ale moci si všechno ošahat a ozkoušet je k nezaplacení.


Věhlasný Trilogy Everything Balm... Jaký je?


A na závěr jedno velmi privátní foto... zjistila jsem, že spousta lidí vlastně vůbec nezná svojí blogerku, blogerky navzájem neví, jak vypadají, tak tady jedna fotečka z rodinného alba. Tady mě máte - v celé mé kráse.


A kdo mě teď na ulici potká a nepozdraví, bude mít u mě černej puntík!

Mějte se báječně, poraďte mi, jakou paletku očních stínů si mám pořídit (přijímám jakékoli tipy!) a hlavně nemaroďte, protože je to na houby!

Páá x

11 komentářů:

  1. Cargo paletka vypadá super! (Ta první) Jdi do té, chci si potom přečíst nějakou žůžovou recenzi. ;)
    Krásná jsi, takový dáreček... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji... no, já jsem takový dáreček :D Ta první říkáš? Mně se teda ukrutně líbí obě...

      Vymazat
  2. No teeeeda,
    Ty gosh laky zavidim, ty bych chtela.
    Predpokladam, ze budou neco jako u nas stars enamel par odstinu.

    Ja mam od cargo tvarenku a nemuzu nez chvalit, jestli maji takove stiny, brala bych vsema deseti.

    Ty brdo, asi ti zacnu zavidet, kde jsi :-)

    Takovyxh krasnych veci, vubec se nedivim, ze se nemuzes rozhodnout.

    S tou fotkou si mne pobavila, v 11 jsem sla na maskarak za darek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím na Cargo nečetla křivého slova, takže to ve mě dost hlodá... I nějaká ta tvářenka :)
      A fotka je z firemního večírku - zabalili mě jako dárek :)

      Vymazat
  3. Závidím ti to "osahávání" a Everything balm je bomba! Jinak Naked super, Too Faced doproučuju taky, Cargo bohužel ještě neznám a na mě je to v obou případech moc třpytu a shimmeru, chtěla bych spíš tvářenku.
    Dáreček je boží:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě jedu poslední dobou spíš ve třpytu, takže Cargo by bylo ideální. Zkousěla jsem stíny na ruku a jsou úplně wow!

      Vymazat
  4. Téda Tobě to tak sluší!!! Já Tě chci domů :-D.....Ty jo Ty mi zas děláš chutě!!! Mám pocit, že chci snad všechno...laky jsou božský všecky....a ta Autograph hernajs a jak je pigmentovaná? ošmatala jsi to pořádně? Je nádherná, boží!!! Ovšem asi bych se s Tebou nejraději setkala v Paříži (viz ta paletka !-) - nádhera, ale ta cena......ale myslím, že je mnohem lepší než UD, mě nebaví jak je všude a všichni ji maj....nebo chcou, i když chápu proč :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ošmatala jsem všecko, neboj! Autograph vypadá fakt dost použitelně - pokud nějaká po Vánocích zbude, bude moje! A stejně tak asi i Paříž. Ale mohli by mi ji trochu zlevnit.
      S Naked přesně jak píšeš - taky mě neba, že se svět točí jen kolem ní...

      Vymazat
  5. Romí, taky pořád sním o Naked, pojď do ní se mnou! jenže dilem- Naked, Naked 2 nebo dokonce Naked 3??

    Nikola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě říkám, že jednu neutrální paletku už mám, tak jestli spíš nepůjdu do něčeho odvážnějšího :) jinak z Naked se mi asi líbí nejvíc 2. 3 už je moc růžová...

      Vymazat