Počet zobrazení stránky

středa 15. května 2013

To jsem já

Ahoj, ahoj!

Konečně nový článek, zas mi to nějak trvalo... Nemůžu si pomoct, ale přijdu si teď neskutečně neorganizovaná, můj "to do list" má asi milión položek a já to nějak nezvládám. A ani nevím proč, takže ani nevím, na co se vymluvit. Články bych zvládala psát na mobilu při cestách autobusem, ale to obvykle nemám múzu a psát jen proto, aby na blogu něco bylo - a přitom to stálo za prd - proto přeci ten blog nepíšu, ne? Nebavilo by to mě ani vás.

Magic Box - swap, co jsme si posílaly se ségrou - už čeká na článek pěkně dlouho. Když se mi podařilo konečně shromáždit všechny součástky na jedno místo - domů (něco jsem měla doma, něco u přítele), tak už trávíme druhý týden defakto pořád u přítele, tak já prostě nevim. Asi se budeme muset nastěhovat společně - pro dobro blogu!

Ale abych nějak vynahradila tu pauzu, tak vám na sebe dneska něco prásknu. TAG tomu říkat nebudu, protože v tom nikdo nikoho netaguje, já nebyla tagovaná a ani nikoho tagovat nebudu (stejně o tom už všichni psali).

1. Jsou tvé vlasy od přírody rovné nebo vlnité?

No... Já vlastně ani nevím. Čím jsou delší, tím jsou rovnější. Jakože vlasy po ramena jsem měla úplně rovný. Teď, co to mám těsně pod ušiska, kroutí se mi to jak žížaly.

2. Barvíš si vlasy a jak často chodíš ke kadeřníkovi?

Momentálně jsem ve fázi odbarvování a už to vypadá celkem k světu. V ČR jsem chodila celkem pravidelně, ale za poslední roky jsem byla v UK jednou a teď jsem objevila skrytý talent svého muže, takže mě stříhá on a docela si to oba užíváme :)

3. Nosíš ten samý účes každý den, nebo si s vlasy vyhraješ?

Obvykle si vyhraju, pěkně si je vyfoukám, navlním, narovnám - na co mám zrovna náladu - a pak zjistím, že vlastně vypadám jako pako, tak to stáhnu do culíku.

4. Děláš si svou vlastní manikúru a pedikúru, nebo chodíš do salonu?

Všecko sama, to by snad byl hřích, abych na manikúru někam chodila :D I když by bylo hezký, aby se o mě někdo staral, asi bych nesnesla pilování nehtů. Jen z toho zvuku bych lezla po zdi.
V pedikúře jsem ale lempl, sem tam si ostříhám a zapiluju nehty a tim to hasne.

5. Jak často měníš laky na nehtech?

Jýá se do práce lakovat nemůžu, takže těžko říct... Ale když jsem měla měsíc volno, první týden jsem si lakovala nehty každý den až dva a neskutečně jsem si to užívala :)

6. Lakuješ si nehty na nohou jen v létě, nebo i v zimě?

Pořád. Nalakované nehty na nohou jsou pravidlem. Radši bych vyšla z domu nahá než s nenalakovanými nehty na nohou (ano, i v zimě, kdy nejsou vidět!). Obvykle to u mě vyhraje rudý lak, sem tam ale láknu nějaký do vínova, tmavě hněda... teď jsem udělala výjimku a mám světle meruňkový :)

7. Jak dlouho ti ráno trvá, než se nalíčíš?

Líčím se vždycky v autě nebo autobuse, protože nejsem ochotná vstát ráno do práce dřív jen proto, abych se nalíčila. Cestou děsím buď přítele, což je mi jedno, nebo spolucestující v busu a to je mi jedno tuplem. Obvykle mi to trvá tak deset minut a do toho počítám i pauzy, kdy musím držet malovátka na klíně, aby se mi v zatáčkách nerozutekla všude kolem.

8. Líčíš první oči nebo používáš makeup?

V 99% líčím první tvář. Pokud jdu večer na akci a používám pigmenty nebo supertřpytkaté stíny, (pokud nezapomenu) nalíčím prvně oči, smetu bordel z tvářiček a pak až dělám zbytek.

9. Sbíráš makeup, nebo kupuješ jen to, co potřebuješ?

Ehm... No, co myslíte? :D Ale na moji obhajobu - co se péče o pleť týče, snažím se kupovat a spotřebovávat vážně jen to, co potřebuju!

10. Jak často nosíš umělé řasy?

Měla jsem je na sobě jednou v životě - lepil mi je kamarádky přítel a šlo mu to neuvěřitelně dobře!

11. Líčíš se každý den?

Asi skoro jo... určitě pokud vyrážím mezi lidi - ať už do práce, nebo na kafe s kámoškou...

12. Líčíš se i v případě, kdy jsi celý den doma s rodinou?

No - pokud celý den s rodinou znamená s přítelem, případně jeho rodiči, tak ne. Přijde mi to naprosto zbytečný. Ano, to jsem taky "mezi lidma", ale to se jaksi nepočítá :) Pokud jsem u mamky nebo u ségry, tak se většinou líčím, protože to znamená, že nebudu jen tak sedět u nich doma, ale bude se něco dít (=půjde se mezi lidi!)

13. Vyšla bys někdy z domu bez makeupu?

Nemám poblém jít nakoupit nenalíčená, před pár dny jsem vyrazila do města na opravdický nákupy (nejden do samošky na rohu) a líčit se mi nechtělo, tak jsem se na to vykašlala. Obecně ale platí, že se nalíčená cítím mnohem líp, sebevědoměji a myslím, že i ostatním se na mě trochu líp kouká :)


14. Kolik drahých výrobků vlastníš?

Drahých... co to znamená? "Majících vysokou peněžní hodnotu" nebo "pro mě vzácných"? Já bych za svoje "drahé" výrobky označila Lush parfémky. Jednoznačně :)

15. Plánuješ si denně oblečení?

Ne. Černý kalhoty a černou košili do práce jsem si naplánovala už před dvěma lety a od té doby se nic nezměnilo. Sem tam se večer pokouším najít a připravit na ráno černý ponožky, co nemají díry.

16. Jak často střídáš kabelky?

Podle toho, kam jdu... na kafe s kámoškou mi stačí malá, na celý den pak mám takovou velkou, co nosím teď skoro pořád. Na "ostatní" nosím střední velikosti a ty mám dvě. Dara Bags - Love Tenderness z edice Toxic a jednu boží se sovičkama, co jsem dostala od přítele k narozeninám ještě předtím, než to vůbec můj přítel byl. Miluju jí o to víc, že byla úplně nečekaná a sám ji vybíral. Já čekala maximálně čokoládu :)

17. Kdy vstáváš a v kolik chodíš spát?

Do práce v šest, o víkendu mezi osmou a devátou, spát chodím docela brzo, desátá až jedenáctá, ale spíš k té desáté.

18. Jak často/kdy cvičíš?

Momentálně vůbec.

19. Pravák/Levák?

Přeučená pravačka, ale vždycky jsem chtěla bejt levačka. Leváci jsou prej inteligentnější, hezčí a tak vůbec prostě lepší :D

20. Jak jsi vysoká?

Moc ne... :D


21. Kolika mluvíš jazyky?

Mluvim jakože fakt mluvim? Jakože dobře? Česky a anglicky. Na škole proběhly nějaký pokusy o němčinu a latinu, ale to asi do otázky "Kolika mluvíš jazyky?" nepatří :)

22. Kolik máš zvířat?

Momentálně máme rybičky a jednoho mořskýho raka, ale já se přiznám, že k nim nemám moc vztah. Rybičky jsou prostě nudný, to mi nikdo nevymluví. O víkendu nám ale přibyde psisko - přítelovi rodiče si pořizují štěně a my bychom časem rádi štěndo krysaříka od ségřina mrňoulínka :-*

23. Čteš komentáře na blogu?

Jasněžejo! Z každýho mam strašnou radost.

24. Vedeš si záznamy o produktech, které chceš vyzkoušet?

Jak se vedou záznamy o něčem, co ještě nemam? Jakože:
12.4. Maybelline právě uvedla na trh novou řasenku, asi jí chci
20.4. Řasenka se přestěhovala v drogerce z horní poličky na třetí od spoda
1.5. Řasenka je ve slevě

???

Ale pokud to znamená, jestli si píšu wishlisty, tak ne. Buď si pamatuju, co chci, nebo to zapomenu a ušetřím :)

25. Jak jsi přišla na název svého blogu?

No však to už jsem tady někde psala. A teď jsem strávila asi půl hodiny tím, že jsem to hledala a nenašla! Takže kdo z vás to najde, tak... tak... tak ještě uvidím. Poděkuju mu třeba nebo tak!

EDIT: Je to tady! :) Soutěž je u konce.

x

8 komentářů:

  1. Pěkný tag, zajímavé počtení. :) Tašku se sovičkama bych brala též. :( :D
    Článek bych hledala, ale upřímně se mi nechce, navíc se učím. (To je vidět, že? :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Tady to máš, hvězdo. :-P
    http://worldinasnowglobe.blogspot.cz/2013/03/co-bylo-je-bude.html

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi nejlepší :-* A samozřejmě Ti z celého srdce děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Pro Tebe cokoli. Skoro. :-P No a překvapilas mě - vždycky jsem obdivovala, že nemáš problém vylézt ven nenalíčená a že si neděláš moc hlavu s vlasama, a Ty tady teď píšeš málem opak - tak já teda nevim...???

    OdpovědětVymazat
  5. Cože? Já myslela, že si mě představuješ v jedný ruce se zrcátkem a v druhý s hřebenem :-P
    Jinak mě se teď hodně zhoršila pleť, takže třeba v práci bych se necítila dobře nenalíčená... a vlasy řeším, když je čas a hlavně jak je mam teď kratší, mam pocit, že bych se měla starat, že culík je málo. Navíc už jsem na to stará dost, abych vypadala trochu k světu, žejo. Stará jo, ale šikovná ne...

    OdpovědětVymazat
  6. Moc fajn jsem si početla a ráda jsem Tě zase poznala blíž...Máš můj naprostý obdiv, že se dokážeš nalíčit v dopravním prostředku - já bych si vypíchla oko, poztrácela všechny líčidla a ještě vypadala jak Jezinka :). Je mi sympatické i to, jak píšeš o "drahých" výrobcích..A moc se mi líbil příběh názvu Tvého blogu, který jsem si přečetla celý...Krásný den, ať se Ti daří!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léta praxe, Marcelko :D navíc jsem už přítele naučila, že vynecháváme jednu ulici, která je děsně hrbolatá a jezdíme jinou, protože na tu hrbolatou jsme obvykle najížděli ve fázi "řasenka" a to by vážně nešlo :D
      Jsem moc ráda, že se Ti u mě na blogu líbí, já si na tom Tvém taky lebedím :))
      Měj se príma!

      Vymazat
  7. Hezky čtivé, už se těšim, co bude dál :-).

    OdpovědětVymazat