Počet zobrazení stránky

středa 8. května 2013

Novinky z drogerky

Ahojte dámy,

Dneska kratší a spíš obrázkový post. Zaběhla jsem u nás do Boots a Superdrug a zrovna jsem zastihla proces vystavování novinek. Pár jsem jich blejskla, tak se můžete pokochat a přemýšlet, co se možná brzy objeví i u vás. Omlouvám se, pokud u vás některé z nich už jsou a já jsem sto let za vopicema :)

Novinka číslo jedna - dva nové odstíny Color Tattoo od Maybelline - Pomegranate a Navy, £4,99


Objemová řasenka s obřím huňatým kartáčkem (která mě osobně docela i láká), Maybelline. Je toho na ní napsaná strašná spousta, takže vlastně ani nevím, jak se přesně jmenuje...


Limitovaná edice puntíkatých laků na nehty (která mě naopak neláká vůbec), Maybelline.


Nová řada laků na nehty Rimmel, ačkoli bych to tipla spíš jen na nové obaly. Přijdou mi vyloženě škaredé, ani barvy mě moc nezaujaly, ale jak je na tom lak samotný (krytí, výdrž, štěteček...) netuším, £4,49.


Další laky, tentokrát od nějaké no name značky s efektem peří! Po perličkách, mechu a chlupech tu máme novinku. Co bude příště?! Čekám něco jako autentické prasečí štětiny. Ale 100% cruelty free, samozřejmě.


Další "novinkou" je zrušení značky Mememe v Superdrug, přestože to byla jejich exkluzivka a aby toho nebylo málo místo jejího stojanu je stojan plný laků na nehty Nicole by O.P.I. Nejsou zrovna nejlevnější a mají odstíny a efekty, na které si vzpomenete, £7,99.


A nakonec něco na rtíky - matné rtěnky Revlon Color Stay Ultimate Suede, které vydrží dlóóóuho. Odstíny vypadají velmi nositelně a přirozeně, cena Revlon (čili £8,99).



No a jestli jsem si tam já něco koupila? Ehm... ve slevě za £5,99 jsem prostě odolat nemohla. Koukám po nich už strašně dlouho a tak jsme včera s kamarádkou vybraly Revlon Lip Butter v odstínu 050 Berry Smoothie. Vypadá tak krásně a nově, že je mi ho úplně líto použít :D


Co říkáte na novinky? A jsou to pro vás vůbec novinky? :) 

Krásný den!

x

16 komentářů:

  1. Líbí se mi ta řasenka, myslím, že k nám dorazí tak za rok, dva ..:-) A tm. modré Color tattoo taky nemusí vypadat zle. Poslední měsíc jsem naprosto podlehla SWAPům a někdy byhc moc ráda zkusila výměnu i mezinárodní, kdybys měla zájem, můžem do toho jít. byla by výhoda komunikovat v češtině a ještě mít obě blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu doporučit! Swap s Romankou už jsem vyzkoušela, a byla to (pro mě) naprostá trefa! (Pro Romanku asi méně, neb stále marně čekám na článek, a nic...!) :)

      Vymazat
    2. Ty, s tím swapem jsi mi to úplně vyfoukla z pusy, taky jsem se na to zrovna chtěla taky zeptat :)

      Vymazat
    3. Dámy, bylo by mi ctí! :) Swap s Lucií byl super, byla to legrace a článek jsem řekla, že bude, neboj se nic, ale teď je to mírně hektický... Taky je slíbená Illamasqua, Lush Spa a kdeco. Navíc mam půlku věcí u Andyho, půlku u sebe a nějak to pořád nemůžu dát dohromady. Ale dyš říkam, že bude, tak bude! A máknu na tom, slibuju :-*

      Vymazat
    4. Mimochodem An u nás je teď třeba novinkou (tak měsíc zpátky) oranžová ScandalEyes (růžovou i zelenou máme dýl) a v ČR se podle mě chystá brzy. A naopak Color Whispers u nás pořád nejsou a když jsem se na ně ptala, všichni na mě koukali jako "a to jste prosimvás slečno četla kde, že něco takovýho existuje...?"

      Vymazat
    5. Tak koukám každý chce to, co nemá :D Oranžovou Scandalku vídám už cca od podzimu, ale mě vyděsil ten megakartáč. Spíš chci zkusit Maybelline mega plush (tak mě napadá, není to ona na fotce?)

      Vymazat
    6. Je, je to je ona! Za omyl s oranžovou ScandalEyes se omlouvám, já před pár dny někde četla, že v ČR ještě neni, ale bude brzy. No, tak vidíš, maji to celý pomotaný :D Jináč ta plyšová má taky megakartáč! Ale já je můžu. Moje nejoblíbenější je BadGal od Benefitu... teď jsem si konečně po třech miniaturách koupila velkou a nějak nevim. Přijde mi úplně jiná :(

      Vymazat
    7. Já Badgalku používala taky ráda, ale už mě omrzela. A měla ho taky veliký, to je fakt. Taky jsme jí ale měla všude:D Těším se na články o swapu, Lucka mi je moc sympatická a poslala určitě parádní balíček.

      Vymazat
  2. Líbí se mi všechny vaše novinky!! CT Navy vypadají dokonale, mám takovou barvu moc ráda. A ty Maybelline laky náhodou vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě ani neměli vystavený tester, ale vypadá fakt krááásně. Jen je škoda, že já jsem taková vyblitá, že by na mě vypadaly, jako bych dostala pořádnou nakládačku :(

      Vymazat
    2. No, to já vlastně možná taky :D Ale tak na linku nebo do vnějšího koutku :)

      Vymazat
  3. To jsou super novinky, chci je i k nám... :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty novinky vypadají dobře :)
    Na řasenku Mega Plush měla recenzi pár dní zpět Lou :) A hodně jí chválila, tak jsem na ní zvědavá :)

    Akelin

    OdpovědětVymazat
  5. Mě lákají laky na nehty ala peří! Lak mi vydrží beztak den, maximálně dva, tak bych možná stihla vyděsit co nejvíc lidí :) Ne ale vážně, láká mě to! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Á pěkné novinky ze zahraničí :) - jsem zvědavá, s jakým časovým odstupem se objeví u nás, i když abych byla upřímná, ani nevím, co bych si z těch novinek vybrala, vyloženě moje must have to není...ALE zrovna jsem si koupila color tattoo MB, všude samá chvála na ně, tak jsem podlehla slevě :)...Ale co vím určitě je, že bych si koupila jako Ty Revlon Lip Butter mít tu příležitost - myslím, že z té nabídky sis vybrala naprosto skvěle...Tak si máslíčko užij!! :)

    OdpovědětVymazat