Počet zobrazení stránky

úterý 28. května 2013

Illamasqua Beauty School

Ahoj ženy,

vím, že jsem na facebooku avizovala brzkou giveaway, ale pak jsem si řekla, že ta se obvykle vyhlašuje ku příležitosti něčeho, žeano. No ale protože giveaway chcete vy i já, dám snadno dosažitelnou metu 4000 zobrazení stránky (aby to nebylo jó za nic!) ;) A bude kreativní! (Teda - vy budete muset být kreativní.) Těšíte se?

No a mezi tím budu dohánět resty, z nichž prvním je moje Illamasqua Beauty School. O Illamasce jsem psala článek TADY a teď je načase popovídat o Beauty School samotné. Tématem školení bylo "Beyond Bridal Beauty", což by se mi mohlo příští rok hodit... :) Měla se konat dvě sezení s předními Illamasqua make-up artisty, jedno na téma dlouhotrvajícího líčení pleti a tváří a druhé na neménědlohotrvající líčení očí a rtů. A to nejlepší? Bylo to zadarmo! Mohl se zkrátka stavit kdo chtěl a já rozhodně nepotřebovala další argumenty, abych rychle zorganizovala rodinný výlet do Cardiffu - mně nejbližšího místa, kde Beauty School probíhala.

Illamasqua Beauty School
Šťastně jsem našla místo a netrpělivě čekala, co bude! Evidentně na nás už byli připravení, kolem postavené stoličky, na každé letáčky, brožurky a tajemná taštička... a já byla čím dál nervóznější. Co když tam přijdou nějaké nafoukané superprofesionálky? Kolik nás tam asi bude? A budu jim proboha vůbec rozumět, až nám budou vysvětlovat, jakže se to teda správně dělá? No, moje nervozita byla naprosto zbytečná, protože... jsem byla sama jediná, kdo přišel! Ještě chvíli jsme čekali, jestli se někdo objeví a nic a oni zkrátka pro jednoho člověka školení nedělali... :( Nicméně mi nabídli, že mě nalíčí a popovídají mi něco o značce, o tom jak se líčit, a tak dále. Lepší než nic, řekla jsem si, sundala brýle a pohodlně se usadila.

Já strašně moc chtěla napsat, jak to bylo boží a fantastický a jak mě to hrozně bavilo a dozvěděla jsem se spoustu nových věcí, ale... já jsem z toho taková... no přinejmenším rozpačitá. Slečna Tara, co se mi věnovala, mi nebyla nijak extra sympatická, já vím, že se snažila, ale ona byla takový ten typický příklad člověka, který ve firmě pracuje velmi krátce, moc toho vlastně neví a jen následuje poučky "takhle nanést make-up, rychle a univerzálně". A k tomu hlásala, jak je každý produkt vlastně nejlepší a je to jejich bestseller a musím ho mít. Čekala jsem fajn pokec o kosmetice obecně se slečnou, co tomu rozumí, né intenzivní masáž, jak Illamasqua je nejlepší a nic na ní nemá. Jasně, nebude asi pomlouvat firmu, ve které pracuje, ale na druhou stranu - nevěřím, že existuje člověk, kterému od jedné značky vyhovuje naprosto všechno. Když jsem vznesla dotaz "Údajně nezáleží na složení řasenky, ale na tvaru kartáčku, je to pravda?" dostalo se mi odpovědi "No... já nevím... asi... ale naše řasenka je vhodná i pro velmi citlivé oči, čímž se výrazně liší od všech ostatních." Ehm... co prosím?

No, ale nechala mě alespoň nafotit stojany s kosmetikou, rozloučily jsme se, vyfotily a já odešla. Se smutným pohledem na brožurky a letáčky a tajemnou taštičku - to všechno, na co jsem měla jako dychtivá účastnice Beauty School právo - a nedostala jsem to.

Řeknu to naprosto bez jakýchkoli vytáček - to, jak mě namalovala, se mi nelíbilo a "přirozené líčení", na kterém jsme se domluvily, si představuju dost jinak! Když mě viděl přítel, dlouze se na mě mlčky díval a asi po minutě sklopil oči a vypadlo z něj "Zajdem někam na oběd?"..........

Třešinkou na dortu ovšem bylo, že jsme přijeli domů, já se na sebe podívala znovu do zrcadla a cca po třech hodinách od nalíčení jsem vypadala totálně hrozně! Já, která s výdrží šminek - obzvláště pak očních stínů - problém nemám.

Jo, byla jsem docela zklamaná - tak nějak z toho všeho. Že jsem se táhla do Cardiffu zbytečně, že se neobtěžovali dělat školení pro jednoho člověka, ze slečny, z líčení... ale na druhou stranu - myslím, že největší podíl má na tom slečna Tara a podle jednoho člověka celou značku soudit nemíním. Illamascu mám pořád ráda a těším se, že si z jejich sortimentu jednou v budoucnu něco pořídím :)

Fotogalerie bude následovat. Vy mi dejte vědět, co si o tom všem myslíte a mějte báječný zbytek dne! (A vůbec mě v těch komentářích nešetřete! :)

x



Illamasqua Beauty School - čím jsem byla nalíčena

Illamasqua Beauty School - čím jsem byla nalíčena

Illamasqua Beauty School - pudry

Illamasqua Beauty School - pigmenty

Illamasqua Beauty School - tvářenky

Illamasqua Beauty School - oční stíny

Illamasqua Beauty School - oční stíny

Illamasqua Beauty School

Illamasqua Beauty School
Illamasqua Beauty School - Imperfection Collection
Illamasqua Beauty School - Imperfection Collection
Illamasqua Beauty School - Imperfection Collection
Illamasqua Beauty School - řasy a laky na nehty
Illamasqua Beauty School - rtěnky a lesky

Illamasqua Beauty School - moje líčení

Illamasqua Beauty School - moje líčení

Illamasqua Beauty School - moje líčení

Illamasqua Beauty School - já a Tara

Illamasqua Beauty School - po příjezdu domů...


16 komentářů:

  1. Po třech hodinách od nalíčení to vypadalo takhle? o.O WTF? Já Illamasku docela obdivuju, jsem rozhodnutá si od ní něco pořídit (kromě laků na nehty, ty už mám :)) a tohle mi úplně zkazilo iluze. A naprosto chápu, jak to muselo být líto tobě, když jsi jela do města kvůli Beauty School a nakonec ji zrušili. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilko, já z toho byla hodně rozladěná, ale to, že líčení nevydrželo, je podle mě chyba slečny, ne kosmetiky. Moc make-upu na víčku, pořádně nezapudrováno... Ale jejich make-up byl na pleti super (i když bych volila jemnější vrstvu)

      Vymazat
    2. Já jsem si taky myslela, že to bude chyba té, co tě líčila, ale i tak, nemělo by se to stávat, ať už tam pracuje jakkoliv dlouho, přece by nepřijímali někoho, kdo neumí dobře (a ideálně ještě zajímavě a netradičně) líčit. Já vím... žiju ve světě iluzí... ale prostě se některých přesvědčení nedokážu zbavit. :-)

      Vymazat
  2. Tak to je tedy řádný průšvih. :) Líčení mi nijak špatné nepřipadá (ale ani to nevypadá jako něco, co by si člověk nezvládl udělat sám v klidu doma) i když to, co udělalo po pár hodinách, je hrůza. No, asi bych byla z takového zážitku velmi zklamaná. :( Aspoň, že na značku jsi nezanevřela...

    OdpovědětVymazat
  3. To nechápu, jak tě nalíčila :-O po třech hodinách takovejhle výsledek? Očních stínů, pigmentů mám několikero a všechny drží (i bez báze)...

    Jinak líčení je to pěkné, ale rozhodně ne jemné denní, takovéhle kouřovky spíš tak někam na večer....

    A že ti nedali ani tu taštičku, pfr!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katushko, jak píšu výš - věřím, že to nebyla chyba kosmetiky jako takové. Já fakt nemám problém s výdrží ani u elf stínů (mám tu paletku 100 stínů) a bázi ani nepoužívám. A líčení se mi fakt nelíbí, je hrozně výrazné (vem si, že foťák toho ještě půlku sežral) a úplně mi to změnilo rysy, pusu mám hrozně nepřirozenou a co hůř - dělá mi to ještě větší frňák, než mám normálně! :D

      Vymazat
  4. Ou po 3h takový hnus? A nedivím se, že máš blbý odstín makeupu, vždyt to světlo tam vypadá hůžř jak v prodejnách MAC :D nemohla nic vidět. Ale udělat akci, bez potvrzení účasti, ok, ale pak musí počítat s tím, že i 1 člověk co se objeví zase neodjede s prázdnou. Asi bych si dupla, ale já jsem v tomhle šílená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám tucha, jaké světlo je v MAC prodejnách, bojím se jich a vyhýbám se jim! :D No, já jsem občas taková trouba :( Ale příště si na Tebe vzpomenu a dupnu si :)

      Vymazat
  5. fiha riadne sa ti to zgrckavelo :( to by ma nahnevalo..Inak to je skoda, ze ked sa chce niekto realne nieco naucit a schyta niekoho takeho ::(

    Inak kupila by si kamaratke na narodky ako prekvapko Ladybox? Dumam nad tym na mojom blogu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/05/co-kupit-kamaratke.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bianco, děkuju za komentář - hrozně jsem chtěla, aby mi komentovala nějaký článek Slovenka - jakože další meta v úspěšnosti blogu dosažena! :D psala jsem Ti včera na blogu, ale vůbec se mi to nezobrazovalo... zkusím to ještě jednou :)

      Vymazat
  6. Teda já byla zvědavá a čekala oslavný článek a toto? Nedivím se, že jsi byla zklamaná - teda Tara vypadá jako většina prodavaček v parfumériích a přesně tak, jak si nepředstavuju, aby vypadaly. Teda ačkoliv Ti to sluší, čekala bych lepší výdrž a jiný přístup - třeba volbu líčení k určité příležitosti - třeba jak byste mě nalíčila na mou svadbu? !-)...Ty holky asi nejsou takoví kosmetičtí maniaci jako my, co se snaží všemu přijít na kloub..A hergot, nechápu proč Ti nedala ty letáčky a vzorečky za tu účast a cestu...No nic..Měj se krásně!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mluvíš mi z duše. Ale co - jak píšu, na značku jako takovou jsem nezanevřela, tak moje další zkušenosti s ní snad budou lepší :) Krásný den!

      Vymazat
  7. Mnojo, já to říkala, hned, že to vůbec nejsi ty. Mně se to líčení vůbec nelíbí - ani na večer ne - protože mi přijde, že dotyčná "maskérka" má nějaký univerzální styl líčení, bez ohledu na specifika toho, koho líčí. A tohle se prostě podle mě k Tobě vůbec nehodí.
    Ale stejně Tě miluju. :-*
    Jo a s tou taštičkou, to by mě taky naprdlo!!! To je teda proklientský přístup, jen co je pravda. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že mi změnila rysy tak, že vypadám ještě špičatější a hranatější :-/ Mně nevadí nalíčit se výrazně - ba naopak - ale musí to ke mě jít. No, holt se budu muset poučit, jak Tě nalíčit, jinde :) :-*

      Vymazat
    2. Přesně, jsi v tom hrozně špičatá! To je ten výraz! No, tak šup šup, koukej trénovat! ;)

      Vymazat