Počet zobrazení stránky

neděle 8. února 2015

Ole Henriksen - 3 Little Wondrs

Ahoj, ahoj!

Zdravím s prvním únorovým článkem a dáme si recenzi na to, na co jste byli celkem zvědaví - trio péče o pleť Ole Henriksen, k sehnání pod názvem 3 Little Wonders Mini. Cokoli, co je Ole Henriksen si zahraniční bloggerky/youtuberky velmi chválí, takže jsem se nechala zlákat i já a objednala jsem si ho z US Sephory (přestože se dá dobře sehnat i v UK, ale samozřejmě za cenu o dost vyšší.)

  • Truth Serum Collagen Booster 9,76ml
  • Sheer Transformation 7g
  • Invigorating Night Treatment, 7g


Invigorating Night Treatment

Noční gelové sérum, které by mělo vyhlazovat jemné vrásky, dodat pleti vitamíny a uzamknout je uvnitř, pleť rozzářit, hydratovat a vyživit.

Složení: Water, Glycolic Acid, Lactic Acid, Algae Extract, Glycerin, Calcium Ascorbate, Sorbitol, Tocopherol, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Auranium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-1, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Fragrance.

Musela jsem nanášet v super tenoučké vrstvičce, jinak se gelík drolil a moc se nekamarádil s jakýmkoli krémem, který jsem chtěla dát přes něj. Sám o sobě totiž dělal jedině to, že štipkal v pupíncích, trochu je hojil, ale to bylo tak všechno. A rozhodně mi na noc nestačil sám o sobě.
Když jsem přes něj dala krém, vzali se za ruce a udělali mi na obličeji cucíky. A mám já to za potřebí?


Sheer Transformation

Denní a noční krém v jednom. Bez obsahu oleje vyhlazuje, vyživuje a obnovuje texturu pleti a sjednocuje její barvu (pihy, pigmentové skvrny, spáleniny od slunce).

Složení (tady už to není taková hitparáda):
Water, Caprylic/Capric Triglycerides, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Tribehenin, Glycerin, Steareth-20, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Sucrose Dilaureate, Polysorbate 20, Cyclomethicone, Octyldodercanol, Xanthan Gum, Pisum Sativum (Pea Extract), Steareth-2, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Fusanus Spicatus Wood Oil, Santalum Album (Sandalwood) Seed Extract, Sorbitol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Berberis Vulgaris Fruit, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Vaccinium Myrtilus Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limomum (Lemon) Fruit Extract, Calcium Ascorbate, Dimethyl Sulfone, Superoxide Dismutase

No, tak to pro mě vůbec nepřipadalo v úvahu, protože po prvních pár použitích mi nehorázně ucpal póry a vůbec jsem ho nemohla používat dál. A má v sobě perleť, což u takovýhohle typu produktu ve mě vzbuzuje nedůvěru.


Truth Serum Collagen Booster

Rozjasňující a ochranné sérum nabité vitamíny a minerály pleť rozjasňuje, hydratuje, chrání, vyhlazuje a zabraňuje stárnutí. Používat by se mělo každé ráno pod denní krém.

Složení:
Water (Aqua), Sodium Ascorbyl Phosphate, Calcium Ascorbate, Sorbitol, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Euphrasia Officinalis Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Oleth-20, Hydroxyethylcellulose, PEG-12 Dimethicone, Benzophenone-4, Sodium Hyaluronate, Thioctic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Limonene, Linalool, Citral, Fragrance (Parfum), Yellow 6

Krásně voní po pomerančích! A nenadělalo mi na pleti žádnou paseku. Ale to je tak všechno, co o něm můžu říct. Žádných změn jsem si nevšimla, možná proto, že s tímhle sérem je to běh na dlouhou trať nebo možná proto, že ve svých šestadvaceti letech nejsem cílová skupina. Nicméně neurazilo ani nenadchlo.



Celkové dojmy? Asi tušíte... Zbytečně vyhozených $25. Nebyla jsem nijak extra spokojená ani s jedním z produktů a nelákají mě už ani další výrobky Ole Henriksen. Mrzí mě to, fakt jsem to všechno chtěla mít ráda. Ale nemám.

Co vy a Ole? Jaký spolu máte vztah?

Mějte príma den!

x

4 komentáře:

  1. O znacke Ole Henriksen som predtym nikdy nepocula. Asi by som sa mala ist do kuta hanbit :) No ako tak vidim, tak som o nic neprisla :) Len ma mrzi, ze si zbytocne vyhodila peniaze. Ale po bitke je kazdy general, ze? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Trio vypadá dobře, hezký design a chápu, že sis ho pořídila. Škoda že nefunguje. Jenže při hledání těch pravých a dokonalých výrobků pro naši pleť si musíme projít i nějakým tím kosmetickým zklamáním. Gelů a krémů, které dělaly na obličeji cucíky jsem už pár potkala. Nechápu, co do toho dávají, že je to nepoužitelné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá krááásně :) Ale máš pravdu, člověk toho šasto musí zkusit hodně, než najde to svoje. Můj problém ale je, že i když to najdu, pořád chci hledat dál. Vlastně mě baví ta cesta, ne ten cíl :)

      Vymazat