Počet zobrazení stránky

sobota 14. února 2015

Giveaway with Benefit

Krásný zamilovaný podvečer přeji!

Nedávno jsem si pořídila časopis Elle, ke kterému byla jako dárek miniatura nové řasenky od Benefitu Roller Lash... Napadlo mě, že je to něco, co by se vám mohlo líbit, a tak tady mám jednu i pro vás - včetně březnového britského Elle v kabelkové velikosti (kabelkové, ale ve skutečnosti váží asi dvě kila!).


Pokude je chcete vyhrát, napište mi do komentářů, jaké je vaše nejoblíbenjší líčení očí - barevně/stylem/jakkoli. Zkoušm teď něco nového každý den tak mě inspirujte :)

Žádné jiné podmínky tentokrát nejsou, přihlásit se může kdokoli a soutěž ukončím v pátek 20. února o půlnoci.

Mějte se príma a užijte si zbytek dne. My jdem s mužem a psíkem na děsně romantickej drink do hospody přes ulici :D

x

47 komentářů:

  1. Paráda, Benefit chci hrozně vyzkoušet a řasenka by se hodila, v poslední době mi málokterá vyhovuje.
    Jinak při líčení dávám přednost studeným barvám, nejvíce u mě vede fialová a večer se vyžívám v kouřovkách. Ale určo ne nic složitého.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom poslední dobou podobně... řasenek několik ale žádná ta pravá :-/

      Vymazat
  2. Přeju super drink, ten můj tady hraje s kamarádem fifu. Taky děsně romantický. :D
    Nejradši si líčím oči v přírodních tónech, ale vždy přidám jednu barvičku navíc, jen lehce, která ladí s oblečením nebo alespoň momentální náladou. :) Vždycky se tak vyhnu nudě a stále stejně vypadajícím očím. K tomu měním linky - jednou černočernou s fixou, jindy měkkou s tužkou, někdy zas bez linky, ale s o to víc nalíčenými řasami.
    Krásný večer a pozdravuju psíka. :)
    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, voni jsou to děsný romantikové! :D
      To lazení s oblečením nebo náladou se mi líbí! Psík taky zdraví, zrovna tu na mě vyvaluje napapanej pupek.

      Vymazat
    2. No alespoň jsem dostala růžovou koblihu (donut), aby mi "zavřel hubu", když byl ten Valentýn. :D Naše Terínka (hovawart) taky ráda ukazuje pupík, jsou při tom děsně roztomilí, že? :))

      Vymazat
    3. :D Já dostala cupcake, kterej pekla jeho kamarádka... Ach jo, ti chlapi! Jé Terinku moc pozdravuj a podrbej ji za mě na roztomilým pupíku :))

      Vymazat
  3. V posledních několika týdnech nosím černé linky. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, pokud bych nebrala v potaz, že jsem černé linky nikdy předtím nenosila, neuměla je nakreslit a nechtělo se mi to učit :-D Ale jedno ráno jsem si prostě řekla, že vstanu dřív a zkusím to. První pokus nebyl ideální, druhý byl mnohem lepší a teď už mi linky jdou samy - ani nemusím vstávat dřív :-D
    No a jinak ráda nosím na očích Color tattoo nebo jiné stíny v kalíšku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju - a gratuluju, že ses takhle odhodlala a ty stíny se naučila! Nepřipadala sis ze začátku hrozně nezvykle s linkou? :)

      Vymazat
  4. Mám hnědé oči a miluju místo černé použít temně modrou, jak na gelovou/tužkovou rozmázlou linku podél řas, tak na tightline hore. Působí to měkčeji a ten vzhled miluju, i když to asi nikdo nepozná, kromě mě. Obyčejně si dávám přes celé víčko nějaký neutralizační stín, mám oči zapadlejší a tmavší víčka - nejvíc z paletky the Balm Meet Matt(e) v tělovém odstínu, pak udělám linku podél horních řas, linku vevnitř nahoře tmavě modrou Scandal Eyeskou nebo Narsí tužkou a dole tělovou linku Scandaleyes nebo Eyebright. Řasenka a je to.
    zanet.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jsi to představuju, jak to popisuješ :) Je fakt, že použít jinou linku, než klasickou černou, může udělat obrovský rozdíl! Já už po černé sahám málokdy... Mimochodem - nepřijde Ti tělová Scandaleyes hrozně žlutá?

      Vymazat
  5. Jůů to je pěkný a originální dáreček :) Já teda úplně originální v líčení očí nejsem. Poslední půl rok miluju Naked 3 a s tou se dokážu nalíčit snad pokaždé. Ale dneska jsem vyzkoušela nově kouřovky, kdy je víčko nejtmavší a nahoru se zesvětluje a rozmazává..dřív jsme spíš ztmavovala vnější koutek...:) A klasika u mě skoro u každého líčení je rozjasněný vnitřní koutek. Barevně můžu jak hnědé, přírodní barvičky tak fialovou a můžu vřele doporučit tmavě zelenou spolu se zlatou..vypadá to velmi dobře..:) Pěkný večer přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mončo, máš hodně podobný vkus co se líčení týče, jako já :) le ten tip se zlatou a zelenou je super a zkusím ho dneska večer! Děkuju :)

      Vymazat
  6. U mě už roky vede celkem nuda, ale nosím brýle, tak potřebuju výrazné oči. Linka na horní víčko, a to pořádná, pak o něco slabší linky na víčko spodní. Teď oživuju horní víčko stínem Nars. Stejně si myslím, že za těma brýlema to není moc poznat, spíš pro ten pocit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš mi z duše! Vždycky si vyfiknu parádní kukadla, pak nasadím brýle a všecko je pryč :-/ ale přesně - pro ten pocit... :)

      Vymazat
  7. tieňujem hodne do hneda,zlata,siva.málokedy s nádychom ružovej.čakám práve paletku tieňov makeuprevol. tak som zvedavá.a inak mám rada trblietavé celoročne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakou sis pořídila? Zatím jsem četla jen chválu. Já taky dávám přednost lesku a třpytu před matem.

      Vymazat
  8. Já si maluju oči na dva způsoby, když chci působit přirozeně, ale zároveň nechci, aby to byla nuda, udělám jen vnější V oka barevnou tužkou a doplním řasenkou a pokud chci něco trošku více chic, tak beru od MACu Naked Lunch na celé oko, do záhybu a jako přechod Wedge a na doladěnía dodání šmrncu do vnějšího koutku Twinks (oboje také MAC), to stejné udělám na spodní linku a ještě doplním černou linkou s ocáskem (na to používám gelovou Bobbi Brown) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Naked Lunch... moje láska :) A po Twinks taky pokukuju, vypadá nádherně. Děkuju!

      Vymazat
  9. Jé, Benefit je můj tajný sen,
    moje líčení se střídá, nejčastěji v něm dominují zemité, bronzové tóny, pak zas jindy růžová a nebo zlatá :)
    Zkrátka jak kdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn líčení střídat, pak to nikdy není nuda :)

      Vymazat
  10. Páni, to jsou dárky jak hrom, Keiru a angličtinu mám moc ráda :)!... Já na líčení očí moc nejsem, většinou mám neutrální odstín, řasy natočím kleštičkami a ani nedávám řasenku. A když se chci jó odvázat, tak si dám fialové linky podle Lisy Eldridge (https://www.youtube.com/watch?v=ZLV457nHAe4).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás jsou takovéhle dárky k časopisům často, tak mě právě napadlo, že bych mohla dělat takovéhle giveaway častěji... ale zase nechci, aby to vypadalo, že odbývám svoje čtenářky dárky z časopisů :) Sama jsem si teď takhle pořídila kabelkovou verzi parfému Ma Vie od Hugo Boss, po které jsem dlouho koukala.
      na linky jdu kouknout hned teď! Děkuju :)

      Vymazat
    2. Já se moc giveaway neúčastním, ale tady jsem musela:). A dík za za tip na vůni, pořád hledám "tu pravou"... Měj se pěkně!

      Vymazat
    3. Rádo se stalo - a těší mě, že ses Giveaway zůčastnila! :)

      Vymazat
  11. Záleží kolik mám zrovna času. poslední dobou jsem si oblíbila jen linky a řasenku, k tomu výraznější rtěnku a hlavně dokonale sjednocenou tvář, což je hlavně teď v zimě peklo. Ale pokud nejsem líná, ráda kombinuji fialovou se smaragdově zelenou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve fialové a smaragdově zelené jsem si koupila Bella Eyes od Milani - ty, co mě tak zklamaly :( Ale vypadaly my dohromady super, to máš pravdu!

      Vymazat
  12. Asi moc neporadím, já mám nejraději ze všeho jemné neutrální líčení, navíc jsem si nedávno pořídila Naked Basics 2, tudíž teď prakticky každý den používám tu. :) A k tomu barevnou linku na waterline. :)
    Jinak mě baví kombinovat zelenou s fialovou, a když mám čas, tak si pohraju... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naked Basics 2 ode mě teď dostala ségra k narozeninám a já jí ji hrozně závidím :D Sama nad ní hodně přemýšlím. Ale na světě je tolik paletek a stínů a líčidel, co bych chtěla! Poslední dva dny jsem šla do úplné nudy a nahotiny a byla to fajn změna :)

      Vymazat
  13. Ja pri liceni uprednostnujem tmavsie sytejsie odtiene.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
  14. Momentálně převládá v mém líčení tmavě červená, taková spíš do fialova v krémové konzistenci, kterou mám oči ráno nalíčené raz dva ;) A taky jsem zařadila kleštičky na řasy a opravdu se do nich vyplatí investovat, pokud máte rovné řasy a ani řasenka na objem nepomůže, je to velký rozdíl!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé jé a jaký produkt na to používáte - myslím na ty stíny? Děkuju za zmínku o kleštičkách, to je totiž něco, co dost často zapomínám, hlava děravá.

      Vymazat
  15. Linky a linky :) Na horní víčko petrolejová a na spodní šedá. Zní to divoce, ale k fialovým vlasům mi to ladí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně - a když jsem byla já fialová, tak jsi mi to tajila! :D Ale je fakt, že petrolejová a fialová je nádherná kombinace.

      Vymazat
  16. Já jsem si v poslední době oblíbila barevné linky na horním víčku, konkrétně tyrkysově modré tekuté z Inglotu, pak na celé víčko nanesu bílo-stříbrné lesklé stíny, dolní linku dávám tenkou klasickou černou tužku, a tu pak přemaluji ještě úžasnou Catrice Smokey Eyes v odstínu Petroling In The Deep a rozmáznu štětečkem, který je z druhé strany. Nakonec ještě řasenku a je to. Výsledek vypadá luxusně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš to musím někdy zkusit! Zní to hrozně... zvláštně - a nedokážu si to pořádně představit :)

      Vymazat
  17. linky a too faced v kombinaci s ruzovyma collor tettoo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nas teď uvedli růžový Color Tattoo jako novinku! :D

      Vymazat
  18. černý oční linky a řasenka :)
    zakova.vl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já nosím nejraději horní černé linky a když je chci ozvláštnit, přidám spodní světle zelenou linku stínem ze Sleek paletky Garden of Eden se kterou třeba ráda dělám i vínové kouřovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšu si na seznam toho, co ozkouším! Zní to dobře. Děkuju!

      Vymazat
  20. Přiznám se, že vůbec nepoužívám pudrové oční stíny. Pouze krémové v kalíšku na způsob Color Tattoo nebo ty v tužce.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem období, kdy jsem nesahala po ničem jiném, než po Paint Potu od MAC v odstínu Stormy Pink... vím, o čem mluvíš :)

      Vymazat
  21. Musím říct, že poslední dobou tolik neexperimentuju a držím se 90 % času bronzových color tattoo a UD Naked 2, sem tam sáhnu do ohybu po nějaké burgundy barvičce či místo hnědé použiju hodně tmavě modrou s odlesky do černa. Takže žádná divočina. Jinak řasenku bych hrozně ráda vyzkoušela, jsem teď ve fázi testování miniaturek a pořád se nemůžu pro žádnou plnou velikost rozhodnout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je styl, který mi hodně sedí, Luci. Naked... no... chystám se, pořád se chystám, ale ještě jsem se nedochystala! :D Místo ní přikupuju stíny MAC a teď zas píšu další seznam věcí, co chci objednat z Makeup Geek. Ale ono na ní jednou dojde! :D

      Vymazat
  22. Miniaturky miluji, jsou hrozně roztomilé. :)
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Na takové to běžné nošení mám nejraději jen nějaký neutrální béžový nebo růžový podklad a barevnou linku, hlavně mou milovanou fialovou a zelenou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že fialovou a zelenou se to tu jen hemží... fakt bych je měla začít používat víc! :)

      Vymazat