Počet zobrazení stránky

pátek 2. května 2014

Spotřebováno - jaro 2014, 2. část

Uff... to jsou mi resty! Nemyslete si, psaní mi chybí, ale nějak se mi to teď holt nakupilo... po měsíci zpět v práci, k tomu jsem si přibrala ještě jednu, kam chodím po večerech a najednou není čas na nic jinýho. Jsem ráda, že sem tam doma uvařím, něco málo poklidím no a hlavně na sebe musím ještě dávat pozor, žejo, takže bych to neměla přehánět a měla bych hodně spát. Ale pokusím se ten čas nějak líp zorganizovat a sem tam něco sepsat i sem. Momentálně mám rozdělaných asi pět článků, ale né a né nějaký z nich dokončit. 

Jo a informace číslo jedna, kterou jsem slíbila zjistit už před časem! V Holland and Barrett nemají testery k balzámkům na rty Crazy Rumors! Ale výběr mají solidní... největší, jaký jsem kdy v obchodě viděla (cca 2 z každé "řady"). Konec hlášení :)

A jdu se vrhnout na druhý díl spotřeby aneb produkty, které byly odejity


Krém s bambuckým máslem, L`Occitane
...mi prostě vůbec nevyhovoval

Krém na ruce s medem a olejem z grepových jader, Burt`s Bees
... byl první věcí, kterou jsem si od BB pořídila a byl tak hrozně divnej, že mě od koupi dalších produktů trochu odradil. Už při rozmazávání hrozně "drhnul" a byl prostě celej tak strašně divnej a nepopsatelnej, že jsem ani nebyla schopná ho nějak vypoužívat. Nevyživoval, smrděl a jestli jsem to ještě neřekla, tak byl fakt divnej.

Krém na ruce s brazilským ořechem, Oriflame
...jsem dostala darem a asi po dvou letech ho netknutý vyhazuju. Je mi hrozně nesympatickej.


Finishing Polish, Percy&Reed
...jsem vůbec nepochopila a nevím, co s tím mám dělat.

Préférence, L`Oréal
...krát tři. Balzám, který dávají do každé krabičky s barvou na vlasy a já ho pokazdý vyhazuju, protože si to nechci dávat na vlasy.

Préférence, L`Oréal
...v jiném balení, aby to nebylo tak jednotvárný.


Dermo Purifyer Active Concentrate
a Dermo Purifyer Hydrating Care, obojí Eucerin
...nedělají vůbec nic a ještě k tomu mají nesmírně zajímavé wc čističové aroma.

Jílová maska, Botanics
...o té hrůze si radši přečtěte sami TADY


Laky na nehty:

Tak z těch bych asi vypíchla jeden jediný a tím je ten maličky červený od značky KRON úplně nahoře, který měl nejdokonalejší temně rudou metalickou barvu, jakou jsem kdy viděla - odstín Granatapfel. Koupený v My na Národní.


Mix všeho možnýho...

Dvě ošklivé hnědé rtěnky, o kterých jsem psala v lipstick tagu.
Stříbrná tužka na oči 2true
Parfém Breath of God, Lush - ta totálně podivná a pro spoustu lidí zcela nepochopitelná vůně. Já se přiznám, že jsem ji měla na sobě jen dvakrát, když jsem se cítila sebevědomě a měla jsem na ni chuť. A v obou případech byl večer... ehm... 100% úspěšný... :D
Řasenka Models Own, která už se naštěstí nevyrábí, protože byla naprosto hrozná.
Kupodivu jsem si nerozumněla ani s Mega Plush od Maybelline. Čekala jsem totiž něco dost jiného a fakt mě zklamala. Nikde vám neřeknou, že ten kartáček je trojúhelníkový(!), štětinky plastové a že se celý vršek kartáčku divně kinklá na kloubu, takže vám řasy moc nerozčeše, ale spíš se po nich tak jako sklouzne a vy máte na dalších deset minut o zábavu postaráno, protože tu slepeninu musíte nějak napravit...
No a jeden lak, který se mi nějakým způsobem přesunul ze společné fotky s ostatními laky na tuhle... tlumeně teple červený, přesně ta barva, která mi vůbec, ale vůbec nesluší.


A na závěr desinfekční gel Carex, který byl fajn, ale ztratila jsem od něj víčko a tím pádem i on sám tak trochu ztratil význam... do kabelky ho už nehodím a doma si můžu rovnou dojít umejt ruce a nemusím na ně stříkat gel... Jinak byl ale fajn, nevysušoval a pěkně voněl.
Tři košťata - teda chci říct štětce - Oriflame.
Balzám na bolavé svaly, Badger, který vůbec nevím, jak se ke mě dostal a asi jsem ho ani nikdy nepoužila...
Driclor - netřeba představovat
A nakonec né ta rozkošná plechovka, ale to, co je uvnitř. Zbytek rozteklého vánočního masážítka Once A Year - beztak mi z něj zbyl už jen ten třpytivej knír.

Tak to by bylo všecko všecičko, přiznám se, že už se mi do tohohle článku nějak nechtělo, ale co... když byla část jedna, musela být i část dvě. Tímto považuju spotřebovaný a vyhozený produkty za vyřízený a další podobný článek bude až v létě. Pokud si to nerozmyslím a nezruším tuhe "rubriku" úplně. (Už se mi tu zase nebezpečně kupí prázdný lahvičky...).

To máme 33 věcí ze dneška plus 47 z minula = 80 produktů celkem, což je určitě míň, než to, co mi do sbírky přibylo. Udělám si autopašáka, páč jsem "fakt dobrá" a půjdu se věnovat nějaké bohulibější činnosti - třeba přípravě do práce :-P

Mějte se moc príma,

zdravíme já a Peanut!

x

P.S. Samozřejmě mi něco napište - třeba že vám taky něco z toho nevyhovovalo nebo naopak že jsem divná a že ty krémy na ruce jsou super...

P.P.S. Pokud tušíte, k čemu je vlasovej Finishing Polish, vzdělejte mě, prosím!

5 komentářů:

  1. Je toho pěkná hromádka, jen mě překvapuje, kolik věcí vyhazuješ... Přijde mi to docela jako plýtvání. Třeba nepoužitý krém, balzámy na vlasy. Někdo jiný by to ještě mohl upotřebit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych vyloženě plýtvání, taky je mi líto to vyhazovat, ale pokud mi tu ty věci leží přes dva roky a za tu dobu jsem jim domov nenašla, nejen, že už nemám chuť je doma skladovat. Nemám ani chuť je nikomu nabízet, protože budou buď prošlé, nebo mají na mále... Pořád mám doma krabičku věcí, které jsou nové nebo jen párkrát použité a je mi líto se jich zbavit, zároveň ještě dlouho procházet nebudou, a přemýšlím, co s nimi. Nikdo z mého okolí se jich ujmout nechce, možná než pojedu v červnu do ČR, mohla bych je nabídnout na blogu...

      Vymazat
  2. Dakujem za informaciu o testeroch k balzamom Crazy rumors. Potesilo ma, ze si nezabudla :)
    Krém s bambuckým maslom L`Occitane mam rada. Pouzivam ho po upratovani, ked mam totalne vysusene ruky. Len tu jeho cenu nemam rada :(
    Gely na ruky Carex su moje oblubene. Aj ich tekute mydla. Tie pouzivam uz roky. Nemusela si ho vyhadzovat, stacilo ho preliat do inej flasticky :) Ja si zase ine antibakterialne gely prelievam do flasticky od Carex gelu (s klasickym uzaverom, nie s touto pumpickou), pretoze som si 100 % ista, ze sa mi v kalebke neotvori.
    Drzim palce, aby sa pracovny kolotoc znormalizoval a clanky boli castejsie :)
    Zdravim Peanut a tesim sa na jej dalsie fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezabudla... ale že mi to trvalo, než jsem se tam dostala! :)
      Ten L`Occitaní krém lidi buď milujou nebo nenávidí... já si k němu bohužel cestu nenašla, ale je fakt, že já mám problém s většinou krémů. Jediný, který mi fakt vyhovoval, byl ten včeličkový od NYR (cca před rokem tu na blogu...?), ale pak je problém, abych si ho fakt nosila s sebou a používala ho. Poslední dobou jsem jen sem tam schopná namazat se před spaním a to tak, aby muž a pes nevěděli. Muž by pyskoval, že mám mastný ruce, pes by se snažil krém olízat :)

      Vymazat
    2. No to mas s tym kremovanim ruk naozaj tazke :) Moj muz nesnasa, ked mam niecim natrete pery. Odmieta ma pobozkat, ked mam ruz, lesk alebo len balzam :)

      Vymazat