Počet zobrazení stránky

úterý 13. května 2014

Novinky z Boots a Superdrug, květen 2014 - část 2.

Ahoj, ahoj,

tohle je tak trošičku neplánovaný článek, ale abyste věděli, jak děsně akutální já jsem, druhý den po zveřejnění minulých Novinek jsem zas zaběhla do drogerky a hle - koukaly tam na mě úplně jiné věci, než posledně! 

Už na facebooku jsem psala, že přes GFC sleduje blog téměř 100 čtenářů a jakmile se tu ta stovka vážně objeví, odměna vás nemine. Co to bude? Ještě přesně nevím, ale myslím, že budu čerpat inspiraci z tohoto a minulého článku. Navnadilo vás to? :) Jen dodám, že soutěž bude pro čtenáře sledující blog přes GFC nebo facebook a sejde-li se vás sto do konce května, součástí odměny bude i lak na nehty. Začátkem června se budu vyskytovat v Čechách, tudíž nebude problém zaslat případnému výherci v balíčku i lak :) Z UK upřímně říkám, že bych si to netroufla - po nedávné zkušenosti s posíláním dvou laků na nehty z akvárkové kolekce Barry M mé nejdražší eM, které byly ještě na území UK nemilosrdně zabaveny a zlikvidovány jakožto nebezpečné zboží (čtěte jako - paní celnici se líbily, tak si je nechala). Netušila jsem, že na posílání laků na nehty, aerosolů, parfémů apod. z a do UK platí speciální pravidla a pěkně jsme na to doplatily :-/

Ale teď už k "novým novinkám"! :)

Bourjois přichází s řasenkou 1 seconde volume mascara, která má neuvěřitelně zajímavý kartáček kombinující štětinky s kuličkami! K dostání v normální a voděodolné verzi.


web

Coloramy/Colorshow z edice Bleached Neons jsem viděla už i na českých blozích (myslím, že u Hanky?), nicméně u nás je to novinka, tak je tu máte... a chystá se řada Acid Wash Effect, což je totéž, co vaše cukrové Gabriely :)


Kate Moss přichází s řadou líčidel na oči - řasenka Idol Eyes (v černé, královsky modré, plum a zelené), jumbo tužky ve čtyřech odstínech (zlatá, fialová, tyrkysová a modrá) a smaragdově zelené gelové linky.
A novými odstíny laků na nehty a rtěnek. Moje vlastní fotky dopadly prachbídně, tak vám radši naservíruju ty ofiko - mnohem lépe koukatelné. Všechny fotky z Health And Beauty Blog.







Sleek Bronze Block ve světlejším (Light) a tmavším (Dark) odstínu - povím vám, že kdybych to uměla s bronzerem, tak si ten světlejší i pořídím.


Sada pro úpravu obočí od GOSH, obsahuje tři barvy a vosk na uhlazení a fixaci.


Forever Eyeshadow, GOSH - tužky na oči v krásných barvách! Žádná divočina, většina pěkně decentní, ale ne nudná.


Vyletněná kytičková řada od B., privátní značky Superdrug, která netestuje na zvířatech. Nové je kvatro očních stínů a zelené krémové stíny. Obě rtěnky jsou ze stálé nabídky.


Barevné řasenky Miss Sporty možná vůbec nejsou nové, ale já si jich nikdy nevšimla :D


Zato pastelky od Miss Sporty určitě nové jsou.


Znovu pastelky, tentokrát od NYC s mnohem širší nabídkou a paletou barev.


Tradá! Kolekce laků na nehty a lesků na rty od Tanyi Burr. Já nejsem velikou Tanyinou fanynkou, ale za vlastní kolekci, která vypadá velmi povedeně, palec hore. Už aby měla svojí kolekci i "naše" Lou...



 Tužky na rty od Barry M z kolekce Gelly Hi Shine.


A nové barvy Gelly laků na nehty, které byly naprosto rozebrané, umatlané, pomíchané a mně se vážně nechtělo jim to tam uklízet a rovnat, takže v tomhle případě vás přesměruju na stránky Brit Nails - swatche celé kolekce na nehtech, nad kterými zelenám závistí...

A na konec jeden lak od Seventeen, který určitě není nový, ale přijde mi úplně boží! Taková barva se hned tak nevidí. Koupit nebo nekoupit... toť otázka...


Povězte mi, jestli vás z dnešního článku něco zaujalo, případně co byste rádi viděli v "stovkové" giveaway :)

Mějte se moc príma a já pádím do roboty.

x

22 komentářů:

  1. Paní celnice je zlá! Nebo jsou zlí ti, kteří tohle pravidlo vymýšleli?

    Moc se mi líbí tužky od Barryho, kéž by byly na šminkách, asi bych neodolala :) A pastelky od MS a tuším i NYC máme i u nás :)

    měj se!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni, kteří s tím mají co do činění jsou zlí!! :D
      Dík za info z české drogerky :) aspoň si všichni pořád nemyslej, jak na tom západě maj všechno jako první ;) třeba takovej Turbodry od NYC nemáme pro jistotu vůbec :(

      Vymazat
    2. Turbo se prý u nás ruší, tak nemusíš být smutná.

      A koukala jsem, že Barryho tužky už jsou na šminkách, ale za dvě stovky, no zatím si to nechám projít hlavou, čekala jsem je malinko levnější :)

      Vymazat
    3. Cože? Šmankote, doufam, že jim vydrží aspoň do začátku června, než si ho koupim!

      Vymazat
    4. A u más jsou tužky za £4.99, klidně Ti nějakou v červnu dovezu :) (plus máme akci 3 za cenu 2 na veškerou dekorativku myslím...)

      Vymazat
    5. ježkovy voči, to bych tě tak mohla zneužít? :D :*

      Vymazat
    6. Jistěže :) Čím dřív dáš vědět, tím líp. Do mailu :)

      Vymazat
  2. Jj, pravidla na laky se menily nekdy loni, aerosoly jsou uz delsi dobu, par let. Je to peknej voser :(. Jedina sance je poslat to po zemi, a to jedine kuryrem :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...díky čemuž se to pak pěkně prodraží a člověk si to může rovnou pořídit odjinud :-/

      Vymazat
  3. Musím mít všechny ty tužky na rty! Uň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brutální bruneta žije! Jupí! :))
      Pastelky vypadaj hezoučky, píšu si! (Teď ještě ta stovka! ;))

      Vymazat
  4. Chtěla bych všechno až na barevné řasenky Miss Sporty! Mám doma modrou :-/ Funny story - Před týdnem jsem šla do DM. Chtěla jsem si koupit voděodolnou řasenku černé barvy. Normálně kupuju Essence, ale v téhle prodejně stojan neměli, tak jsem zamířila k Miss Sproty. Mají ty řasenky, tak blbě vedle sebe. GRRR. Nejdřív jsem sáhla po té správné, ale pak jsem si všimla, že mají fialovou. Tak jí ukazuju mamce a pak jen tak šmátnu po té voděodolné. Když jsem jí pak chtěla doma ozkoušet, tak mě čekalo nemilé překvapení. A opravdu teď nevím co s ním budu dělat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahooj :) mně se moc líbí ten set na obočí. Už delší dobu uvažuju, že si něco takovýho pořídím, ale tak nějak ani nevím, jestli bych to využila, i když moje obočí by určitě chtělo nějak vylepšit. Nemáš s tím zkušenosti, jak se s těmahle věcičkama pracuje? :) Pozdravy z Kameňáku, je tu fuj hnusně! P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkušenosti mám! Pořídila jsem si ten set od MUA a přijde mi fajn - ta střední barva je ideální pro mě. Akorát že já mám svoje obočí fajn a moc ho nedokresluju nebo nezvýrazňuju. Nechávám ho jen tak přirozeně a upravuju jen když se mi jó chce a chci bejt "perfektní" :)
      To je on: http://www.muashop.cz/MUA-SET-NA-OBOCI-d232.htm

      Vymazat
  6. Ja
    prave mela nejakou tu tuzku,to mi pripadalo priserny nebo spis jsem to
    neumela pouzit tak,aby to vypadalo prirozene,porad jsem videla pod
    chlupama tu barvu a rikala jsem si,ze to musi byt zblizka hodne videt.I
    kdyz kamaradka mi rikala,ze to vypada dobre.Takze bych si predstavovala
    jen tak decentne zvyraznit barvu,rozhodne ne dokreslovat.Asi si musim
    dostudovat nejaky videa o liceni oboci.Urcite ho uz nikdy nebudu mit
    jako Cara,jelikoz jsem si to v puberte nezrizene trhala zespoda a uz mi
    to tam neroste,ale aspon se tomu priblizit!

    OdpovědětVymazat
  7. tak to já bych hned brala oranžovou rtěnku Rimmel (na obrázku úplně vlevo) a pastelky na oči od Gosh! anebo, abych nebyla moc vybíravá, bych brala všechno :D celou anglickou drogérku! ... a ten neonový žluťásek na nehty - brát, nalakovat a vyfotit! :D by mě zajímalo, jak vypadá přímo v kaci ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Great post,love!You have an amazing blog.Following you now via GFC,hope you'll do the same!
    xoxo Antonella!!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak už i Miss Sporty má pastelky? Tak na ty jsem fakt zvědavá :) Strašně ráda bych někdy vyzkoušela kosmetiku Tanya Burr :)

    OdpovědětVymazat