Počet zobrazení stránky

pondělí 10. února 2014

Právě teď!

Ahoj, ahoj!

Moc bych chtěla napsat recenzi na Cargo paletku, ale to by bylo reálný jedině v případě, že by vás zajímaly fotky pod lampičkou. Venku je totiž apokalypsa a vypadá to, že hned tak neskončí. Déšť, kroupy, bouřky, vítr... Můžete se mrknout tady, jak to teď u nás vypadá.

Jedním okem koukám do notebooku a pokusím se vám tedy nastínit, jaká je u mě situace... (tím druhým sleduju OH). A jaká osnova by posloužila líp, než "předepsaný" Právě teď TAG? :)


Knihy

Momentálně mi dělá společnost Česko-psí Pso-český slovník a BARF Krmení psů přirozenou stravou, snažím se připravit na náš nový přírůstek jak jen to jde :)


Hudba

Tam nic novýho nevymýšlím... v autě se vracíme do přítelových mladých let a posloucháme Busted. A já už nehučím, protože je to fakt chytlavý - třeba taková Air Hostess :) Jinak já zůstávám u soundtracku z Rocky Horror Picture Show, kterým jsem posedlá stejně jako filmem. Kdo neznáte a nebojíte se, vřele doporučuju! :)

zdroj

Parfém

Parfém = problém. Momentálně střídám Big a Comforter od Lushe, ale není to ono. Oba jsou spíš letní, ale já si prostě z komerčních parfémů nevyberu. Voní nebo spíš nevoní mi to všechno stejně a na sobě to nesnesu dýl jak půl hodiny... pak mě začně bolet hlava. Navíc mýmu muži nevoní pro jistotu skoro vůbec nic - kromě lushového Yuzu and Cocoa, ale sežeňte ho, žejo. Takže asi brzy vyrazíme na nákupy.


Make-up

...měním podle nálady. Pleť mám celkem v cajku, takže čas, který ráno ušětřím na maskování pupínků investuju do očí. Jeden den jdu za naháče, druhý den vyrazím se zelenofialovým líčením a metalickým vnitřním koutkem. Nejradši si hraju se svojí Cargo paletkou a objevuju její kouzlo :) A taky jsem začla nosit linky, těmi jsem se dřív příliš neobtěžovala.


Co teď nosím?

Spíš co nenosím! Nenosím čepici a rukavice, ale měla bych, protože je mi pořád zima :( A taky bych si měla koupit deštník. I když je u nás poslední dva měsíce kolem osmi stupňů, bouřky a kroupy jsou u nás na denním pořádku.

zdroj

Jídlo

Jehněčí! Nějak se teď u nás doma zabydlelo. Přes víkend moc nevaříme a když, tak jednodušší jídla, takže si to vynahrazujeme o víkendu. Minulý víkend Andy ukuchtil pomalu pečené jehněčí s mátovou omáčkou a rybízovým želé a k němu restované rozmarýnové brambory, mrkev a pastiňák. Slintám jen si na to vzpomenu :)


Guilty pleasures


Hmm... to jídlo? Jo a pak se taky po letech koukám na Gossip Girl, ale to pššššt!


Štve/ničí/mrzí mě
Déšť a tma
Nedostatek energie
Pád Šárky Pančochové :(
...že nemůžu vykonávat žádný smysluplný pohyb/cvičení
...neplánovaná změna práce s čímž souvisí mnohem méně odpracovaných hodin
Dvě nepovedená mýdla... a štvou mě tím víc, že vím, že chyba nebyla na mé straně :(
Čekání


Raduji se z...

...maličkostí
...toho, když se nám v práci jednou týdně sejde fajn tým
...nového mýdla, které se povedlo!! :)
...víkendového lakování nehtů

Kořeněná levandule

Těším se na...

...naše pejsčí škvrně, které si přivezeme koncem měsíce
...setkání tváří v tvář s nej babami pod Sluncem
...operaci a všechno, co přijde po ní!
Naše malá Peanut - fotka vypůjčená od sestřičky, která nám na ni zatím laskavě dohlíží :)

Wishlist

Herbfarmacy Just Eyes Eye Cream
Ilcsi višňovo-trnkový pěnový krém
Nové brýle


Co se mi honí hlavou?

Že jsem unavená a bez energie a nebaví mě to
Jak to udělat ve středu a v pátek, abych viděla hokej a nechyběla v práci? (Ne, nemáme v práci televizi)
Nápady na nová mýdla, masážítka a balzámky na rty

Dneska jsem byla nezvykle stručná, ale snad to nebyla úplná nuda. Nějak jsem chtěla něco vmáčknout mezi recenze :)

Mějte se moc príma!

x

17 komentářů:

  1. Tedy Romanko, nej baba pod sluncem snad sedí momentálně v Písku na gauči, čte si tvůj článek o tom, jak se setkáš tváří v tvář s nej babami pod sluncem! Počkej až přijedeš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moničko moje, Ty jsi taky nejlepší! :-* doufám, že se uvidíme co nejdřív to půjde. Mohly bychom dát aspoň skype tváří v tvář, což? :)

      Vymazat
  2. Tak to psí miminko je nádherné!! Doufám, že si to spolu všichni krásně užijete! (pravila ta, která dnes potisící uklízela bordel po tom našem psím puberťákovi a nadávala jako starý pirát :D)
    Držkopád Sharki mě docela vyděsil, ale je to holka drsňačka, tak věřím, že rampu dá!
    Přežijte v pohodě všechno to hromobití, co se na ostrovy valí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, maličký je fakt boží, nemůžu se dočkat, až si ji přivezem :) a je mi jasný, že ji budu mockrát proklínat... Ale miluju jí už teď :)
      Taky si to s tou Tvojí pěkně užívej! ;)

      Vymazat
    2. Btw. Když jsem viděla Tvůj komentář, říkala jsem si: Jé jé Enka! Ta slavná Enka! U mě na blogu!! Jupí! :D

      Vymazat
    3. Žiš, já a slavná?? :o)) náhodou, já tě díky eM šmíruju už nějakou dobu.. a ráda!! :o)) hele, to já se můžu chlubit tím, že mě okomentoval někdo, kdo vypadá jako Uma! :D

      Vymazat
    4. Haha to je teda výhra! ;)

      Vymazat
  3. Ad parfém: Můžem spolu a s Andym na čmuchandu do nejlepšího voňavého krámku v Praze! Tam nemají konvenční parfémy, a určitě by sis tam vybrala! ;) Tak to promysli.

    Ad počasí: Ten obrázek je boží. Ale věřím, že naživo to ani zdaleka není taková hitparáda. Doufám, že u vás vše ok, jinak...

    Ad psíček: ...žádnýho psíčka nedostanete do takový sloty!!! No musím přiznat, že když jsem viděla ten její obrázek, úplně mě píchlo u srdíčka, že nám (vlastně si) ji brzy odvezete... Musíme si ji ještě pěkně užít. :)

    Ad jídlo: Slint.

    Ad knihy: Pochvala před nastoupenou jednotkou.

    Ad smutky a splíny: Všechno bude fajn!!! :-*

    Ad Enka: Taky mi přijde trochu slavná! ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D holky, jestli toho nenecháte, tak zpychnu :o)) a co teprve eM, má drahá blogomagnátka :o)) zároveň mě to zavazuje, abych zas něco napsala a hlavně nafotila.. žvanění mi jde, ale fotky.. ehm.. mi nejdou..

      Vymazat
  4. Za The Rocky Horror Picture Show máš asi tak 10000000 bodů ode mě! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka nádhera, má ideální odstíny barev.:) Mýdlo vypadá taky skvěle, já se na to svoje první chystám v blízké době, tak se těším a zároveň trochu děsím.:-P No a Peanut je samozřejmě ťuťu, vůbec se ti nedivím, že ji miluješ už teď.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má, viď? Chtěla jsem něco, co je jak na den, tak na noc a dá se s tím experimentovat... ne jen paletku nude odstínů jako je to teď in (i když za nějakou tu Naked bych se samozřejmě nezlobila, dostat ji darem :))
      Držím palce s prvním mýdlem, věřím, že se povede, chytí Tě to a už nepustí :) Pokud budeš chtít, pošli mi fotku, ráda se podívám.
      Pá!

      Vymazat
  6. Holka, sice hrozně pozdě, ale za to moc ráda jsem si přečetla Tvůj tag a líbí se mi i tvůj stručný styl. Chá paletku závidím, je boží a určitě musí být krása si s ní hrát. Bóže, ta Peanut je tak nádherná, se nedivím, že studuješ naučnou literaturu, dyž budeš mít todle mimi doma. Já ji chci taky :-D a hlavně prosím dávej pak každý den fotky tédle krasavičky jo :-) Bych ji tak pomuchlala přes ten monitor.
    Hm, škoda těch mýdel, ale zas to levandulové Ti to vynahradilo, chci si do něho kousnout jak vypadá dobře - no jo mluví ze mě hlad. Ale Tvoje mýdla jsou NEJ!!! Zlatíčko tak ať ta únava brzy vypadne z baráku na ostrov dorazí jaro a Ty jsi FIT a ready :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že jsem od tohohle tagu nic nepublikovala, tak rozhodně pozdě není :) Ale už se zas chystám!
      Neboj, fotky mrněte určitě budou... jedem pro ni už příští týden! Věříš tomu?! Já ještě moc ne :D
      Jojo, z levandule mám radost. A ještě větší radost mám z toho, že se Ti moje mýdla líbí nejen na fotce, ale i v reálu :)
      Taky se měj príma, doufám, že už jsi zdravá a ready na vaše jaro! :)

      Vymazat
    2. Ty jo, to už je příští týden???? Ten čas tak letí, to je fakt bomba!!!! Tak ji hned za mě dej pusinku, ňunince - teda pardon Cool Doggie !-D...Ty se taky drž holka moje!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
    3. Asi jí nechám udělat tričko... s nápisem Cool Doggie :))

      Vymazat