Počet zobrazení stránky

sobota 16. listopadu 2013

Zpráva týdne!

Vzhledem k tomu, že jsem už skoro týden nic nenapsala, musím to nějak decentně zakamuflovat. Dneska se vám tudíž budu snažit vnuknout myšlenku, že "tohle je velká věc, na kterou jste už dlouho čekali!".

O co se jedná?

O Instagram. Usoudila jsem, že když už ho mám snad rok, mohla bych ho taky konečně začít používat. Vy, co mě tedy chcete sledovat, najdete mě tam jakožto "worldinasnowglobe" a hnedka se s vámi podělím o ....zase trocha dramatu a důležitosti... událost měsíce na fotce roku!


Dneska jsem si pro něj došla!!! Teď kolem něj budu tak týden opatrně našlapovat a budu se na něj chodit jen dívat a pak se snad konečně i odvážím ho použít :)

Mějte príma víkend!

X

8 komentářů:

  1. Jé, tak už je doma? :))

    Na Insta si tě přidávám, sama ho mám nově :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, to jsem zvědavá, jak dlouho vydržíš na špičkách ;). Já si donesla asi před měsícem vzoreček Lancome make-upu a zatím jsem se ho bála i jen otevřít :D. Ale na luxusní zážitky s Chanelem se tedy dost těším ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelínko - a jak já se těším! Ale teď jsem v té fázi, kdy se tetelím a každou chvíli se na něj chodím koukat :) Jaký máš Lancome? Já měla asi před rokem Photogenic Lumescence a byl moc fajn...

      Vymazat
  3. To je ovšem zpráva roku. :) Jen se ho zmocni, jistě je skvělý. ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale taková to napětí, kdy se teprv okukujete, nevíte, co bude... to má taky něco do sebe! :)

      Vymazat
  4. Užij si ho :). Miluju ten pocit nákupu něčeho luxusního :). Vždy mi pak trvá, než do toho hrábnu a obřadně to poprvé použiju :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, i já - a nemám ho tak často :) Dneska už jsem kolem něj křepčila, dokonce jsem se přiblížila natolik, abych ho vyndala z krabičky a podívala se, jak vůbec vypadá naživo!

      Vymazat