Počet zobrazení stránky

pondělí 25. listopadu 2013

Pokec

Moje milé dámy,

je to klišé, ale nejde to jinak - omlouvám se za moji (ne)aktivitu posledí dobou. Nebudu se vymlouvat na nabitý program, protože jak víme - i když je člověk v jednom kole, na koníčky si obvykle čas najde. Trošku pravdivější výmluva je absence světla pro focení - něco, s čím se momentálně perou asi všechny blogerky, ale taky jsou schopné si s tím poradit a není to nic nepřekonatelného.

Nevím, čím to je, ale jsem mrzutá, do ničeho se mi nechce a jediné aktivity, které poslední dobou vyvíjím z vlastní iniciativy, se odehrávají v kuchyni. Není to lenost, je to spíš (dočasná) ztráta chuti a energie k čemukoli - nechce se mi dělat víc, než je nezbytně nutné v práci, nechce se mi blogovat, nechce se mi nic tvořit, nechce se mi chodit na procházky, nechce se mi povídat. Jediné, co se mi chce, je číst... a pak ještě spát. Tomuhle se asi říká podzim...? Myslím, že ani moje zdravotní trable tomu nepomáhají, jsem celá bolavá a už se to táhne déle, než by se mi líbilo.

Neberte to jako stěžování si, spíš jen objasnění, proč jsem taková chcíplá - stejně jako můj blog. Máte  teď některá tyhle nálady taky?

Abych ale nebyla jen tak negativní - v sobotu jsme s Andym, jeho rodiči a kmotrem vyrazili do kina na Hunger Games: Catching Fire - a to ve mně dokonce i nějaké emoce probudilo :) Fakt jsem se těšila, přestože se mi nepodařilo knížku dočíst včas a do konce mi zbývalo asi ještě 60 stran. Lekala jsem se, plakala jsem a nejvíc ze všeho jsem óchala nad kostýmy a líčením. A až se trochu vzpamatuju a bude se mi chtít, ráda bych si doma vyzkoušela všechno líčení, co na sobě měla Katniss, protože to bylo fantastický!

Pro vás, kdo jste film neviděly, malá inspirace. Pro vás, kdo jste ho viděly, připomenutí...



Party look :)



Katnissin "svatební" make-up:


Nekonečná inspirace v Effie Trinket...





Lenny Kravitz - se zlatými linkami. Nemůžu si pomoct, mně to přijde geniální!



 Johanna Mason - ta mě bavila od začátku :)


Co poslední dobou baví vás? Co vám zvedá náladu?
A co vy a Hunger Games? Viděly jste, chystáte se nebo vám to nic něříká?

Mějte se krásně a nebuďte chcíplé jako já :)

x

8 komentářů:

  1. Taky jsem chcíplá, o víkendu jsem byla dokonce natolik chcíplá, že jsme ani do toho kina právě na Hunger games nedošli. :/ Snad to brzo napravíme. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem v neděli, došli jsme s přítelem dokonce do toho 4DX :D no pobavila jsem se.. Příběh super, ale já prostě miluji více ty knihy, filmy mi přijdou ošizené o detaily, které to dělají unikátním - jiným.

    Inspiraci v make-upech jsem ovšem našla ohromnou a už se moc těším až vyjde na blue-ray a já se na ně budu moct znovu podívat v pořádné kvalitě! :) Moc a moc pěkné a ten svatební byl snad nej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky jsou vždycky lepší... ale já dřív první díl viděla, než četla, tudíž jsem byla o tu fantazii trochu ochuzená. Peeta by byl ve filmu na 100% jiný než v mojí hlavě. Ale takový Finnick se jim povedl :)

      Vymazat
  3. Romi to bude ten pochmurný a melancholický listopad - nedostatek světla rovná se nedostatek inspirace a motivace...ale Ty jsi přece na inspiraci došla - teda já se strašně těším až vyzkoušíš to líčení...vypadá to fantasticky..doufám, že něco prosákne i do blogu...a dostal mě ten Lenny K.....kdybys to nenapsala, já si těch jeho linek ani nevšimnu, jsem fakt už slepá :-)...a čumím, že to k němu fakt jde on si to se svou barvou pleti prostě může dovolit synek jeden :-))....Zlatí tak ať chmury brzy přejdou, papej dobře, něco sladkého hlavně (já mám teda hroznou chuť teďka v té tmavé zimě na sladké) a rozmazluj se co to jde...:-D Posílám pusu na čelíčko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. eMi, to ještě nevím... ségra by mi zas kritizovala moje žilnatá víčka :-P
      Vezmu si z Tebe příklad a budu se rozmazlovat, jak to jen půjde, snad mě ta moje pochmurná a štěkavá nálada přejde.
      Hubičku i Tobě, moje milá! :)

      Vymazat
  4. Zaplaťpámbu v Praze je to počasí docela milosrdný, dneska dokonce nádherně šajnilo celý den slunko, to jednoho nakopne :) A minimum dešťů a v metropoli dokonce ani sníh... paráda. Ale chcíplá jsem občas taky. No jo. Konec roku je hektický vždycky :-/
    Hunger Games miluju a snad tento víkend vyrazím. Knížky mě nadchly - představivost mám docela dobrou, tak jsem si to užila, ale jak teď vidím screenshoty z filmu, tak mě to asi moc neba. To je právě ta chyba lávky, že jsem si to představovala jinak:))) Katniss se mi asi víc (asi určitě) líbila s minimálním nalíčením v prvním filmu; šaty ať jí nechaj, ale ty oči ať jí neprzní. Ale zase zbytek ansámblu docela dobrý, u těch na make-upové výstřednosti vyloženě čekám :) Hodnocení kostýmů si nechám až po filmu. A jo, zlatý linky rulezzz! ;-)
    Těším se, že se s líčením pochlubíš, až se do něj pustíš :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady u más to počasí taky není nijak tragický. Občas i svítí, kupodivu poslední týden neprší, o sněhu nemůže být ani řeč... a přesto bych pořád spala, hned jakmile se setmí, takže tam ve čtyři.
      Mě se naopak líbí, že se na Katniss docela vyřádili, ale taky se mi líbí v aréně - bez make upu. Je to nádherná ženská.
      Jak jsem psala u eM - ještě nevím, jestli si to budu zkoušet jen doma pro sebe, nebo jestli i něco blejsknu. Ale pokud to bude stát za to, tak proč ne :) Doufám, že se Ti film bude líbit a užiješ si ho!
      R.

      Vymazat