Počet zobrazení stránky

pondělí 18. listopadu 2013

Milý Ježíšku...

... víš, že už je to taková naše tradice. Každý rok si vymyslím pár záležitostí, které by mi nevadilo najít pod vánočním stromečkem, a před spaním je šeptám do noci doufajíc, že doletí k těm správným uším. Nejinak je tomu i letos - jen s tím rozdílem, že Ti radši všechno pěkně sepíšu, ať to máš pohromadě a nedělám Ti v tom hokej.

Pro co mé srdce zahořelo poslední dobou?

Od té doby, co jsem si u An přečetla článek o enzymatických peelinzích - o jiném nesním. Zrníčkový peeling ať se jde bodnout. Ať už je to Elemis nebo jiný, mně na tom nesejde. To aby sis nemyslel, že si vymýšlím až příliš.


Dlouho předlouho už sním o dalším balení řasenky Bad Gal od Benefitu. Přísahám, že nic lepšího jsem na řasách nikdy neměla. ...ale jsem snad padlá na hlavu, abych si sama od sebe koupila řasenku za skoro £16?


Víš dobře, že pro Benefit mám slabost... a nejčastěji asi vzdychám nad setem Feelin` Dandy. Ale nezlobila bych se vlastně za nic benefitího :)


Stejně tak bych se nezlobila za nic od Urban Decay. Nemusí to být zrovna paletka Naked, ale nějaká ten mono stín z kolekce Moondust... no nezlobila bych se :)


Jak jistě víš, pomalu, ale jistě se z malé Romanky stává žena, což s sebou nese jisté změny co se používané kosmetiky týče. Lesky na rty se stávají minulostí a nahrazují je mnohem dospěláčtější rtěnky. Což takhle se poohlédnout po nějaké, snoubící v sobě mou duševní vyspělost s mým stále mladým a půvabným obličejem? (Lancome? Mrk mrk!)


Abych ale pořád jen nehučela a neškemrala o high end kosmetiku, mám tu i skromnější přání... Dobře víš, že je pár věcí, které má v ČR každý, ale mně jsou zde, v daleké cizině, odepřeny...

... ano, mluvím například o lacích na nehty z kolekce Stars od Gabriely Salvete. Jen prosím ne odstín Princess (světle růžový). Mám doma hodně podobný.


...nebo o očních stínech Liquid Metal od Catrice.



... a což takhle nějaká pěkná sada Hakuro štětců? (Pokud není Hakuro, ráda se spokojím i s Real Techniques :)) (Poznámka pod čarou - vlastním flat top H51 a blending brush H79)


A na závěr jen připomínám něco, co už stejně dávno víš... a sice - miluju překvapení!

Na oplátku slibuju, že budu příští rok ještě hodnější, pracovitější, budu víc vařit a budu po sobě uklízet. Nebudu si lakovat nehty v ložnici, když vím, že to Andy nemá rád. Ani odlakovávat si je tam nebudu. Budu jíst víc ovoce a zeleniny a nebudu držkatá.

Měj se Ježíšku moc pěkně a pokud bys náhodou neroznášel dárky tady u nás, domluv se prosím s Father Christmas, věřím, že jste kamarádi a nějak spolu ten transport vymyslíte. Ani nevadí, pokud to nebude na Štědrý den, tady to stejně slaví dýl.

Tvoje Romanka

P.S. Co si od Ježíška a jiných nadpřirozených bytostí přejete vy, moje milé dámy? (A brácha? :))

EDIT: Ještě jsem si plánovala napsat o korektor, ale usoudila jsem, že si ho spíš pořádím sama ještě před Vánoci. Jen mám dilema: Benefit Erase Paste nebo MAC? Máte někdo zkušenosti?

19 komentářů:

  1. Teda, takovej wishlist bych si dala libit :D. Ty stiny UD jsou tak krasne! Vidis a me benefiti rasenka zaujala ta druha, tahle mi prijde jako lepsi normalni, jen s tim, ze mam tu vodeodolnou, toz to je vyhoda. Jo a rtenku presne tuhle od Lancomu mam, doporucuju omrknout odstin 379, patri do mych top2 :). Hakuro par mam a hlavne na oci jsou uzasne :). Ten konec je uzasnej :). Teda, taky bych mohla slibit nebo aspon se pokusit nebyt tak drzkata :).

    Jinak, mrk, mrk ;) http://www.victoriahealth.com/brand/Les-Fleurs-de-Bach/703

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano Ježíšku! To je další položka na seznamu! :)
      Rtěnku určitě omrknu, dík za tip. A ty benefití řasenky - mně They're Real vůbec nevyhovovala. Poslala jsem ji dál. Ale Bad Gal mi dělá nejkrásnější řasy ze všech řasenek. Úplně jako nejaké kouzlo!
      O co píšeš Ježíškovi Ty, Luci?

      Vymazat
    2. No vidis, vetsinou kazdej to ma s tema rasenkama obracene :D. Ale je to super, aspon se o to pak lidi neperou :).
      Ja ti ani nevim :). Od nasich a segry kosmeticky darky cekat nemuzu... knizky je uz jim blby mi davat. Loni jsem dostala pridano na fotak, rok predtim zehlicku a knizky... letos nemam vubec ale vubec tucha. Chtela bych tablet, novej telefon (starej pomalu ale jiste umira) a more kosmetiky, nejaka nova cedecka, nejake knizky... Ale co dostanu respektive si pod stromecek dodam, to nevim :). U nas se nekupujou drahy darky a posledni roky teda kupodivu jsem rada i za ty uzitecne, treba jako zehlicka a to jeste ne nejaka moc draha :). Si me docela zaskocila, bo proste nevim, vanoce jsou jeste daleko :DDD.

      Vymazat
    3. U nás se taky moc drahý dárky nedávají, ale nějak jsem měla potřebu vyjádřit svou touhu :) počítám ale že laky a stíny Catrice by mohly klapnout (fingers crossed :)).
      A nějaká pěkná knížka by se mi taky líbila, to jó. Teď jsem dostala od maminky k svátku kuchařku! :)

      Vymazat
    4. Tak i kdyby dávaly, tak co :). V některých rodinách se dávají za desetitisíce a proč ne :). Jo, touhu bych měla chuť vyjádřit taky :D.
      Knížky já kupuju průběžně a k vánocům už je mam zakázaný objednávat, bo je nemam kam dávat :D.Sedmou knihovnu už fakt nemam kam postavit :D.

      Vymazat
  2. fakt jo? bad gal se ti líbil? mně to asi nic nedělalo. jen mě štval ten velký kartáč.

    jinak jestli chceš GS Stars, tak mi napiš adresu a já ti nějaké pošlu. klidně k tomu přidám i ty Catrice stíny, aby sis to mohla odškrtnout ještě před Vánoci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To proto, že s nim neumíš! Mě zas totálně iritoval ten kartáč u They're Real. Protože s nim neumím.

      Dík moc za nabídku - myslím ale, že to jsou jediné položky ze seznamu, které bych reálně mohla dostat, tak nechci moje blízké o tu šanci mi je dát ochudit. Pokud by to neklaplo, ozvu se po Vánocích :))

      Vymazat
  3. Milý ježíšku, z kosmetických serepetiček si přeju nejvíc novou tvářenku (a mám zákaz si ji kupovat, takže si prosímtě pospěš, dneska už se mi zbytky tý starý začaly sypat).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ano, mám jen jednu jedinou, nesmějte se mi! (Vlastně ještě vzorek jedné minerální, ten to asi do Vánoc zachrání.)

      Vymazat
    2. Nemaj Halucie před Vánocema ještě svátek? ;)
      Mimochodem, Ježíšku, tvářenek není nikdy dost. (Ehm...benefit...ehm ehm)

      Vymazat
    3. Mají!!! Píšou mi to ve stolním kalendáři a tam maj vždycky pravdu!
      Dej si jitrocelovej sirupek, máš asi nějakej podzimní kašlík.

      Vymazat
  4. Romanko, nevím, jestli nejdu už s křížkem.. ale mám doma Erase paste v odstínu 1, je pouze jednou tknutá a to tou špachtličkou, kdybys tedy chtěla, ráda bych Ti o Benefit oživila Vánoce ;) dej vědět, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, jsi zlatá, moc děkuju za nabídku... Ale už asi týden jsem hrdou majitelkou korektoru od MACu :) nechápu, jak jsem bez nej mohla tak dlouho žít!

      Vymazat
    2. To mi neříkej, jinak se začnu stejně takhle ptát i sama sebe! =D

      Vymazat