Počet zobrazení stránky

pondělí 4. listopadu 2013

Balíček z Čech

Ahojky!

Plánovala jsem vám dneska naservírovat další várku novinek z britských drogerek, ale ségra mi udělala trochu čáru přes rozpočet. Přestože se vám tu snažím namlouvat, jak je to tady v UK príma, všude spousta kosmetiky, která není v ČR k dostání... musím se přiznat, že se mi přecijen sem tam zasteskne a zatoužím po něčem českém. Tentokrát to byl pleťový krém Leciderma Shea Santal a intim krémy Intimiss a Femishea od Karla Hadka... a tak jsem poprosila svou nejmilejší sestřičku :) zda by byla tak laskava, krémy mi objednala a poslala. O pár dní později jsem se ještě připojila k hromadné objednávce balzámků na rty Crazy Rumors z českého e-shopu, nechala si je poslat k ségře a pak očekávala všechno pěkně v jednom balíčku zaslaném do Anglie Romance... a ten dorazil dnes!

...ale když jsem ho otevřela, jen jsem vyvalila oči a pomyslela si "No ty vole, sestro, to co je toto?!" a tahala překvapení z krabičky jedno za druhým jak králiky z klobouku.

Fotodokumentace je hrozná, za to se omlouvám, ale jsem z balíčku tak nadšená, že jsem vám ho musela ukázat ještě dnes! Fotila jsem doma pod lampičkou a zas tak jsem se neobtěžovala ji štelovat, ale snad jsem se aspoň vyhla stínům a dalšímu neřádstvu. Pojďte se kochat se mnou!


To oranžový na vrchu jsou lakmusový papírky, o který jsem žádala sestru už kdysi a pak jsem na to úplně zapomněla. Ona evidentně ne :)


Tohle je něco z Just Pure Minerals, co vypadá strašně pěkně! Tipla bych to na nějaký barvičky na hubičku, ale že bych si byla jistá, to si teda jistá nejsem :D


Balzámky jsem objednala 4, dorazilo mi jich pět - Banana Split jako překvápko od ségruš. Jinak limetkový je pro muže, zbytek pro mě a na fotce není ještě kafový, který jsem zvládla rychle schovat a můj milý ho dostane až k Vánocům. Pokusil se mi okamžitě zabavit i ten pistáciový, ale já se nedala!


Moje objednané krémíky - Intimiss a Femishea


A santalová Leciderma :) Nemůžu se dočkat, až ji zas začnu používat!


Dva vzorečky: sprchový gel Radost ze života od Nobilis Tilia a kondicionér od Natura Siberica


A pozor - dar pro Romanku k svátku! Dobře, ten se koná až za dva týdny, ale já na to úplně zapomněla a tudíž jsem tuhle "část" balíčku vůbec nečekala!


Blázen to je ta ženská! Hyaluronové sérum od Nobilis Tilia, které ségra sama používá a pěje na něj chvalozpěvy. Mimochodem - není sama. Četli jste ten článek u eM? No já málem omdlela, když jsem to uviděla! Přiznám se, že jsem měla tušáka, že bych ho mohla dostat od ségry k Vánocům, ale svátek mě teda vůbec nenapadl!


Po tomhle toniku od Alverde toužím už od té doby, co jsem ho v létě u ségry zkusila, ale muž mi pak zakázal si ho koupit. Díky ségra! :) Plánuju ho používat jen lokálně, takže velikostně je naprosto super.
John Masters Organics - čtu na něj ódy všude, ale nikdy se mi ani nesnilo, že bych od něj taky něco vlastnila. A bác ho - teď mám doma citrusový a neroli "detangler", což sice úplně nevím, co je (tuším, že něco, po čem se mi nebudou cuchat vlasy) a absolutně netuším, jak to použít, ale to mi vůbec nebrání v tom, abych z něj kvíkala blahem!


Na závěr bych ráda podotkla, že ano, je to tatáž sestra, která mi komentuje většinu článků svým velmi osobitým a zcela nezaměnitelným způsobem (jinou ani nemám). Občas na mě umí být i hodná ;)

Mějte se moc príma a dobrou noc!

x

P.S. Ještě jednou díky! :-*

20 komentářů:

  1. Sestřička je moc hodná, taková by se mi taky hodila. No, se dvěma mladšími bratry mám asi smůlu. :D;

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak Ty jsi ta velká ségra... ten jejich vzor, ne? :)

      Vymazat
    2. Jo, taky, ale zatím jsou ještě hodně malí. :) To je takový ten milý roztomilý věk. :D

      Vymazat
  2. Lakmusový papírky? Co to je? Proč to je? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Takovou sestru chci taky! :) A lakmusový papírky mě neskutečně zajímají, neznám, hledám!

    OdpovědětVymazat
  4. :D Sorry holky, já se tady řehtám jak blbec! Lakmusový papírky s tím vůbec nesouvisí! Cožpak se nepamatujete na hodiny chemie? Lakmusový papírek určuje hodnotu pH :) Nevím, na co si představujete, že to chci používat, ale jsem si skoro jistá, že si to myslíte špatně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Přidávám se k závidění prima ségry, moc pěkné věci Ti vybrala. :-)
    Lakmusové papírky pobavily. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo? :) aaa mě bylo jasný, že Ty si nebudeš představovat, že si s nima... Já nevím... Jezdím před spaním po obličeji, aby mi zmizely pupínky :D

      Vymazat
  6. Ten detangler JMO bud jako kondicioner a smyt nebo jako kondicioner a nesmyt (jeste lepsi). Moje vlasy si ochaji :). Da se dat i do suchych vlasu, ale to jsem jeste nezkousela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hnedka jsem si to včera našla a zkusila jako normální kondyš a... Lucie! (Teď myslím mojí sestru) - kdo bude to plný balení platit?!

      Vymazat
  7. Jinak teda by me zajimalo, na co ty papirky chces pouzit, z chemie si je prave pamatuju :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, vyrábím doma mýdla, tak se potřebuju ujistit, že jsou dostatečně "zralá" a bezpečná :)

      Vymazat
  8. nepohrdla bych ani jedním kouskem! máš zlatou sestru, můj bratr v tomto není odborník, ten mi vždy nadělí něco do kuchyně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá ségra, viď, Meduňko? :) jsem na ni náležitě pyšná. Pochybuju, že mě někdo zná líp, než ona a že by mi někdo vybral lepší dárek :) (ségra, budou Vánoce, nechceš si nenápadně popovídat s maminkou a bráchou a něco jim vnuknout? :))
      Ale tak věci do kuchyně taky dobrý, ne? Takhle my teď řešili přítelovo sestru :)

      Vymazat
  9. Ona ta Lucka je prostě boží, že a proto ji tak milujem, i když je někdy hubatá a to na ni máme rádi taky....:-)
    Zírám, čumím, kochám se a jsem nadšená :-D. Tak vidím, že Luci propadla hyualuronu stejně jako já (díky komu, že hihi), já si troufám říct, že budeš nadšená....A naše objednávky z Hádka se úplně shodujou, jen já si objednala lecidermu levandulovou (santal příště) o JMO detangleru aneb kondicioneru jsem Miláčku psala ve svém posledním článku testování kosmetiky - je boží ale drahý jako prase a stejně do něj půjdu - kondiš můžeš vymývat a nemusíš a boží je na něm právě to, že nezatěžuje vlasy nemastí je a vlásky, i moje zpustošené barvou, jsou krásně přirozené a nekrepatí - no jsem z něho odvařená :-) a to ještě žádný kondiš nedokázal. Jé ta voda Alverde se prodává i taková maličká? Mě už dochází, tak to si skočím pro ni taky :-)...Jak zakázal, co zakázal?? !-D...No prostě samí mňamky Ti ta ségra poslala. No a ty JPMinerals, kvůli ségře jsem se do nich zamilovala :-)) Ach, krásně jsem si taky poáchala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá eM! Kdybys jen věděla kolik lidí už jsem nakazila hyaluronovou chorobou! :D A zatím jsou všichni stejně nadšení. Sérum je po Praze všude vyprodáno, protože se kolem něj strhla totální mánie. :D
      Mě taky překvapilo, že Romanka neví, co je ten detangler od JMO, právě proto, že už o něm bylo řečeno tolik, neměla jsem potřebu to nějak osvětlovat... Ale Romanka asi moc nečte blogy totiž... :-P

      Vymazat
    2. Hele, ty držko držkatá, jak nečtu blogy? Člověk si dá dva týdny pauzu, protože čte knihu! Opravdovou, papírovou, ještě k tomu anglicky, trochu ztratí přehled a hned ho tady za to takhle tento... sepsujou! :-P
      Jdu se dovzdělat :)

      Vymazat
  10. Červenám se, rdím a pýřím! :)
    1. Lakmusové papírky - já teda měla z chemie čtyřky s odřenýma ušima, ale tohle je jedna z mále věcí, který mi utkvěly do konce života... Dámy, styďte se! Jinak, Romanko, pan Jindřich Ti vzkazuje, že s nima máš šetřit, protože je pro Tebe ukradl v laborce. :D Prej stačí jen uždíbnout malej kousíček a pomocí pinzety namočit. Taky si k tomu prej máš někde stáhnout tu barevnou škálu, ale to víš asi sama.
    2. Ano, detangler je "rozčesávač" (to pro ty, co neumí anglicky, že sestro?) a je to kondicionér nejlepší na světě. Jsem zvědavá, co na něj budeš říkat.
    3. Alverde tonikum - já jsem už zapomněla, žes ho zkoušela u mě, tak jsem Ti koupila malé balení právě na ozkoušení. Ale fajn, pokud spokojenost, tak to jsem jen ráda.
    4. Banana Split není žádný překlapení. Dyk sis o něj sama řekla, že Ti mám poslat ten zbytek, co mám doma, protože mi nechutná. :D
    5. No a vzorky rtěnek taky nejsou nic, čím bych se měla chlubit, protože ty mi poslala Evelínka, a já posílám dál ty odstíny, co mi nesedly, takže taková já jsem úžasná sestra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož to je dobrá sranda. U mě ty vzorečky tak dlouho ležely nevyužité a teď cestují po světě :D. Luci, a asi bych Ti chtěla poslat svoji sestru na převýchovu. Domluvíme se? Platím kosmetikou :D.

      Vymazat