Počet zobrazení stránky

středa 9. října 2013

Recenze: Mono stíny The Body Shop

Ahoj, ahoj,

na tuhle recenzi se chystám už dlouho, ale nějak jsem se nemohla dokopat k nafocení smysluplných fotek "v akci". Ale jak má člověk den volna a netlačí ho žádné domácí či pracovní povinnosti, hnedka si čas udělá.

Poprvé jsem o nich psala tady, nějakou chvíli jsme se oťukávali a zkoušeli, jestli se budeme kamarádit a o tři měsíce později můžu říct, že můj názor na ně je úplný a kompletní a pochybuju, že by se ještě změnil. Nebudu dělat jakože vás napínám, jsou prostě super a mám je moc ráda. To by byla ale strašně krátká a dost mizerná recenze, takže se jdu rozepsat trošku víc.


The Body Shop

Eye Colour v odstínech 26 Shell Pink a 32 Chocolate
Eye Shimmer v odstínech 01 Silver a 04 Copper

Obě řady jsou si hodně podobné a sama bych nepoznala, že se jedná o "rozdílné produkty" oficiálně: Eye Colour jsou oční stíny jako takové, řada Eye Shimmer je třpytivější a zářivější a hodí se skvěle například na rozjasnění vnitřního koutku oka. Všechny stíny jsou jemňoučce namleté, spíše máslové konzistence. Absolutně vůbec nepráší, jsou perleťové, ale ne lacině a prvoplánově a neobsahují třpytky, které by vám během dne opadaly pod oči a na tváře.

Balení je maličké a rozkošné, ale bytelné. Dobře se otevírá i zavírá a obsahuje 1,4g stínu, což mi přijde úplně akorát, stejně pochybuju, že bych některý z nich vypotřebovala :)

Vydrží mi na oku celý den (bez báze), pokud se líčím vyloženě ráno než jdu do práce, vidím, že k večeru už stíny trochu ztrácí na intenzitě, ale neslévají se do linek a pořád s nimi člověk vypadá upraveně.

Odstíny:

32 Chocolate

Je můj nejoblíbenější, má nádhernou studenou zářivě hnědou barvu, která podle mě občas probleskává do zelena. Pro decentnější líčení ho používám na vnější koutky, čím dál častěji ho teď ale dávám na celé víčko a vypadá to super! Jako brýlovec obecný si to můžu dovolit :)
A za tohle mě prosím nebijte, ale strašně strašně strašně moc mi připomíná stín Diamond Dog od Urban Decay - jen nemá tak výrazný ten "mokrý efekt".



26 Pink Shell

Podle mě s růžovou nemá nic společného, je to světle fialková barva s modrobílým leskem. Decentní a romantická - přesně jako já! :)



01 Silver

Je jen o maličko zářivější než EC. Barva je bílostříbrná - se zlatavým leskem, který ale na oku neníé vidět. Rozzáří každé líčení.


04 Copper

Nejméně používané, protože barva mi tolik nesedí... ani nevím, jak ji popsat. Nazlátlá s oranžovo růžovým leskem... asi. Sem tam ji použiju do vnitřního koutku.


Zkrátka a dobře jsem z nich nadšená a používám je skoro denně... a teď pár fotek, dokonce i v akci, což je u mě jev nevídaný!






Na očích:

26 Pink Shell


04 Copper


01 Silver


32 Chocolate



Co vy a bodyshopí stíny? Kamarádíte se?

Mějte se prima!

x

28 komentářů:

  1. Koukám, že ani bodyshopí stíny nezamaskují ty Tvoje žíly, co máš vidět na víčku, Ty moje decentní a romantická osobo. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdi domů, Lucie!!! Ze všech lidí jsi jediná, koho trápí moje žíly na víčku a kdo se mi kvůli nim posmívá! :-P

      Vymazat
    2. Není pravda! S tím si začal bratr! :) A jestli mě něco trápí, určitě to nejsou Tvoje žíly, to si zas moc nefandi... :D

      Vymazat
    3. Se divím, že ještě mě někdo nenapsal eM jdi domů a už nikdy nefoť svoje vrásčitá a letitá víčka v akci hihi...Kdyby to Lucka nenapsala tak okatě, tak si žádné žíly nevšimnu - ale myslím, že to fakt není situace, kdy by si kvůli tomu někdo musel žíly trhat !-D

      Vymazat
    4. To s tím trháním žil mě taky napadlo, ale už jsem nechtěla být úplně morbidní. :D Ale eM, kdybys někdy viděla Romanku bez stínů, tak tam má úplný žilní řečiště!
      Měla jsi to, Romanko, vyfotit před a po, aby to bylo se vším všudy.

      Vymazat
    5. Lucinóóó, nech tohóóó!!! :P

      Vymazat
    6. Pěkně zlobí ta Lucka, co !-)) Holky Vy si teda dáváte, já Vás fakt chci někdy zažít naživo, to se asi umlátím smíchy anebo Vám budu muset dělat rozhodčího :-))).

      Vymazat
    7. Moje milá eM, já teda nevím, co se Ti an tom tak líbí... tohle je totiž ukázkovej příklad toho, jak velká hrozivá sestra utlačuje a trápí svojí malou nevinnou sestřičku!!! Prachsprostě se mi posmívá, místo toho, aby mě milovala a opatrovala! No je tohlecto normální? :-P

      Vymazat
    8. No ono to takhle napsané vypadá docela roztomile škádlivě, když se tu tak popichujete, ale chvílemi mi to připomíná moje dvě holky doma....tam odmítám být soudce, protože nikdo nemá pravdu a nakonec to odskáču já...a furt jim říkám, ať se mají rády...a nesoupeří spolu....Tak holky mějte se rády!!!! :-)

      Vymazat
    9. ...až se mi přestane posmívat kvůli žilnatým víčkům! :D

      Vymazat
  2. No jéje, přesně takové já můžu. Ale tak nějak mám teď doma úplně přestínováno, takže mě to nechává chladnou. Vlastně i podobné odstíny bych tak různě našla. Ale krásné, Romanko. Ten růžový a ten nejtmavší se mi na Tobě líbí asi nejvíc. Jestli jde něco takového soudit ze zavřeného oka, na kterém navíc probleskuje žíla :D:D:D. Hehe, promiň, ale nemůžu si to odpustit :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelíno! I Ty?! Dobře dámy, vyvodím z vašeho chování patřičné důsledky!!

      Vymazat
    2. Mě navedla Lucie! :D Byl to jenom vtípek a těším se na další líčení v akci ;).

      Vymazat
    3. Haha, musela jsem se v neděli smát. Dělaly jsme nějaké focení s Kačenkou zaměřené na rtěnky, takže zbytek makeup jsme moc neřešily a ona mi říká, že prej mi dá ještě stín na víčko, aby zakryla ty hrozné žíly. :D:D:D

      Vymazat
    4. Chá chá! Aspoň v tom nejsem sama! :D

      Vymazat
  3. Ach, to je krásy. :) Hned bych je brala...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An., změnili teď balení, ale uvnitř si myslím, že je to totéž. A mají móře odstínů!

      Vymazat
  4. Moc se mi líbí fotky :) Odstín Chocolate bych rozhodně neodmítla, to je skvělá barva!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný, mám ráda jejich balení. Stíny žádný nemám, jsem spíš paletková, ale mám jejich tvářenky a žeru je, jsou úplně matný (ty moje dvě) a pořád ne a ne ubývat.Snad stíny dopadnou stejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha! Díky za tip na tvářenky, zrovna se po nějaké nové poohlížím... :)

      Vymazat
  6. Vybrala jsi krásný odstíny Romi, líbí se mi ta romantická nafialovělá a čokoládová asi ze všech nejvíc, ale brala bych je klíďo v nějakém triu s tou šedou :-)...Hurá stíny v akci!!! Co bych já dala za to moct nosit stíny bez báze a mít Tvoje mláďátková víčka :-), brala bych je i s žílama haha..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš co, eM? Dámy tady si o to řekly - už nikdy líčení v akci. NIKDY!!! :P

      Vymazat
    2. Jako to není fakt fér. Já se na to tak těšila a ono se to zvrhne v takovou pranici..to by mě fakt nenapadlo....Náhodou já právě raději koukám na Tvoje se vkusem vybraná líčidla - očka máš pěkné a basta - než na Ty víš koho a stíny Essence haha....!-D

      Vymazat
    3. Hahaha! No... tak já si to teda ještě promyslím :))

      Vymazat
  7. Krásné :). A taky mám žilnatá víčka, nic si z toho nedělej :).

    OdpovědětVymazat