Počet zobrazení stránky

středa 30. října 2013

Podzimní minidovolená

Ahoj, ahoj,

na chvíli jsem se odmlčela, ale tentokrát z dobrého důvodu. Trochu jsem vám záviděla ten státní svátek a volno z práce, tak jsem se rozhodla, že si taky trochu volna udělám. Přítelovi rodiče a prarodiče si pronajali na týden cottage ve Walesu a my se k nim na pět dní přidali, stejně tak přítelova sestra s partnerem a dětmi, takže taková malá rodinná dovolená :)

Obvykle pokud někam jedeme, snažíme se všechno vidět, procestovat okolí,... ale tentokrát to bylo jinak. Většinu času jsme trávili u krbu, četli knížky, hráli si s mrňaty a psisky, odpočívali, vyřezávali dýně na Halloween, pekli koláče, třikrát denně lezli do vířivky, pili spoustu vína a zázvorového piva a měli se prostě fajn.

Jako příjemný bonus beru téměř naprostou absenci signálu a úplně naprostou absenci jakéhokoli internetového připojení. To ale neznamená, že jsem na vás nemyslela a že mi psaní nechybělo.

Přidávám pár fotek z rodinného alba a od příštího článku už to bude zase kosmetické a zcela vážné :-P
Jo a pokud se ptáte, kdeže přesně jsme to byli, pak přiznám, že netuším a vůbec jsem se neobtěžovala zapamatovat si ani jméno nejbližší vesnice. Beztak se všecko ve Walesu jmenuje stejně, začíná to Ll... uprostřed je ...w... a končí to ...yd.

Takhle vařím :)

Jeden výlet jsme přecijen podnikli... A takováhle tam byla zima!

Ať žije Halloween!

Dýně podruhé



Není ta welština legrační?

A tady jsme přebývali, do záběru se snažila prodrat i naše Bella, ale moc se jí to nepodařilo :)


Mějte se príma!

x

11 komentářů:

  1. Koukám, že jste si to užili, to je paráda. Taky bych si to nechala líbit. :))
    Na jedné noze teda ale ještě vařit neumím. (Ale zase u toho celkem běžně tancuju... :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj obvyklej postoj, je to neskutečně pohodlný! Nechápu, proč mě při tom Andy fotil a smál se mi :) Já bych zas asi nemohla tancovat... při vaření se musím pekelně soustředit totiž!

      Vymazat
  2. Uiiiik! Ja stavam uplne stejne!!! Pri vareni, pri umyvani nadobi, pri cisteni zubu.. :-) Kdyz jsem to videla, uplne jsem hykla radosti. Muj muz se mi kvuli tomu smeje totiz. A kluci rikaji ze jsem jako plamenak. :-D Zlati ale ta dovolena, och to zni bajecne, jako z nejakeho filmu. <3 Pusu Paja. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile jsem spatřila to citoslovce na začátku, okamžite mi bylo jasné, kdo je ten anonym! :D

      Vymazat
    2. Hehe, já to taky vim! :-P

      Vymazat
    3. Taky jsem neměla pochyb! :D A jsem ráda, že ve svém čapím postoji nejsem sama! Opatruj se, Pájí! :)

      Vymazat
  3. Paradna oddychovka a taku chatu by som si nechala pacit. Ked som videla ten postoj, som si spomenula, ze ja si obcas umyvam zuby s vylozenou nohou na vani, ale varit by som tak fakt nedokazala:D

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Plameňáka taky umim, a taky ho s chutí praktikuju. Nejčastěji při tom čištění zubů. :)
    2. Wales je totiž taková jedna velká Likérka Drak. :D
    3. Výstižněji bych welštinu popsat nedokázala, to mě fakt rozesmálo... :D
    4. Tož pěkné to tam máte, ale to POČASÍ!!! Brr. Fuj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1. Jsme sestry, takže mě to nepřekvapuje.
      2. :D
      3. Děkuji, taky mám pocit, že jsem to docela trefila.
      4. To je bez debat. Český blogerky líčí podzimní procházky, při kterých jim barevné zimní listí šustí pod nohama... tady je hnusně, bláto, mokro a furt prší. Ble!

      Vymazat
  5. Jé tak jsem konečně dorazila na návštěvu, strašně se mi líbí ta úvodní fotka, ten Tvůj jogínský postoj - to je boží (kuchyň taky moc hezká :-), já takhle občas postávám taky, nebo na jedné noze v práci myju hrnek po kafi :-). Jinak zimečka z fotek vane, ale zas dýničky to pěkně rozehřály, a zázvorové pivo bych mohla pít pořád a nejlépe v té výřivce, tu miluju.....To musela být fajn dovča!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla, eM. Vůbec se mi pak nechtělo domů a zpátky do procesu, ale nedá se nic dělat. S tou zimou máš pravdu, je to dost fuj teď :-/ a bude hůř! Na druhou stranu k českým -20 stupňům se tady nedopracujem ani omylem. Chválabohu! :)

      Vymazat