Počet zobrazení stránky

sobota 12. října 2013

Na čumendu v drogerce... už ani nevim pokolikátý

Ahojte dámy,

myslela jsem, že se dalšího článku jen tak nedočkáte, ale Romanka nám najednou leží v posteli, takže články sype z rukávu jeden za druhým. Částečně ale doufám, že to nebude dlouhodobý stav :)

Ještě než jsem ale zbaběle utekla hledat útočiště v peřinách, stavila jsem se ve městě a očíhla novinky. Tak tady je máte:

Laky na nehty Velvet Goth, Models Own

Už tu byly laky s všemožnými efekty, takže mě jen tak něco nepřekvapí. Z téhle novinky ale teda nejsem moudrá ani za mák. Víčko to má potažené sametem, uvnitř třpytky a matný finiš bo co. Ale s tím sametem mi to nějak nekoresponduje. No nerozumím tomu... A kupodivu to asi ani nechci :)


Bourjois nás zásobuje novinkama jak na běžícím pásu, každou chvíli něco. Tentokrát je to nová řada Happy Light obsahující rozjasňující make-up, dvě různé báze - matující a rozjasňující a superkrycí korektor. A docela se mi to i líbí.


Oční stíny a linky pro dokonalé kouřovky. Krabička obsahuje 2 odstíny pudrových stínů a 1 gelové linky.


A to by nebylo ono, kdyby chyběla řasenka... tahle vypadá úplně divně a vůbec se mi nelíbí. Taková futuristická. Ale kdo si potrpíte na plastové kartáčky, mohla by se vám zamlouvat.

Vpravo ještě tuším dvě nové tvářenky, ty jim ale buď ještě nepřišly nebo je nestihli vybalit. Ani popisek se nekonal, takže zůstávám jen u toho tušení a potvrdím si to někdy příště.


Nové rtěnky Rimmel London, odstíny jsou všechny zářivé jako blázen, takže pro nás decentní romantičky nic moc...


Rimmel London pastelky... nevím, jestli jsem sto let za vopicema nebo co, ale já je ještě neviděla... a přitom to prý novinka není. Navíc ani na českých blozích jsem je nikde nezaznamenala.


Rimmelí třpytkatý laky ze kterých vidíte velký kulový.


To jsou nové matné laky na nehty Barry M - řada první. Řada druhá, druhá polovina - nové odstíny pískových laků. Vy to sice skoro nemůžete vidět, ale ty odstíny jsou k zulíbání!



Tři nové paletky Barry M. Glamour Puss, Smokin` Hot a Natural Glow Radši jsem se nedívala na cenu, protože vypadají božsky a je jen otázkou času, jak dlouho budu té Natural Glow odolávat.


Flawless Matte make-upy od Barry M. Vypadají docela pěkně.


Už i u nás... L`Oréal - Nude Magnifique Eau de Teint. Jak říkala Kája, je to fakt taková vodička, takže já to na sebe neriskuju. Myslím, že by mi to jen příšerně zvýraznilo šupinky kolem bebíček na ksichtě a to nepotřebuju.


BíBí pudry a vlevo BíBí cosi, co nevím, co je.


A tohle jen tak z legrace. Docela mě zaujal obal krému na ruce v obchodě "Vše za libru". Nepřipomíná vám něco? :)


Tak to bychom měli... Zaujalo vás něco? Jsou některé z "našich" novinek už i v ČR?

Mějte se príma a nemaroďte!

x

13 komentářů:

  1. Ten Space Dust lak na nehty od Rimmelu mám doma, je taky s pískovým efektem. Mám ho v odstínu Luna Love a na podzim je úplně úžasný, taková lehce burgundy barva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, fakt pískovej? Jé to já jsem asi nechtěla vědět... jsem si říkala - nepotřebuju to, jak je to třpytkatý, tak to stejnak nebude krejt a bude to jen taková vodička s třpytkama a to já nechci. Ale pískový obvykle kryjou super :)

      Vymazat
  2. Krása. (A konečně něco, co mě sice láká, ale k čemu se stejně nedostanu, cheche. :))
    Pastelky od rimmelu u nás nejsou, a ani nevím, zda vůbec budou.
    Krém za libru je vtipný, jaké bylo složení? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A copak by Tě lákalo, milá An.? :)
      S tím krémem nevím, já na složení ani nekoukala, protože myšlenka, že bych do něj šla, mě vůbec nenapadla. Jen mě trklo to balení :)

      Vymazat
    2. Brala bych Barry M, aspoň bych si to v klidu okoukla naživo. :) (Haha, přítel bude nadšen, že jsem ho zapomněla odhlásit a okomentoval kosmetický blog, no, nevadí... :D)

      Vymazat
    3. Jsem Ti to smázla :)
      Jojo, Barry vypadá moc pěkně... ale my jsme v tom šetřícím módu, že? :)

      Vymazat
    4. Děkuji. :))
      Přesně tak. Navíc jsem strašně líná googlit swatche a tak jsem se Barry M nikdy nedostala dál než "jo, rtěnky, laky, stíny, cokoliv bych ráda zkusila..." :))

      Vymazat
  3. V prvé řadě, brzo se uzdrav, Romi! A té v druhé... uf! Konečně nic, co bych "děsně nutně" potřebovala! :-D Rimmel laky Star Dust už mám všechny prohlídnutý a stačí mi zásoba pěti pískáčů od Gabrielly. BB pudry a cosi dalšího obcházím obloukem, nějak se mi to nepozdává. A krém na ruce Mellor&Russell mě pobavil. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju. Snad bude brzy líp...
      Pět pískáčů jo? Jé... Já mám jeden a ještě jsem ho na sobě neměla :D ale jsem ráda, že Tě tentokrát neuvádím v pokušení ;)

      P.S. Balíček letěl ve čtvrtek, trošku se mi pozdržel, ale snad brzy dorazí k Tobě. Napíšu ještě mail :)

      Vymazat
  4. Jéé to se kochám, určitě bych chtěla prubnout ten Bourjoistí MU i korektor, na stíny už jsem koukala v Douglasu .-), futuristické řasenky, já nevím, co s tím všichni maj, vůbec se mi to nelíbí, ale regál s Barry M, bych asi zblajzla celý :-) Rimmel pískáče už máme samozřejmě doma, bylo třeba doplnit chybějící odstíny, které nemá GS Stars :-))
    Jo ta macadamia, dobrý vtip, tady jsou z toho všichni na větvi a u vás je to za pár "drobných" a teď kdo koho vykradl :-))) Děkuji za skvělý článek, zase jsem si poslintala klávesnici, ale na druhou stranu zase nic neutratila !-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, my bychom takhle spolu měly chodit nakupovat častěji! :)
      Jaké jsou ty Rimmelí? Dobrý? Odstíny mají príma... a já ani nevěděla, že jsou pískový... :D
      Jinak ten makadamiový krém je fejk jako blázen, ale fakt mě pobavil. Lidi napodobí a snaží se vydělat fakt na všem! :)

      Vymazat
    2. Souhlasíííím, častěji!!!! Jednou se musíme spolu vydat do těch obchodů "na živo", dvě maniačky na nákupech :-))..Zatím je prubla jen Aja, ten černý s modrými odlesky, nějak se na nehtech vytratila ta fialová co je v lahvičce, ale vypadá to moc hezky, ale není to tak hustě glitrové jako GS, mě právě lákal ten černý a ten zlatý...ten zlatý ještě bude muset počkat do Ježíška !-)....Mě baví, co všechno se právě zfejkuje, to se člověk fakt diví :-)

      Vymazat
    3. Si piš, že jednou spolu půjdem doopravdicky! :)
      Ať Aja udělá lakovací guestpost na Tvém blogu, já ho chci vidět v akci :))

      Vymazat