Počet zobrazení stránky

úterý 10. září 2013

TAG: Liebster Award

Ahoj, ahoj,

mám teď trošku napilno a na blog nezbývá tolik času, kolik bych ráda... Budiž vám (i mně) útěchou, že se nezaobírám ničím otravným, ba naopak - začínám v nové práci a jsem nadšená! Teda spíš ve staré práci v nové funkci a kromě obyč pracovní doby trávím spoustu času přemýšlením, vymýšlením a tak dále a fakt mě to baví.

Dneska to tedy nebude žádné mistrovské dílo, recenze ani nic podobného. Bude to tag pro blogerky s méně než 200 followery, na který mě nominovala Katushkaa. Děkuju :)

Nejdřív zodpovím deset otázek, které pro mě Katushkaa připravila, načež bych se měla vytasit s vlastními a nominovat další blogerky. Můžete zatím tipovat, kdo to bude!

1. Co by sis vzala na pustý ostrov?

To je hrozně nejednoznačná otázka - bez jakýchkoli omezení. Ale abych tu nebyla do večera, napíšu první dvě "věci", co mě napadly. Můj muž a balzám na rty.

2. Vysněná dovolená, případně místo pro život?

Anglie, Bristol... já bych fakt neměnila!

3. Který módní trend naprosto nechápeš?

Ha, tohle je záludný... já módní trendy zas tak nesleduju, tak vlastně ani nevím. Dost se mi nelíbí sukně/kalhoty s vysokým pasem a k tomu kraťounké tričko těsně pod prsa. Nemusím neony, jak už jsem zmiňovala v mém antiwishlistu tady a nelíbí se mi tričko vytažené z kalhot, zastrčené dovnitř jen vepředu tak, aby koukala spona od pásku.

4. Oblíbený seriál?

Přátelé. Jednoznačně. A pak Californication a Arrested Development (až na tu poslední řadu, tou to pěkně zpackali)

Jako malá jsem pak milovala Bludičku (housenka Agnes a víla Mavis :)), Pračlovíčka, Byl jednou jeden život a Nessovy

5. Vysněné povolání z dětství?
Pani učitelka a zpěvačka. Jako trochu starší pak veterinářka, ale veterinářka, která nesnáší pohled na krev jinou než vlastní a z trpících zvířat/lidí div neomdlívá, by asi moc platná nebyla :D

6. Co ti dalo/vzalo blogování?

Vzalo trochu času, kterého ale nelituju (to je klišé jako prase!) a iluze o některých blogerkách, dalo mi pak radost, spoustu radosti! Z psaní, komentářů, každého zobrazení či nového followera, dalo mi nové znalosti, touhu po samovzdělávání a dalo mi eM :-*

7. Oblíbená "spací" poloha? :D

Spooning :)

8. Kdybys měla použít 2 kosmetické produkty, pro nalíčení obličeje, které by to byly?

Pro nalíčení? Asi make-up a řasenku... a samozřejmě balzám na rty, ale ten není na líčení, žejo :)

9. Přírodní kosmetika nebo to neřešíš?

U něčeho řeším, u něčeho ne. Ještě trochu důležitějším kritériem je pro mě testováno/netestováno na zvářatech. Asi to řeším víc, než většina lidí kolem mě, ale nejsem striktní a co se dekorativky týče zastávám názor, že přírodní firmy funkční dekorativku neumí.

10. Originální znění nebo český dabing?

Originál!

Tak a teď já a můj otázkový mix!

1. Oblíbená barva (případně značka) laku na nehty?


2. Jakou známku jsi měla na střední z češtiny? :)


3. Co Ti momentálně dělá největší radost/ na co se těšíš?


4. Oblíbená kniha? (hledám inspiraci!)


5. Oblíbená česká kosmetická značka?


6. Jak bys popsala samu sebe?


7. Kdo je pro vás ženským a mužským symbolem krásy?


8. Zkoušely jste si doma vyrábět vlastní kosmetiku? Případně jak to dopadlo? :)


9. Oblíbený pořad/film/seriál z dětství?


10. Jaká kosmetická značka vám v ČR chybí?


A nominovány jsou... tramtadadá!

Deník fotografky


eM`s Everyday Life


Mitsuuko de Ak


To je ale překvapení, že?

Pokud budete mít dámy chuť a náladu, budu ráda, když se štafety ujmete.

Mějte se všichni báječně!

x

P.S. Všechno nejlepší mně a mému muži k dnešnímu výročí! :))

17 komentářů:

  1. Taky všechno nejlepší k výročí! A zmíněné trendy taky moc nechápu...

    OdpovědětVymazat
  2. Zlatíčko, všecko NEJ, tak si ten den krásně užijte!!!!!! S tou prací jsi mě tak potěšila, ale víc pak do mailu, až bude chvilka..Jinak Ty potvůrko, Ty jsi mě s tím tagem předběhla - já už jsem nominovaná a Mitsuuko jsem taky chtěla nominovat :-)) teď fakt nevím, jak to udělám ale neboj, za to že jsi napsala, že Ti blog dal eM Ti posílám BIG HUG a velkou pusu a Ty otázky zodpovím :-)) a protože jsi měla být nominována Ty u mě tak mám chuť Ti poslat aspoň dotazník mailem - co říkáš? Ať je prča :-))). Ať máš dneska naprosto dokonalý den!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Ty už jsi... no, tak to teď asi budeš muset udělat dva tagy :-P :-D Určitě mi to pak pošli, já Ti na Tvoje otázky ráda odpovím.
      Děkuji a měj se co nejkrásněji! xxx

      Vymazat
  3. Jéééé, já taky gratuluju!!! Huguju a kissuju Vás oba a Lentilka taky!
    No jinak jen krátce - doufám, že Ti budu moct někdy dokázat, že existují i "přírodní" firmy, které tu dekorativku umí. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujem, děkujem! Z romantické večeře v restauraci se nám postupně stala domácí společně vařená a z té pak díky mojí migréně a "mrtvosti" nás obou KFC, které jsem neměla asi pět let! No, vynahradíme si to příště. A dostala jsem overrated card :)
      K druhé části komentu: jmenuj!!

      Vymazat
    2. Jmenuju: Lily Lolo, EDM - lepší stíny jsem v životě neměla. Totéž make-up a korektory, ale Ty ses s tím minerálním nějak neskámošila, co? Zkoušela jsi různé značky? Ono i na tom záleží... Pudr Lucy Minerals. Bezkonkurenční. Chystám se na tvářenku LM, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
    3. Já Ti pošlu tu svojí Lucku! :-P Mně minerální make-upy od Lucy prostě nedrží a dělají mi mapy... nevím, co s tím! Navíc mi nevyhovuje to nanášení, protože není "bus-friendly" :(

      Vymazat
    4. Já make up od Lucy taky nemusím. Ale vyhovuje mi jejich pudr. Make-up mám Lily Lolo a teď nově Just Pure Minerals. Ale ty minerální stíny jsou fakt bezkonkurenční, i když nejsou bus-friendly.

      Vymazat
    5. Luci a kam na ty minerální stíny chodíš? Docela by mě fakt zajímaly, protože já a stíny, to je komedie, málokteré mi pěkně drží i s bází - no věk no, ale třeba jen taková Lavera je má povedené a jsem s nimi spokojená :-))

      Vymazat
  4. Takže předně, opožděně přeju všechno nejlepší k výročí! :) Děkuju za nominaci (a zajímavé otázky, co jsi pro nás vymyslela), jen co budu mít trochu volněji, dám se do odpovídání. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! Na Tvůj tag se těším :))

      Vymazat
    2. Hlásím, že jsem se konečně dostala k odpovědi na Liebster Award, článek si můžeš přečíst tady: http://denik-fotografky.blogspot.cz/2013/10/liebster-award.html :-)

      Vymazat
    3. Ilko, každý Tvůj článek poctivě čtu! Ale 99% času trávím na mobilu, kde nemůžu komentovat jiné blogy, než můj vlastní a je to hrozný opruz :( Moc děkuju za tag, hezky jsem si početla :)

      Vymazat
  5. Gratuluju opožděně, ale přece - k nové funkci i výročí! Tos mě potěšila, že ráda Californication, musím to sdělit svému muži - napadá mě, že takovou čuňárnu žádné něžné děvče nesleduje :-P.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak o tomhle jsem neměla vůbec tušení!!! a sakra.. dávám si za úkol v lednu a moc děkuju za menování. A vůbec nechápu, jak to, že Tvůj blog čtu až teď?! Myslela jsem, že už dávno sleduju.. to jsou mi věci toto.. ale je to fajn na razit zas na někoho )poslední byla Miška Bee), komu musím přečíst zpětně celý blog až k prvnímu článku ;)

    OdpovědětVymazat