Počet zobrazení stránky

pondělí 22. července 2013

Diagnóza: lakoholik

...ne, to se mi nespletla první dvě písmenka. S množstvím vypitých alkoholických nápojů mám myslím k alkoholikovi dost daleko. Oproti tomu "lakoholika" by mi asi potvrdil kdekdo z mýho okolí.

No posuďte sami - kamarádka se zmíní, že by potřebovala skočit do drogerky pro jedny stíny. Mně zasvítí očička a hnedka se hlasitě dožaduju, aby mě vzala s sebou (to už samo o sobě značí, že nejsem zcela normální). Zrovna ten den ráno jsem si totiž prohlížela svojí sbírku laků na nehty a zničeho nic jsem zatoužila po lakování třpytkatým, ale ouha - já žádný nevlastním!! Doteď mi třpytky přišly nepraktické, vulgární, dětinské, nalakovat se to pořádně nedá, člověk to akorát honí po nehtu sem a tam... no a odlakování? To je úplná katastrofa. Ne, děkuji nechci. Nevím, jestli mi mozek zatemnila ta vedra, každopádně jsem si představila, jak by se na sluníčku ty třpytky krááásně blýskaly... zasnila jsem se... no a bylo to jasný. Prostě si pořídím jeden třpytkatý lak. Jeden. Tím nic nezkazím a ještě si ho celkem snadno omluvím. Tak jak k tomu sakra došlo, že jsem z obchodu odcházela s laky třemi?!?! Svedla bych to na kamarádku - to ona mě tam zavedla... ale na druhou stranu - šla si jen pro stíny a odešla se stíny, make-upem a řasenkou. Chňá chňá! Dobře jí tak!

Beauty UK, Barry M, ColorShow


Jak jsem k těm svým třem lakům přišla? Jednoduše. Jeden třpytkatý od Barry M, odstín 349 Rose Quartz Glitter, to byla jasňačka. Hrozně se mi líbil i 353 Ruby, ale já šla tentokrát po něčem letním.

Barry M, 349 Rose Quartz Glitter
Barry M, 353 Ruby

Pak jsem objevila pískové od Beauty UK, Grit FX Posh Polish a tomu se nešlo bránit (né že bych chtěla). V ČR jsem byla pevně rozhodnutá koupit si alespoň dva odstíny Stars od GS, ale nikde jsem je neobjevila. Pískové od Barry M u nás mají, ale jsou matné a to já nechci. Taky u nás mají O.P.I., ale cožpak kradu? A pak se vynořily ty od Beauty UK, nijak pořádně neoznačené, žádná mega cedule hlásající, že to jsou laky s tím slavným pískovým efektem, hnedka si je všichni kupte! Né že by vypadaly nějak super třpytivě, obvykle měly spíš shimmer, ale stejně jsem do růžového s modrým shimmerem šla, odstín 21 Fabric. Připomíná mi odstín Princess od GS. A měli i další celkem zajímavý barvy.

Beauty UK, Posh Polish Grit FX, 21 Fabric

Beauty UK, Posh Polish Grit FX

A nakonec jsem si všimla akce 3 za cenu 2 na laky na nehty a trio doplnila moje první ColoRama, u nás pod názvem ColorShow, jemně růžový se stříbrným shimmerem, odstín 46 Sugar Crystals, plánuju ho používat jako vrchní lak přes barevné krémovky. Hezky je oživí :)

ColorShow, 46 Sugar Crystals


No a aby těch novinek nebylo včera málo, dostala jsem ještě opožděný dárek (vlastně dárky) k narozeninám - právě od TÉ kamarádky a jako... wow! Přísahám, darling, že už jsem Ti dávno prominula, žes mě do té drogerky zatáhla! ;-P A ještě jednou děkuju... :-*


Co říkáte na moje nové úlovky? (Klidně řekněte "Romano, styď se! To se neumíš ovládat?!", protože to bych si zasloužila!)

Přeju príma den!

x


9 komentářů:

  1. Já bych Ti ráda řekla, ať se stydíš, ale mám to vpodstatě stejně, taky kolikrát nezvládnu ani to základní sebeovládání... :))

    OdpovědětVymazat
  2. Romanko, Ty víš, že jsem začala být taky lakoholic, takže jak může jeden feťák radit druhému :). Ale jsme to naladěné velmi obdobně, já do nedávna měla na glitry stejný názor a vidíš, jak jsem skončila. Krásné odstíny jsi vybrala - ten Barry M Ti rovnou závidím :-) je božský...Ten UK je taky krásný, připomíná mi můj broskvový L´Oreal, co jsem si nedávno koupila (jo přesně akce 2+1 zdarma) - pomóc, já už do té drogerie fakt nemůžu! colorama vypadá taky moc hezky, ale mě tenhle lak, byť jiný odstín docela naštval, špatně se mi to lakuje, kocouruje to, neschne - asi už jsem rozmazlená :-)...Tak se měj krásně ty můj závisláku - a nádherná kabelka a šátek,mňam!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já vím! :D My dvě to máme s lakováním stejné. Ten Barry M na fotce dost odpovídá svojí reálné barvě, ale Beauty UK je víc do růžova. Taková baby pink. Hnedka jsem je všechny tři nalakovala na tři prsty (a odpoledne do práce zas odlakovala) a ta ColorShow je docela nuda. Děsně tekutý a těch třpytek tam vlastně moc není :-/

      Vymazat
  3. Ty jo, vy máte Barry M v drogerce? No tak to by byla moje smrt! :D Líbí se mi i ty Beuty UK, achjo, potřebuju k vám na návštěvu :)

    A nestresuj se, my ženský se prostě v drogerii moc ovládat neumíme ;) Největší průser je ten, že se v drogerii prodávají takové ty nudné věci, pro které člověk občas musí jít (prášek na praní, kartáčky, Savo apod.) a u toho se prostě vždycky musím rozveselit něčím hezkým :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme! Ale i přesto mám od nich laky jen dva. Sama se tomu divím. Asi jak to vidím pořád, tak mě to tolik nebere, nevím. Navíc přes rok do práce se lakovat nemůžu, tak se snažím moc nesyslit (Ehm... mých asi 35 laků je toho důkazem :D). Tak jo, až si to naplánuješ, dej vědět a já si Tě vyzvednu na letišti :)

      Vymazat
    2. Až najdu sponzora, jsem tam jako na koni!!

      Vymazat
  4. Ujišťuji Tě, ře nejsi jediný lakholik :D od října 2012 až doteď se mi povedlo nastřádat přes 110 kousků láčků :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow! 110?! Tak oproti Tobě jsem se svými "něco přes čtyřicet" naprostý zelenáč :D

      Vymazat