Počet zobrazení stránky

středa 3. dubna 2013

Alison Claire - mango body butter

Dobré jitro, dámy!

Jakpak jste si užily Velikonoce? Doufám, že pokud pracujete někde v kanceláři, případně vysedáváte ve škole, nedělá vám to moc velké problémy - ačkoli pokud vás chlapi seřezali řádně, můžete se v pauzách mezi nadávkami utěšovat tím, jak úžasně zdravé celý rok budete, žeano. Mě se narozdíl od vás pomlázka ani nedotkla, takže to mám jasný...

Podívám se dneska na první výrobek z Amarya boxu, měsíc používání sice není kdoví jaká doba, ale v případě tělového másla celkem postačí, abyste si o něm udělaly obrázek.


Jak už jsem psala, Amarya beauty box pro mě byl vážně velký fail (článek TADY), ale neplánuju sedět a plakat nad tím, že mi došlo něco jiného, než jsem čekala. Pořád to beru tak, že mám nové věci na zkoušení (i když je jich trošku méně, než jsem čekala) a to je fajn, to je pozitivní a hurá na to!

Jako první jsem testla mangové tělové máslo od Alison Claire. To, že bylo součástí balíčku, beru jako jasné znamení, že se zanedbávám a že bych měla pečovat nejen o vlasy a obličej, ale i o ten zbytek. Jenže moje současná koupelna je tak neuvěřitelně ledová, že jsem ráda, když se přemluvím,  fofrem vletím do sprchy, fofrem vyletím, rychle župan, tlustý fusekle a pěkně do pokoje a pod peřinu. Když rozmrznu, jsem schopná si ještě nakrémovat obličej a tím to hasne. Abych krémovala ještě ruce, nohy, tělo, zadek a jánevimco ještě, to mě ani nehne, nehledě na to, že nesnáším ten ulepkaný namazaný pocit - když se lepím na prostěradlo, drobky z postele se lepí na mě... ble! Moje maximum je, že mi sem tam přítel namaže záda olejem, ale pak se zas nechce tulit, protože mu moje mastný záda vadí. No není to s tou kosmetikou jednoduchý, to vám teda povím.

Ale zpět k Alison Clare.
Značka je to údajně přírodní, vhodná pro citlivou pokožku, bez umělých barviv a parfemace.
70% jejich ingrediencí je v bio kvalitě
Netestuje na zvířatech


Balení:

Mangové tělové máslo se dá sehnat ve velikosti pouze 200ml v kelímku a stojí £15.
Moje má obsah 50ml a je v praktické lahvičce s pumpičkou - připomíná mi spíš nějaký stylingový přípravek na vlasy, než tělové máslo - nicméně za balení dávám velké plus, pumpičky jsou podle mě vždycky lepší, než tuby nebo kelímky.



Použití:

Na jedno zmáčknutí toho můžete vypumpnout hodně, nebo jen maličko, úplně jak chcete a mě stačí jedno velké pumpnutí na nohu od kolene dolů - takže vlastně cca 2 pumpnutí na jednu nohu. Krém, který z lahvičky vyleze, je celkem hutný, ale na kůži taje, krásně se roztírá a superrychle se vstřebává. Sbohem přilepené prostěradlo, sbohem přilepené drobky! Tímhle tedy máslo vážně předčilo má očekávání a příjemně překvapilo. Dokonce jsem ho začla doopravdy používat a ráda si před spaním tu minutku na namazání najdu.





Vůně:

Mangový jogurt. Nebo možná spíš nějaký mangový zákusek - s jogurtem. Vůně jemná, svěží, nevtíravá. Dost jiná, než chemické mango, které má třeba The Body Shop (čímž nechci říct, že mi bodyshopí mango nevoní! Jen tohle je prostě mnohem lepší :)). Řekla bych, že vůně rozhodně nikoho neurazí a dokonce asi i mnohé nadchne. Nebyla to láska na první počuch, ale už to láska je.

Efekt:

To se v mém případě těžko hodnotí - respektive nemám s čím srovnávat. Tohle je první tělové máslo, které mi aplikací i rychlostí vstřebávání naprosto vyhovuje. Všechny ostatní jsem vždycky použila jednou za uherský rok - když jsem se cítila hodně provinile, nebo když moje kůže (hlavně na holeních) hodně úpěla - a zas je hodila na dno šuplíku, takže o nějaké pravidelnosti nemůže být řeč.
Vezmeme-li tedy v potaz, že jsem předtím nic nepoužívala, nemůžu říct nic jiného, než že moje pleť je teď podstatně jemnější, vyživenější a příjemnější na dotek (jak z reklamy, co? :)). 
A abych fakt viděla rozdíl, mazala jsem se s ním celá - kromě pravé nohy. Po sprše (kdy je člověk ještě vysušenější, než obvykle) koukám, pravá noha suchá, mapy sušší kůže, levá jak dětská prdelka :)

Znáte někdo značku Alison Claire, případně zkoušeli jste od ní něco dalšího? Ráda si rozšířím obzory :)
A jaká jsou vaše oblíbená mazadla na tělo? Hlavně neříkejte tělová másla z Body Shopu!


x



5 komentářů:

  1. Jééé, mangové máslíčko.... To by bylo něco pro mě... Já mám momentálně Alverde tělové máslo makadamiové a jsem velmi spokojená. Neříkám, že je to nějaký úplný zázrak, ale vyživí a je příjemné. Nelepká, i když o nějakém stoprocentním vstřebání se taky mluvit nedá. Ale co do poměru cena/kvalita/množství dávám jedničku. Bez hvězdičky. Používám ho na doma i jako krém na ruce - a super.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou samé nemilé okolnosti, to bych se asi taky nedonutila se mazat. Ale ten namazaný pocit mám ráda. (Navíc teda drobky v posteli nemám, tak se tam na mě lepí jen pyžamo. :D)
    Ale teda chudák pravá noha. :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v posteli žiju a obvykle koukám na film/seriál a u toho jím... a pak drobky vyklepu - a nebo usnu. V tomhle jsem fakt hrozná :D A neboj, pravou nohu už mažu taky, aby neplakala a rychle to dohnala. Mám ji stejně ráda jako tu levou :)

      Vymazat
  3. Ahoj, tvuj blog pises moc fajn, osonni zazitky, zadna namyslenost rozhodne s tim pokracuj. MISKA Kotecek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuju! Tvůj komentář je krásný, žulím se tady nad ním jak ťunťa :D Ale kámoška mi nedavno řekla, že bych měla s blogem skončit, protože jinak ji přivedu na mizinu :))

      Vymazat