Počet zobrazení stránky

středa 24. dubna 2013

Trocha optimismu by neškodila

Ahoj dámy,

mrzí mě, že teď nemám tolik možnost psát, protože všechny mé fotky jsou v laptopu, který jsem dlouho neměla u sebe no a i kdybych ho měla, byl by mi vlastně houby platnej, protože jsem doma dokonce i bez netu. Doufám ale, že to nebude trvat dlouho a já budu zas plně funkční a co se článků týče produktivní.

Na tý absenci laptopu a netu mě štve ještě jedna věc - nemůžu komentovat cizí blogy. Jsem si občas schopná z mobilu okomentovat svůj vlastní blog, ale žádný jiný :( takže si vždycky jen závistivě povzdychnu "zase další super giveaway, který se nemůžu zúčastnit" a jdu dál... No a taky nemůžu pořádně říct eM, jak super jsou její články o ingrediencích, An z Propadlo do života, jak moc se mi líbí její fotky benefitích rozjasňovačů - prosté a efektní ani nemůžu napsat ":-O" pod Labradoořin článek o lacích Gabriela Salvete (a to je jakože fakt wow!!!).

Ještě si postěžuju a vymluvím se na jednu věc a to je práce. Po měsíci flákání mi zas začal tvrdej režim a já si na to nějak nemůžu zvyknout. Ráno do práce, v poledne domu, chvilku se vyspat/najíst/udělat nějakou tu domácí práci a zas frrr do práce. Večer z práce dom, sprcha, mrtvola v posteli. A ráno na novo. Pracuju na druhý straně města, než kde bydlím a jakožto neřidič jsem odkázaná na autobusy, což je v UK docela adrenalin. Minulý semestr jsem s tím celkem neměla problém, ale asi stárnu nebo já prostě nevim - jsem utahaná jako kotě.

Tak jsem vám to pěkně všechno pověděla a na závěr přidám dvě "radosti" dnešního rána.

To takhle přijdu na zastávku, čekám na autobus a najednou mi dojde, že... jsem si zapomněla vzít sukni! Jakože ne že jsem šla jen v kalhotkách - měla jsem legíny - ale já prostě legíny samotný nesnáším, přijde mi to laciný a přestože mám postavu v pohodě a dovolit bych si je mohla, nenosím je. Přijdu si v nich jak nahá.. Tady to sice nosí v podstatě každý bez ohledu na to, jestli má 45kg nebo 145kg, ale já se v samotných legínách asi tak nějak... stydím nebo co. Nicméně čas na převlíkání nebyl, takže mám dneska premiéru.

No a druhá věc - "to takhle sednu do autobusu..." vytáhnu kosmetickou taštičku, že se nalíčím, a hle - moje nejoblíbenější stíny jsou napadrť :( nádhera, vyloženě mi to zvedlo náladu.

Koukám, že jsem dneska měla velkou potřebu sdělit vám spoustu naprosto nepodstatných věcí, tak už to radši ukončím... Ale zajímá mě co vy a legíny. Jsem jenom já takhle pošahaná? Je v pohodě nosit je prostě jen tak, bez ničeho?

Hezký den

X

15 komentářů:

  1. Já legíny nenosím v podstatě vůbec, maximálně nějaké opravdu neprůhledné na cvičení. :) Nemám na to postavu a zbytečně mi zkracují nohy. Nicméně takhle samotné, suplující kalhoty, se mi nelíbí ani na jiných, připomíná mi to doby, kdy jsme jako malé děti běhaly doma jen v punčocháčkách.
    A děkuji za pochvalu fotek, potěšila jsi mě. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych na sebe průhledný nevzala snad ani pod tu sukni! Tohle byly normálka černý a myslim, že v pohodě (tady se to ztratí :D) ale já sama jsem z toho měla málem psychickou újmu.
      Fotky jsou fakt moc hezký, úplně mi včera zlepšily náladu.

      Vymazat
  2. Nejsi pošahaná, jsi moje sestra!!! :D Mám to úplně stejně. Laciné, to je přesně to slovo. Já pro změnu teď řeším, jestli risknout pořídit legíny k sukni se svojí anorektickou postavou... Mně se to moc líbí, ale já si v nich připadám jak reklama na hlad (díky, ségra). Kdyby se mi ale povedlo sehnat nějaké světlé, a ještě navíc třeba s příčnými proužky... ;)
    Jo a hele, proč se mi tu u mých komentářů neukazuje fotka, ale furt jenom to pitomý B? Mám něco blbě nastavený? To víš, já, blogový začátečník...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasný... to, že jsem Tvoje sestra je zárukou toho, že nejsem pošahaná, hahaha! :D
      Legíny si pořiď, je to dobrá věc... já je teda začla nosit až tak před rokem, dvěma, ale pod sukni - k nezaplacení. Nemusíš furt řešit, co Ti kde leze nebo neleze, jestli fouká vítr... :)
      Zkus si tady u toho svýho komentu kliknot na svý jméno, měl by se Ti zobrazit účet na Bloggeru a tam si dáš fotku. To se neimportuje automaticky z Gmailu.

      Vymazat
    2. Ha! Aha, já myslela, že to má Google vošéfovaný... Tak já na to mrku doma, díkec.

      Vymazat
  3. Já taky nemůžu vyjít pouze v legínách, musím mít delší vršek, abych to měla přes zadek :)

    Ale spíš legíny nenosím ven skoro vůbec, spíš na doma....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doma nosím tepláky nebo takový měkkoučký ňuňací kalhoty od pyžama... nebo jen župan. Aby to bylo teplý, volný, pohodlný, nikde to neškrtilo.

      Vymazat
  4. Aaaaaaw teda to se to sype na jednoho vid....

    Holky si to určo přečtou tady u tebe, a pokud te naaaaahodou zaujala soutěž u me, potrvá az do 5/5 ;-)

    Leginy nenosím, nikdy, zádné nemám, nenosím ani sukně, takze tohle by se mi asi nestalo, ale naprosto te chápu.
    Ta zmena režimu vypada vrazedne, dohromady s jarni únavou to muze byt mazec, moc moc ti držím palce, at si co nejrychleji navyknes:-)
    Co vůbec děláš vlastně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jóó čtou, jupí :) a můžu na tu Tvojí? Není omezená na ČR? ;)

      Děkuju :) já si zas určo navyknu, ale chvilku to potrvá. Dělám catering pro Univerzitu, ale beztak přemýšlím o změně a koukám po něčem jinším. Jinak mě tyhle směny asi zabijou! :)

      Vymazat
    2. pravda!
      no ale tak....
      uvidíme;-)

      Vymazat
  5. Děkuji moc, že se Ti líbí moje články o složení :). Pobavila jsi mě s tou zapomenutou sukní. Sdílím naprosto Tvůj názor na legíny. U mě v šatníku chybí a představit si je dovedu pouze s tou sukní či šaty či dlouhou košilí. Dost mě děsí, že legíny nosí ženy všech postav i věkových kategorií - ano, jsou pohodlné, ale zvýrazní kdejakou chybičku. Navíc je to teď big trend u mojí 15-ti leté dcery a jejich spolužaček a tak o důvod víc je vynechat :-). A ty rozdrcené oblíbené stíny by mě vytočily i rozesmutněly...měj se krásně!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super eM :) I Tvoje fotky, parádní!
      Tady právě nosí legíny úplně každej, tak nějak nevim, jestli i v ČR je to taky tak... upřímně - Angličanky moc nemají soudnost. Vezmou si na sebe cokoli a je jim jedno, jestli jim to sluší nebo ne, jestli přetékají přes podprsenku nebo kalhoty... Takže vím, že se na mě nikdo nekoukal jako "koukejte, ona má jen legíny!" Všem to bylo jedno, ale já se fakt cítila jak nahá :D
      Ty stíny naštvou, obzvlášť proto, že už se nevyrábí! GRR!!!

      Vymazat
  6. Legíny nesnáším. Mám slovy jedny krajkované tříčtvrteční, které nosím pod sukni. Samostatně bych si žádné nevzala, mám teda nějaké na cvičení, ale i při tom cvičení si v nich připadám dost blbě... Takže rozhodně nejsi sama, já tu módu vůbec nepochopila:-) Jak jsi ten den v nich přežila? Ani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Fajn, jsem ráda, že se tady všechny tak nějak shodujeme :) no, přežila jsem dobře, defakto šlo jen o cestu busem do práce, tam jsem se převlíkla a cestou zpátky jsem měla už krátkou černou sukni, co jsem měla v práci. Naštěstí! :)

      Vymazat