Počet zobrazení stránky

čtvrtek 28. listopadu 2013

Recenze: "Color Tattoo" od Bourjois

...a když už jsem poslední dobou taková zpruzená a negativní, tak si dáme recenzi na jednu úžasnou a fantastickou novinku. A třeba vám přestane vadit, že se v ČR ještě neprodává...

Oční stíny Color Edition 24h, Bourjois

Aneb něco, pro co mé srdce zahořelo okamžitě, jak jsem je u nás uviděla. Psala jsem o nich už v posledních novinkách z drogerky a od začátku jsem si byla dost jistá, že ty bílé mi brzy budou říkat mami.

Ale znáte to - něco se vám líbí, toužíte po tom, ale zároveň se snažíte být rozumní. Potřebuju to? Upotřebím to? Nebude se mi to doma jen válet? Nelíbí se mi to jen proto, že je to novinka a nikdo jiný to ještě nemá?

Nakonec jsem ale svoje pochybnosti zahnala razantním - trochu kvalitnější stíny si přeci zasloužím! 

Nechápu, jak k tomu došlo (všimli jste si, že takhle obvykle uvádím většinu svých nákupů? :)), ale v košíku mi skončily hned dva odstíny... a ani jeden z nich není ten můj vysněný bílý!


Pořídila jsem si odstín 03 Pétale de glace a 06 Bleu ténébreux - a tady máme hned první kámen úrazu. Francouzské názvy odstínů? Vážně? Já vím, že Bourjois jsou Francouzi a mají na tom postavenou image, ale člověk francouzštinou netknutý (to jako já) si na tom láme jazyk a ani po deseti minutách urputného snažení to vyslovit prostě není schopný.


(Ségra a ostatní francouzštináři, jak se čte ténébreux a co to k sakru znamená? Bleu bych tipla na něco modrýho a Pétale de glace budou nějaký lístky. Nebo lístky něčeho. Nebo to možná vůbec lístky nebudou.)


No nic, popojedem... oba odstíny jsou úplně boží, krásný, nádherný a zářivý až se srdce směje.


03 Pétale de glace je světlá hnědorůžová ideální jak samostatně na celé víčko, tak i na prozážení vnitřního koutku


06 Bleu cosi je naopak černá, která jako by sestávala z milionu nádherně modrých třpytek. Já vím, že to zní jako blbost a když se na to podíváte v kelímku, vidíte, že je to modrá. Ale když to pak rozmažete na ruce nebo oku, je z toho světle černá ve které probleskují modré třpytíčky. Já používám na stínování nebo jako linku.


Mají nesmírně zvláštní konzistenci, která mě osobně teda nesmírně vytáčí. Přirovnala bych to k těstu na pečení. Nebo k měkký modelíně. Hlavně ta růžová teda... Můžete v kelímku kmrdlat prstem jak chcete, moc vám toho na něm nezůstane. Na studeným prstu už vůbec ne. Prostě jen děláte v hmotě ďolíky a vlnky a honíte je sem a tam. Nakonec se vám ale obvykle povede kousek ulovit, takže hurá s ním na víčko! Tam ho jakš takš rozšmrdláte, růžovou celkem dobře, modrá dělá cavyky a pokouší vaši trpělivost, ale nakonec si taky dá říct. Je to ten typ, co by se měl změnit z krémových stínů na pudrové, já si teda ale žádné velké změny nevšimla.

Pro ty, co čuchají ke všemu - stíny chemicky smrdí, ale jen když dáte nos přímo k nim. Jinak není naštěstí cítit nic.



A jak jsme na tom s tou slibovanou celodenní (a celonoční) výdrží? Tak dámy a pánové, tohle je fail jako bejk. Po šesti hodinách (bez primeru) jsem na víčkách měla tři ohavné slité čárky a tím to haslo. Tedy - v šest večer jsem nanesla a o půlnoci jsem odličovala. Mezitím jsem se do zrcadla nedívala, takže netuším, kdy přesně se mi tam ta hrůza objevila. S primerem to nebylo o moc lepší. A to prosím pěkně nemám mastná víčka a průměrné pudrové stíny mi i bez primeru drží úplně v pohodě.


Jsem z toho hrozně zklamaná, protože to jsem od Bourjois jako fakt nečekala. Těšila jsem se, jak budou hvězdami v mém stínovém arzenálu a ono houby. Jediné, na co ten světlý používám, je podklad pod jiné stíny, kterým přidá na intenzitě... (Díky Pájo :)) Ale víte co? Já to ještě pořád nevzdala a chci je používat dál a dělat s nima psí kusy a nějak na ně vyzrát, protože takhle by to teda nešlo!

Co vy na to? Zkoušel jste je někdo? Nebo po nich toužíte? Co vás naposledy takhle škaredě zklamalo?

Mějte se príma!

x


pondělí 25. listopadu 2013

Pokec

Moje milé dámy,

je to klišé, ale nejde to jinak - omlouvám se za moji (ne)aktivitu posledí dobou. Nebudu se vymlouvat na nabitý program, protože jak víme - i když je člověk v jednom kole, na koníčky si obvykle čas najde. Trošku pravdivější výmluva je absence světla pro focení - něco, s čím se momentálně perou asi všechny blogerky, ale taky jsou schopné si s tím poradit a není to nic nepřekonatelného.

Nevím, čím to je, ale jsem mrzutá, do ničeho se mi nechce a jediné aktivity, které poslední dobou vyvíjím z vlastní iniciativy, se odehrávají v kuchyni. Není to lenost, je to spíš (dočasná) ztráta chuti a energie k čemukoli - nechce se mi dělat víc, než je nezbytně nutné v práci, nechce se mi blogovat, nechce se mi nic tvořit, nechce se mi chodit na procházky, nechce se mi povídat. Jediné, co se mi chce, je číst... a pak ještě spát. Tomuhle se asi říká podzim...? Myslím, že ani moje zdravotní trable tomu nepomáhají, jsem celá bolavá a už se to táhne déle, než by se mi líbilo.

Neberte to jako stěžování si, spíš jen objasnění, proč jsem taková chcíplá - stejně jako můj blog. Máte  teď některá tyhle nálady taky?

Abych ale nebyla jen tak negativní - v sobotu jsme s Andym, jeho rodiči a kmotrem vyrazili do kina na Hunger Games: Catching Fire - a to ve mně dokonce i nějaké emoce probudilo :) Fakt jsem se těšila, přestože se mi nepodařilo knížku dočíst včas a do konce mi zbývalo asi ještě 60 stran. Lekala jsem se, plakala jsem a nejvíc ze všeho jsem óchala nad kostýmy a líčením. A až se trochu vzpamatuju a bude se mi chtít, ráda bych si doma vyzkoušela všechno líčení, co na sobě měla Katniss, protože to bylo fantastický!

Pro vás, kdo jste film neviděly, malá inspirace. Pro vás, kdo jste ho viděly, připomenutí...



Party look :)



Katnissin "svatební" make-up:


Nekonečná inspirace v Effie Trinket...





Lenny Kravitz - se zlatými linkami. Nemůžu si pomoct, mně to přijde geniální!



 Johanna Mason - ta mě bavila od začátku :)


Co poslední dobou baví vás? Co vám zvedá náladu?
A co vy a Hunger Games? Viděly jste, chystáte se nebo vám to nic něříká?

Mějte se krásně a nebuďte chcíplé jako já :)

x

pondělí 18. listopadu 2013

Milý Ježíšku...

... víš, že už je to taková naše tradice. Každý rok si vymyslím pár záležitostí, které by mi nevadilo najít pod vánočním stromečkem, a před spaním je šeptám do noci doufajíc, že doletí k těm správným uším. Nejinak je tomu i letos - jen s tím rozdílem, že Ti radši všechno pěkně sepíšu, ať to máš pohromadě a nedělám Ti v tom hokej.

Pro co mé srdce zahořelo poslední dobou?

Od té doby, co jsem si u An přečetla článek o enzymatických peelinzích - o jiném nesním. Zrníčkový peeling ať se jde bodnout. Ať už je to Elemis nebo jiný, mně na tom nesejde. To aby sis nemyslel, že si vymýšlím až příliš.


Dlouho předlouho už sním o dalším balení řasenky Bad Gal od Benefitu. Přísahám, že nic lepšího jsem na řasách nikdy neměla. ...ale jsem snad padlá na hlavu, abych si sama od sebe koupila řasenku za skoro £16?


Víš dobře, že pro Benefit mám slabost... a nejčastěji asi vzdychám nad setem Feelin` Dandy. Ale nezlobila bych se vlastně za nic benefitího :)


Stejně tak bych se nezlobila za nic od Urban Decay. Nemusí to být zrovna paletka Naked, ale nějaká ten mono stín z kolekce Moondust... no nezlobila bych se :)


Jak jistě víš, pomalu, ale jistě se z malé Romanky stává žena, což s sebou nese jisté změny co se používané kosmetiky týče. Lesky na rty se stávají minulostí a nahrazují je mnohem dospěláčtější rtěnky. Což takhle se poohlédnout po nějaké, snoubící v sobě mou duševní vyspělost s mým stále mladým a půvabným obličejem? (Lancome? Mrk mrk!)


Abych ale pořád jen nehučela a neškemrala o high end kosmetiku, mám tu i skromnější přání... Dobře víš, že je pár věcí, které má v ČR každý, ale mně jsou zde, v daleké cizině, odepřeny...

... ano, mluvím například o lacích na nehty z kolekce Stars od Gabriely Salvete. Jen prosím ne odstín Princess (světle růžový). Mám doma hodně podobný.


...nebo o očních stínech Liquid Metal od Catrice.



... a což takhle nějaká pěkná sada Hakuro štětců? (Pokud není Hakuro, ráda se spokojím i s Real Techniques :)) (Poznámka pod čarou - vlastním flat top H51 a blending brush H79)


A na závěr jen připomínám něco, co už stejně dávno víš... a sice - miluju překvapení!

Na oplátku slibuju, že budu příští rok ještě hodnější, pracovitější, budu víc vařit a budu po sobě uklízet. Nebudu si lakovat nehty v ložnici, když vím, že to Andy nemá rád. Ani odlakovávat si je tam nebudu. Budu jíst víc ovoce a zeleniny a nebudu držkatá.

Měj se Ježíšku moc pěkně a pokud bys náhodou neroznášel dárky tady u nás, domluv se prosím s Father Christmas, věřím, že jste kamarádi a nějak spolu ten transport vymyslíte. Ani nevadí, pokud to nebude na Štědrý den, tady to stejně slaví dýl.

Tvoje Romanka

P.S. Co si od Ježíška a jiných nadpřirozených bytostí přejete vy, moje milé dámy? (A brácha? :))

EDIT: Ještě jsem si plánovala napsat o korektor, ale usoudila jsem, že si ho spíš pořádím sama ještě před Vánoci. Jen mám dilema: Benefit Erase Paste nebo MAC? Máte někdo zkušenosti?

sobota 16. listopadu 2013

Zpráva týdne!

Vzhledem k tomu, že jsem už skoro týden nic nenapsala, musím to nějak decentně zakamuflovat. Dneska se vám tudíž budu snažit vnuknout myšlenku, že "tohle je velká věc, na kterou jste už dlouho čekali!".

O co se jedná?

O Instagram. Usoudila jsem, že když už ho mám snad rok, mohla bych ho taky konečně začít používat. Vy, co mě tedy chcete sledovat, najdete mě tam jakožto "worldinasnowglobe" a hnedka se s vámi podělím o ....zase trocha dramatu a důležitosti... událost měsíce na fotce roku!


Dneska jsem si pro něj došla!!! Teď kolem něj budu tak týden opatrně našlapovat a budu se na něj chodit jen dívat a pak se snad konečně i odvážím ho použít :)

Mějte príma víkend!

X

úterý 12. listopadu 2013

Seznamte se: REN

Ahoj, ahoj!

A je to tu! Moje poprvé s kosmetikou REN. Tolik chvály jsem na ni četla, tak dlouho jsem se na ni chystala... a tady je! Cestovní balení tří poměrně univerzálních produktů... přibalené jako dárek k časopisu :) Jestli mě něco na Anglii baví, pak jsou to jejich dárky k časopisům. 

1. Dárky občas bývají takového rázu, že mi zůstává rozum stát (REN, Benefit, The Body Shop, Estée Lauder, Clinique, Nails inc., balance me,...)

2. Ať je dárek jakýkoli, cena časopisu se nemění. Stojí pořád stejně - s dárkem či bez.

Když jsem v říjnovém vydání Glamouru objevila sadu REN - prostě jsem musela. I přes říjnovou výzvu a zákaz nakupování... neodolala jsem.

Ale co vlastně o kosmetice REN víte, hm? Kde se bere, co je zač?

No, upřímně - nevíme toho moc. Víme, že vznikla v roce 2000 v USA, ale tím to tak končí. Žádná dojemná story dámy otrávené nabídkou drogerií, která se rozhodla vyrábět vlastní přírodní kosmetiku - pro sebe a své známé, samozřejmě - a všichni si její produkty zamilovali a ona zázračně zbohatla, protože její výrobky se začly samy od sebe prodávat po celém světě. Ne, nic takovýho. 

Víme, že REN netestuje na zvířatech. Palec hore!

Taky víme, že produkty REN neobsahují strašnou spoustu věcí a já přísahám, že jsem se to snažila přeložit, ale bohužel... a tak jsem povolala na pomoc jednoho fešného chemika a tady to máme! Doufám, že tomu všechny budete rozumět (povinně!).

REN NEobsahuje syntetické vůně, minerální oleje, petrolát, sulfáty, syntetická barviva, látky živočišného původu, parabeny, glykoly a diglykoly (např. propylenglykol), polyethylenglykoly, polypropylenglykoly, močovinu, diethanolamin (DEA), triethanolamin (TEA), kyselinu para-aminobenzoovou (PABA) a další syntetické složky chránící proti slunci, alifatické uhlovodíky, ftaláty, fumaráty, elastomery, poloxamery, styreny, vinyly, polymerní kvarterní amonné kationty (polyquaternium), syntetická chelatační činidla, nylon, nitrily, nitráty, látky uvolňující nitrosamin, bromáty, fluor, hliník, oxid hlinitý. Tak!

A cože bylo součástí sady?

Evercalm Global Protection Day Creme, 10ml
Vita mineral Active 7 Eye Gel, 3ml
Evercalm Gentle Clensing Milk, 10ml




Evercalm Global Protection Day Cream, 10ml

Denní krém s poměrně hutnou konzistencí, spotřebovalo se ho na jedno namazání celkem dost, ale nemastil a bleskově se vstřebal. Hezky voněl, dobře se roztíral, pleť po něm byla na dotek moc příjemná. Vlastně nemám, co bych mu vytkla. Nic. Vůbec nic. Přesto z něj ani neskáču dva metry do vzduchu. Byl... fajn. V pohodě. Nenadělal mi žádnou paseku, ale ani mi pleť nijak nevylepšil. Zkrátka neurazil, ale ani nenadchnul.
Hrozně moc bych o něm chtěla říct něco dobrýho, myslím, že by spoustě lidí mohl vyhovovat velmi! Ale já jsem prostě nějak... rozpačitá.

Složení: Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Camellia Oleifera Seed Oil, Cetearyl Ethylhexanoate, Myristyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cetearyl Glucoside, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Triheptanoin, Oryzanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Phenoxyethanol, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Bisabolol, Calendula Officinalis Flower Extract, Laminaria Ochroleuca Extract, Cassia Alata Leaf Extract, Pueraria Lobata (Kudzu) Symbiozome Extract, Carbomer, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cinnamomum Camphora Linalloliferum (Ho Wood) Leaf Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Limonene, Citronellol, Geraniol, Linalool, Tocopherol.

REN: Evercalm Global Protection Day Cream

REN: Evercalm Global Protection Day Cream

Vita mineral Active 7 Eye Gel, 3ml

Zato na oční gel mám podstatně ucelenější názor.
Na obalu pro jistotu ani nepíšou, k čemu je dobrý a co má dělat. Lišáci! Tudíž to nemůžu vyvrátit. Mně ale nedělal nic krom toho, že chladil. To bylo po ránu příjemné. Nicméně hydratace, mizení vrásek a kruhů pod očima, vypnutá a překrásná pleť kolem očí, Romanka jakožto svěží patnáctileté pískle... ne. Nic se nekonalo. Naopak jsem měla pocit "nedostatečné výživy"... nebo jak to nazvat. Prostě jsem byla ráda, když jsem se vrátila zpátky ke svému zcela nepřírodnímu Clinique All About Eyes. Ten pocit při prvním namazání s Clinique poté, co jsem odložila gel od RENu, byl k nezaplacení.

Složení: Rosa Damascena Flower Water, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Zostera Marina Pectin, Arnica Montana Flower Extract, Laminaria Digitata Extract, Carbomer, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Panax Ginseng Root Extact, Faex (Yeast) Extract, Rumex Occidentalis Extract, Gynostemma Pentaphyllum Leaf Extract, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate.

REN: Vita mineral Active 7 Eye Gel

REN: Vita mineral Active 7 Eye Gel

Evercalm Gentle Cleansing Milk, 10ml

Nad tímhle čistícím mlékem moje srdce zaplesalo. Čistící mléka já ráda. Ale po pár použití jsem získala podobný pocit jako u pleťového krému. Takový... nijaký. Vlastně je s ním všechno v pořádku, dobře odlíčí, nevysušuje, je maličko hutnější, než bych ráda, ale zásadní problém to není. Ale ta jiskra tam nepřeskočila. Prostě ne. Já nevím, co je se mnou špatně, mléko i krém mi přijdou vlastně dost v pohodě, ale... zárověň ve mně vzbuzují pocit, že někde existuje něco mnohem lepšího. "Něco", s čím budu mít krásný vztah a budem se mít rádi až na dno lahvičky.

Složení: Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Myristyl Myristate, Glycerin, Ribes Nigrum (Black currant) Seed Oil, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Oryzanol, Bisabolol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Citric Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Limonene, Linalool, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Citronellol, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Anthemis Nobilis Flower Extract, Cinnamomum Camphora Linalloliferum (Ho Wood) Leaf Oil.

REN: Evercalm Gentle Cleansing Milk

REN: Evercalm Gentle Cleansing Milk

REN: Denní krém, oční gel, čistící mléko

REN Zleva: Denní krém, oční gel, čistící mléko

Vůně: Krém a mléko voní stejně, jemná vůně růží, která se ale změní na sladký pomerančový květ ještě než se stihnu rozčílit.
Oční gel pak podle mě nevoní nijak.

Suma sumárum: Oční krém néé, ten mě tedy nepřesvědčil. Krém a mléko jsou ... fajn. Lepší výraz pro to prostě nemám. Nemám jim co vytknout, ale zároveň mě nenadchly natolik, abych si je pořídila znovu. Ani v cestovních baleních ne.

Co vy a REN? Vyzkoušely jste? Co bych si měla pořídit dalšího, aby mi to tu zkušenost vylepšilo? :)

Mějte se krásně!

x

P.S. Na stránkách www.renskincare.com - když najedete kurzorem na tu horní barevnou lištu, ve který je vepsáno REN, v místě kurzoru se objeví motýlci!! :)

P.S.2 Asi zítra dojdu omrknout ELLE s benefitími lesky na rty - Hoola, Coralista a Dandelion :)

P.S.3 Kdo z vás šel na web RENu podívat se na motýlky?


sobota 9. listopadu 2013

Malý pomocník na nehtovou kůžičku

Ahoj, ahoj,

poslední dobou jsem si hodně oblíbila jedno mrně do kabelky a byla by škoda se o něm nezmínit. 

Všichni už víme, jak jsem líná se čímkoli mazat a cokoli, co zavání "extra péčí" je pro mě vopruz a vyhecuju se k tomu tak jednou za půl roku. Teď nemluvím o pleti, tam se snažím být důsledná a pečlivá a dokonce už i oční krém používám fakt pravidelně (do té doby, než mě to zas přejde). 


Přiznejte se ale, kdo z vás pravidelně používá oleje či balzámy na nehtovou kůžičku, hm? Já jsem třeba mega líná mazat si ruce krémem. Nesnáším ten namazaný pocit, pokud jedu třeba v autobuse. Mám pocit, že ten krém naláká všecny bacily a mikročástečky prachu a vůbec bordelu, co kolem lítá, a všichni pak mají na mých rukách velkou party. V práci si ruce nemůžu mazat vůbec a doma jsem měla občas snahu, ale pak muž hučí a nechce na mě šahat, dokud si zas tu věc z rukou neumyju. Nemám to holt jednoduchý. A tak mám doma 4 krémy na ruce a válí se mi v krabici zcela nevyužité. 

Ale! Vlastním taky jeden balzám na nehty a s tím se teda překonávám! Jde o Saloos, bioKarité Balzám na nehty (kdo by to byl řekl), v bytelném kalíšku se šroubovacím víčkem o objemu 19ml.

Saloos, balzám na nehty

Dostala jsem ho darem od mé milé eM, samozřejmě jsem ho hned zkusila, pak mi chvíli ležel a teď ho už cca dva měsíce skutečně používám, někdy i několikrát denně! A má už v sobě vydlabaný ďůlek a já z toho mám radost, protože to jasně poukazuje na to, že ho používám! :) 

Balzám je světle žlutý, voní jemně citrusově (ale taky trochu - nepatrně! jako zapařený hnůj, třeba jako voníval krém na ruce Smitten z Lushe :)) a je hodně tuhý - skoro jako vosk (nebo kakaové máslo, haha!), ale při styku s pokožkou taje. Vždycky chviličku kroužím prstem v ďůlku a to, co mi zůstane na prstě, pak vmasíruju do kůžičky kolem nehtů.

Saloos, balzám na nehty

Můžu to dělat v autobuse (menší mastná plocha na rukou = míň místa pro bacilovou party), doma, když koukám na filmy, dokonce i v práci. Ideální! Obrovskou výhodu vidím hlavně v tom balení, které můžete hodit do kabelky a použít kdekoli se vám zachce, narozdíl třeba od olejíčků. Ty mi v tomhle případě přijdou strašně nepraktické. 

Saloos, balzám na nehty - Detail ďůlku

A výsledky? Absolutně nemám srovnání s jinými balzámy, oleji a krémy. Osobně si myslím, že pokud se mažete (čímkoli), je to rozhodně lepší, než když se nemažete. Nějaký výsledek tam být musí. V mém případě je to jemnější a hezčí kůžička kolem nehtů, menší výskyt záděrek a jiných bebíček a kupodivu i menší tendence si tu kůži oštipovat, oškrabovat, nípat a loupat.

Ještě než jsem ho použila na ruce, zkusila jsem ho na rty a byl super, hydratoval, zjemnil. Jen nechutnal moc dobře :D Teď už jsem si do něj nanesla bordel, tudíž používání na rty padá.

Pro úplnost doplním složení:

Butyrospermum parkii butter bio, Sesamum indicum oil bio, Helianthus annus oil bio, Cucubita pepo seed oil, Simmondsia chinensis oil, Cera alba, Candelila cera, Lanolin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Ascorbic acid, Parfum*, Citral**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**
* směs éterických olejů 
** součást éterických olejů

Saloos, balzám na nehty - složení

Za mě teda spokojenost maximální a ještě jednou děkuju, eM :)

Co používáte na nehtovou kůžičku vy? A máte nějaké oblíbené krémy na ruce, po kterých člověk není mastný? Inspirujte mě! :)

Mějte se moc príma!

x





čtvrtek 7. listopadu 2013

Novinky z drogerky

Ahoj, ahoj!

Tak dnes konečně ten slíbený novinkový článek. Není toho moc a vlastně je to všechno dost jednotvárné. Lesk a třpytky kam se podíváš aneb Vánoce jsou za dveřmi :)

Bourjois

Oční stíny v pěti odstínech, celodenní výdrž - tady se někdo snaží konkurovat Color Tatto. A dost dobře, řekla bych. Odstíny Bourjois jsou nááádherný! Třpytí se, až oči přechází.



Tak, to bylo všechno "to ostatní"... Nic moc, co? :) Teď už vás čekají jen laky na nehty.

Bourjois

Laky na nehty se všemi myslitelnými efekty. Hlavně aby byly co nejblejskavější a nejzářivější.


Maybelline

Nový "brokátový efekt" od ColoRamy - u nás ColorShow. Upřímně? Brala bych je všechny :)


Miss Sporty

Mě osobně MS moc nebere, ale tyhle nové odstíny jsou prima :)


Collection

Řada Gothic Glam, jak jinak než v zářivých barvách. Ten název je hrozný. A neoriginální.


Barry M

Pískové laky v pěti nových odstínech - myslím, že bych nepohrdla ani jedním. Třeba ten bílý... jak asi vypadá na nehtech? Nebo ten tmavě červený.



Essie

Nová zimní kolekce. Hezoučká, ale já si počkám na tu další. Podle fotek to vypadá, že budu "potřebovat" všechny odstíny! :)


NYC

Taky u vás máte tolik odstínů Rocky Muse Smoky Top Coat (nebo jakže se to jmenuje?) A zdobící laky?


MUA

Á - přecijen ještě jedna nelaková fotka. Nevím proč, ale mně se tyhle gelové třpytíčky strašně líbí. Hlavně ta paletka úplně vpravo. Taky nevím, co bych s ní dělala... podle mě to jsou ty přicházející Vánoce, které mě nutí mít ráda všecko třpytivé a zářivé :)



Co vy? Vybrali byste si z novinek?

Mějte príma den!

x